Barometern > Nyheter

Wednesday, 23 October, 12:25

Barometern - 10 okt 19 kl. 06:00

Nybro simhall utökar simskoleverksamhetenIntresset för att lära sig simma växer rejält. I höst har simhallen därför utökat simskoleverksamheten. .
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nybro, simhall, utökar, simskoleverksamheten
YLE - 02 mar 16 kl. 11:33

Få sportlovsfirare i Vasa simhall

På grund av det fina vädret lyser sportlovsfirarna med sin frånvaro i Vasa simhall. Men på den populära vattengymnastiken fylls ändå bassängen. - Det har varit dålig vinter hittills och nu har vi fint väder.

YLE - 24 nov 15 kl. 11:38

Dopp fortfarande pop i Vasa simhall

För exakt tio år sedan blev tillbyggnaden vid Vasa simhall klar. I och med det blev det möjligt att arrangera stora simtävlingar. Antalet simmare har fördubblats på 10 år.

YLE - 21 mar 17 kl. 15:54

Yle Åbolands valdebatt från Pargas: Simhall och skolfrågor delade åsikter

Skolor, daghem, turism, hyresbostäder i skärgården - bland annat det behandlades i Yle Åbolands valdebatt från Pargas på tisdagen. Kandidater från 8 av de 9 partier som har kandidater uppställda i Pargas deltog i debatten. Sannfinländarna var det enda partiet vars kandidater inte hade möjlighet att delta.

Barometern - 19 jun 14 kl. 07:52

Hur tänker omsorgsnämnden i Nybro?

Vi vet att antalet äldre ökar. Vi vet också att demenssjukdomarna ökar. Omsorgsnämnden i Nybro kommun (som jag hoppas också vet detta) väljer att lägga ner demensboende trots att det står många sjuka människor i kö för att få bo på ett särskilt boende/demensboende.

Barometern - 10 feb 14 kl. 07:28

Fler knarkbrott anmäls i Nybro

Allt fler narkotikabrott anmäls i Nybro. En delförklaring är att polisen under en tid lagt extra krut på att lösa den typen av brott. Det har gått ett år sedan polisen i Nybro gjorde en stor insats mot narkotikabrott i Nybro.

Barometern - 01 jul 14 kl. 06:23

Nybro kommun är på väg att göra bort sig

Nu återstår endast en vecka innan Nybro Kommun kommer att ta ett vansinnigt oåterkalleligt beslut om att sälja ut ett antal fastigheter.
Måndag den 7 juli kommer att bli en svart dag i Nybros ­historia. Trots protestlistor, Manifestationer, insändare etcetera tänker kommunen genomför affären tvärt emot majoriteten av kommuninnevånarnas önskan.

Barometern - 04 jul 14 kl. 07:56

Nybro har goda förutsättningar

Det finns goda förutsättningar för positiv utveckling av Nybro kommun. Vi har lägre arbetslöshet än andra kommuner i länet. Vi har bra skolor som utmärker sig bland Sveriges bästa.

Barometern - 27 maj 14 kl. 06:35

SD starkare i Nybro än riket

Valdeltagandet minskar. Sverigedemokraterna ökar kraftigt - mest i Örsjö och Alsjöholm.
Moderaterna gjorde sitt sämsta EU-val någonsin.

Barometern - 07 mar 16 kl. 15:24

Fler bostäder behövs i Nybro

Efterfrågan på bostäder i Nybro ökar. Nu vill Nybro Kommunbolag ha en dialog med Nybro Bostad om planen för nybyggnation de kommande åren..

Blekinge Läns tidning - 05 sep 17 kl. 03:00

Snart börjar en ny simhall att byggas – men bara för hundar

Ägarna till hunddagiset Tazz n´Ztuf utökar nu sin verksamhet. Under hösten öppnar de en alldeles ny simhall, bara för hundar..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

För få anmälda

Nu på lördag skulle det ha varit pubkväll i Ruda bygdegård med musik och buffé. Men för få anmälningar gör att den ställs in..

Barometern - 15 minuter sedan

Skolinspektionen ger Botkyrkaskola grönt ljus

Storvretskolan i Botkyrka blev i januari 2019 den första kommunala skolan i Sverige där Skolinspektionen tog över ledningen på grund av omfattande problem. Bristerna är nu åtgärdade och Skolinspektionen avslutar tillsynen och de statliga åtgärderna..

Barometern - 15 minuter sedan

United stänger av supporter för rasism

Barometern - 45 minuter sedan

Kvantöverlägsenhet visad för första gången

Forskare knutna till företaget Google har genomfört den första riktigt avancerade kvantberäkningen. I tidskriften Nature demonstrerar de en beräkning som tog 200 sekunder, men som för en "vanlig" superdator hade tagit 10 000 år att utföra..

Barometern - 45 minuter sedan

Synpunkter på lövblåsare – ”Jobbigt ljud”

Räfsor hörs mindre och är miljövänligare än maskiner som blåser löv. .

Barometern - 30 minuter sedan

DNA-spår fällde 26-åring för butiksinbrott och bilstölder

26-åringens blod hittades på det krossade glaset efter inbrottsförsöket i Allans Livs i Vassmolösa. Nu döms han stöldförsöket och tio andra brott..

Barometern - 30 minuter sedan

Två debutanter i innebandylandslaget

Barometern - 30 minuter sedan

Artisten Frej Larsson döms för hot mot polis

Barometern - 1 timme sedan

Naraghi på väg att få igenom förslag om skydd för fartyg

Riksdagen väntas senare i dag fatta beslut om att SKB:s fartyg M/S Sigrid ska klass som skyddsobjekt. Det välkomnas av Laila Naraghi (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.