Barometern > Nyheter

Wednesday, 16 October, 11:39

Barometern - 10 okt 19 kl. 06:00

”Vi avråder starkt från att åka på studieresan”Sex skolpolitiker, tjänstemän och lärare vill åka på en studieresa till en av världens största skolmässor nästa år, men kommunstyrelsens arbetsutskott avråder dem starkt från det. Dålig ekonomi är orsaken..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi avråder, starktfrån att , åka, studieresan
Magazin24 - 30 apr 13 kl. 11:44

Räddningstjänsten avråder från valborgseldning

Torrt gräs och blåst - det gör att räddningstjänsten avråder från eldning i kväll. ? Det blåser väldigt mycket ute.

DN - 07 feb 15 kl. 17:51

Smittskyddsexperter avråder från ”mässlingspartyn”

Skepsis mot vaccin har lett till en trend bland föräldrar i Los Angeles och San Francisco i stället medvetet ser till att deras barn smittas av mässlingen. Men smittskyddsexperter avråder starkt från så kallade ”mässlingspartyn”..

BT - 31 aug 13 kl. 17:48

UD avråder från resor till Libanon

Säkerhetsläget i Libanon skärps ytterligare av de eventuella militära attackerna mot grannlandet Syrien. Utrikesdepartementet (UD) utökar sin tidigare reserekommendation om Libanon till att gälla hela landet. ?

BT - 31 aug 13 kl. 17:48

UD avråder från resor till Libanon

Säkerhetsläget i Libanon skärps ytterligare av de eventuella militära attackerna mot grannlandet Syrien. Utrikesdepartementet (UD) utökar sin tidigare reserekommendation om Libanon till att gälla hela landet. ?

Kristianstadsbladet - 19 jun 12 kl. 08:30

Göingebor avråder vänner från inflytt

Mer än var tredje Göingebo avråder vänner och bekanta att flytta till kommunen. Det visar en medborgarundersökning. Man gör tummen upp för räddningstjänsten men tummen ner för inflytande.

Cornucopia - 12 maj 17 kl. 09:58

Läsare: Swedbank avråder från börsen - rekommenderar belånat bostadsköp istället

En läsare rapporterar att Swedbank avråder från börsen, utan rekommenderar läsaren att istället använda sina pengar till insats på ett belånat bostadsköp. För bostadspriserna kan aldrig falla.
Bortsett från att huset på bilden antagligen är en bostad i Göteborg har den inget med artikeln att göra.

Regeringen - 04 jul 13 kl. 09:19

Utrikesdepartementet avråder från resor till Kairo och Alexandria

Demonstrationer, våldsamheter, politiskt tumult och ett högst instabilt säkerhetsläge har präglat situationen i Egypten de senaste dagarna. Med anledning av säkerhetsläget avråder Utrikesdepartementet tills vidare från icke nödvändiga resor till Kairo, Alexandria, Port Said och Suez. Transit genom Cairo International Airport omfattas inte av avrådan.

Barometern - 01 aug 13 kl. 11:49

Avråder från bad i Havslätt och Råssvik

Kommunen avråder nu från bad vid badplatserna i Havslätt och Råssvik. Ett nyligen taget vattenprov visar på förekomst av intestinala enterokocker, som är tarmbakterier och kan vålla urinvägsinfektioner och infektioner i sår.
?

Kristianstadsbladet - 18 okt 12 kl. 02:31

Norge avråder Ship to Gaza


Norges utrikesminister Espen Barth Eide avråder Ship to Gaza från att utmana Israel genom att låta skeppet Estelle fortsätta mot Gazaremsan. - Norska myndigheter avråder från försök att bryta den israeliska marinblockaden, det är förbundet med stor fara, säger han till VG.Estelle närmar sig framåt slutet av veckan Gazaremsan.

UNT - 05 dec 12 kl. 05:26

SJ avråder från tågresor

Morgonens kraftiga snöande över Östra Svealand har orsakat stora störningar för all trafik i Uppsala län. SJ avråder från tågresor och polisen avråder från att i onödan ge sig ut i trafiken..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Påkörd av buss – äldre kvinna död

Barometern - 30 minuter sedan

Så många elsparkcyklar har Stockholm flyttat

Elsparkcyklar som slängts på trottoarer, gator och cykelbanor var en ny sommarplåga i flera svenska städer för ett par månader sedan. Stockholm beslutade sig att börja forsla bort fordonen och enlig trafikkontoret har det haft god effekt..

Barometern - 30 minuter sedan

Svensk studie försvårar för Semenya

Caster Semenya får allt svårare att övertyga friidrottsvärlden om att hon och andra hyperandrogyna kvinnor ska få tävla utan medicinering. Det ser svenska forskare till. Deras studie visar på ökad prestationsförmåga hos unga kvinnor efter testosterontillskott..

Barometern - 30 minuter sedan

Anmälan: Vittne såg man slå hund

Barometern - 30 minuter sedan

Fyra gripna efter rasistskandalen i Sofia

Barometern - 30 minuter sedan

Grönt ljus för Vellinges tiggeriförbud

Barometern - 1 timme sedan

Otippad duo skriver mat-feelgood

Barometern - 45 minuter sedan

Fortsatt inställda operationer i Uppsala

Alla planerade operationer och slutenvård ställs in vid Akademiska sjukhuset i Uppsala även under torsdagen och fredagen, uppger Region Uppsala..

Barometern - 45 minuter sedan

Internationellt cafémöte i Gullabo

Barometern - 30 minuter sedan

Larm om krock i Kalmarkorsning

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.