YA > Lokalt

Tuesday, 22 October, 02:49

YA - 10 okt 19 kl. 06:00

Elev utsatt för kränkning på skola – slag matades mot barnetTrots att föräldern slagit larm om att barnet utsätts för kränkande behandling i skolan händer ingenting. Nu ligger ärendet hos barn- och elevombudet som vill ha svar från Simrishamns kommun..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Simrishamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elev, utsattför , kränkning, skolaslag , matadesmot , barnet
Jönköpingsnytt - 27 apr 19 kl. 08:59

Elev kränkt på skola

En elev på en skola i Jönköping har blivit utsatt för en kränkning på grund av sin sexuella läggning. Skolan arbetar med händelsen och enligt uppgift ska en polisanmälan upprättats.
.

BT - 24 apr 14 kl. 17:36

Elev utsatt för kränkningar på skola

En skola i Mark kritiseras efter att en elev blivit utsatt för kränkande behandling. Enligt anmälan blev eleven slagen och fick nedsättande kommentarer mot sig av en annan elev. Kränkningarna ska ha förekommit dagligen under drygt ett års tid.

Vimmerby Tidning - 25 apr 15 kl. 06:05

Elev utsatt för kränkningar på skola

En elev på en skola i Västerviks kommun har utsatt en annan elev för flera kränkningar, enligt en anmälan till Skolinspektionen. Bland annat ska eleven ha hällt sand på den andra eleven och knuffat in honom i en buske. Anmälaren upplever inte att skolan tar problemen på allvar..

Västerbottens Folkblad - 08 apr 11 kl. 10:12

Elev utsatt för kränkande behandling

LYCKSELE Skolinspektionen kräver att Lycksele kommun yttrar sig om skolsituationen för en elev vid en skola i Lycksele. LYCKSELE Skolinspektionen kräver att Lycksele kommun yttrar sig om skolsituationen för en elev vid en skola i kommunen. Detta sedan inspektionen tagit ?

Västerbottens Folkblad - 17 jul 12 kl. 10:43

Elev utsatt för kränkande behandling

En skola i Västerbottens inland ges en anmärkning av Barn- och elevombudet då man anser att skolan inte motverkat kränkande behandling av en elev. Enligt [...].

BT - 01 apr 14 kl. 20:29

Elev utsatt för kränkningar i skolan

Skolinspektionen kräver att en skola i Borås vidtar åtgärder efter att en elev utsatts för kränkande behandling. Skolinspektionen har granskat en anmälan som kom in i april 2013. Enligt myndighetens bedömning har eleven blivit retad vid flera tillfällen.

YA - 14 okt 15 kl. 03:00

Elev utsatt för övergrepp på skola

En elev har kallats för tjallare offentligt på Mackleanskolan. Polisen rubricerar händelserna som övergrepp i rättssak..

YA - 14 okt 15 kl. 03:00

Elev utsatt för övergrepp på skola

En elev har kallats för tjallare offentligt på Mackleanskolan. Polisen rubricerar händelserna som övergrepp i rättssak..

Sydöstran - 20 dec 17 kl. 13:32

Elev utsatt för upprepade sparkar och slag - kommunen gjorde inget

En elev på en skola i Karlskrona har utsatts för flertalet kränkningar av sina klasskompisar. Men trots att barn- och elevombudet tidigare har krävt åtgärder har Karlskrona kommun fortfarande inte agerat..

Alingsås tidning - 10 mar 17 kl. 05:30

Elev kränkt på skola

En elev på en skola i Herrljunga kommun har känt sig kränkt på grund av en händelse tidigare i år. En anhörig har gjort en anmälan till Skolinspektionen och även till polisen.
Nu begär Skolinspektionen svar av Herrljunga kommun och den berörda skolan, hur de arbetar för att motverka kränkande behandling.

Länstidningen i Jämtland - 11 apr 18 kl. 11:08

Elev slogs blodig på skola i länet – polisen ska utreda

En rektor på en skola i länet har anmält att en elev har slagit en annan elev blodig..

Fler nyheter från YA

YA - 6 timmar sedan

Idrottsföreningen som satsat på eget gym för sin by

Sedan i vintras har eldsjälarna i Ravi IF jobbat många kvällar för att få i ordning klubbens senaste tillskott bland många verksamheter – gymmet i källaren på Medborgarhuset i Vitaby. På söndag blir det invigning..

YA - 16 timmar sedan

Bilen lämnades en kvart vid kyrkogård – handväska stals

En kvinna som under en kort stund parkerade vid kyrkogården i Simrishamn fick inte bara väskan med innehåll stulen ur bilen – 7000 kronor togs ut från hennes konto med hjälp av ett kort som stals..

YA - Igår: 10:00

Gabriella Håkansson om kulturskandalen

Författaren Gabriella Håkansson, en av dem som härom året talade ut om den så kallade kulturprofilen, gästar biblioteket på torsdag kväll..

YA - I förrgår: 06:00

Många äldre vill bo kvar hemma länge - ny situation för kommunen

Äldre som vill bo kvar hemma och allt fler invånare med demensdiagnoser är utmaningar för vård- och omsorg. Det framgår av alliansens budgetförslag för nästa år..

YA - I förrgår: 06:00

Forskningsprojekt vill vända upp och ner på kulturarv

Mindre färdigproducerade sanningar och mer en källa för att hitta de svar som besökaren letar efter – så önskar forskare och konstnärer som arbetar med ”Experimentellt kulturarv” att fler museer ska presentera bilder av vårt kulturarv i framtiden. .

YA - I förrgår: 06:00

Ingen plats för Ålabänk i Kiviks hamn

Ett funktionellt, diskret och tåligt konstverk med stark koppling till platsens kulturhistoriska arv har inte självklart en plats i Kiviks hamn. .

YA - 18 okt 19 kl. 17:51

Marint Centrum om torsktopp och regeringens beslut om bidrag

Beskedet om att fiskare som drabbats av sommarens akuta torskfiskestopp ska kunna söka ersättning är positivt, anser Vesa Tschernij vid Marint Centrum. Samtidigt är han delvis undrande över regeringens tankar kring fisket i Östersjön på längre sikt. .

YA - 18 okt 19 kl. 10:59

Sankt Olof startar scouting även för de små

Nu kan även små barn uppleva scouting i Sankt Olof. Lördagen den 19 oktober drar kåren igång sin nya familjescouting – där barn under sju deltar tillsammans med medföljande vuxna..

YA - 18 okt 19 kl. 00:01

Nallefilmer och rymdäventyr inleder höstlovet

Borrby bio inleder skolungdomarnas höstlov med att uppmärksamma den internationella Nalledagen genom två Nallefilmer och ett spännande science-fictiondrama..

YA - 18 okt 19 kl. 00:01

Röd musik på torget i morgon

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.