Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 19 October, 18:59

Kristianstadsbladet - 10 okt 19 kl. 05:00

Ny bana ska hjälpa unga att må bättre psykisktBarn och ungdomar med psykisk ohälsa kan må bättre genom att röra sig mer. Tack vare Lionsklubbarna i Kristianstad har barn- och ungdomspsykiatrin nu fått en balans- och hinderbana, troligen som första mottagning i Skåne..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Lionsklubbarna, Kristianstad, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny banaska , hjälpa, ungaatt , bättre , psykiskt
SN - 31 jan 13 kl. 07:24

Insatsgrupper ska bryta kriminell bana

Insatsgrupper kan bli ett nytt arbetssätt i Nyköping, Oxelösund och Trosa för att hjälpa unga som riskerar att hamna i livslång kriminalitet..

Skånskan - 19 okt 15 kl. 14:00

Fler unga måste klara sig

Krönika Den årliga informationskampanjen på landets högstadier för att hjälpa eleverna att välja utbildning till gymnasiet pågår för fullt.
När man är 15 år känns både vuxenliv och arbetsliv avlägset och diffust. Det pågår så mycket annat i ens liv att det är svårt att lyfta blicken och tänka på vilken bana man ska välja för att inte ångra sig.

Skånskan - 28 dec 16 kl. 20:39

Golfklubb utvidgar för unga och familjer

tomelilla Tomelilla golf utvidgar verksamheten för 4,5 miljoner kronor så att den blir mer lättillgänglig för barnfamiljer, ungdomar och funktionshindrade.
– Vi ska bygga Sveriges första integrerade korthålsbana för golf, footgolf och golfäventyr, säger klubb- och banchef Kristian Hägglund. ERWP.

Magazin24 - 19 okt 15 kl. 07:26

Motionslopp ska hjälpa utsatta kvinnor

ARBOGA/KÖPING Välgörande motion för hela familjen.Den 25 oktober arrangerar Kvinnojouren KAK ett motionslopp med IKW-stugan i Köping som utgångspunkt. Man kan välja mellan att ta sig genom en bana på tre kilometer eller fem kilometer i valfritt tempo och ge 50 kronor eller mer i startavgiften som går oavkortat till Kvinnojouren.

Nerikes Allehanda - 07 mar 17 kl. 14:11

De brinner för att hjälpa utsatta barn och kvinnor i världen

Eleverna Bana och Canab på Lindeskolan har startat en ungdomsverksamhet inom Röda korset för att hjälpa utsatta barn och kvinnor i världen. Och i dagarna två finns de i aulafoajén för att berätta mer och samla in pengar till behövande i oroshärdar..

SmålandsPosten - 20 feb 18 kl. 15:18

Polisen kräver skarpare åtgärder mot unga kriminella

Hanteringen av unga kriminella är en nyckelfråga för Sverige, anser ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving. – Det är otroligt viktigt för oss att de här unga människorna direkt får en tydlig respons av samhället när de väljer eller halkar in på en kriminell bana..

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 11 kl. 08:41

Full energi när de unga tävlade på Kalhyttan

Det var glada miner och fullt av energi när de unga skidåkarna deltog i en serietävling på Kalhyttan på tisdagskvällen. De allra yngsta åkte en bana på en kilometer och de äldsta körde fem kilometer..

BT - 05 okt 11 kl. 08:03

Nilsson lär de unga att köra säkert

I helgen skadades en 15-årig flicka allvarligt i en motocrossolycka i Skene. Under 2011 har sporten krävt tre liv. BT har träffat förre stjärnan André Nilsson ?

HBL - 03 jun 13 kl. 05:00

Golfklubbar försöker locka unga

Antalet golfande juniorer har sjunkit en del under de senaste åren. Många golfklubbar samarbetar nu med närliggande skolor för att få ungdomarna intresserade av grenen. I dag inleds den nationella golfveckan.

YA - 13 feb 14 kl. 06:30

Han vill att tom lokal fylls för unga

Foto: Sprisse Nilsson
I två år har den gamla Coop-lokalen på Norregatan stått tom. I ett brev till kommunen skriver 13-årige Kevin Gustavsson om sina idéer till vad den kan fyllas med.
– Här finns bara en massa lekplatser för barn, men för oss ungdomar finns det inget att göra.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Larm om brand i villa

SOS har fått larm om brand i byggnad i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Chocolatier Håkan Mårtensson börjar om på ny kula

På några dagar gick FIKA från sju butiker i New York till att stänga ner all verksamhet. Hanaskogssonen Håkan Mårtensson, berömd chocolatier i kedjan, står utan anställning – men satsar nu på eget. – Efter 11 år får jag inte ut en cent.

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Björn Söder om Greta Thunberg: ”Sårbar tonåring utnyttjas av cyniska vuxna”

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Björn Söder sågar Greta Thunberg. ”Klimathotet är en stor bluff”, säger han i en debatt i Kristianstads kommunfullmäktige. .

Kristianstadsbladet - Igår: 17:30

Så här ska badhuset se ut — se nya skissen

Sommaren 2022 ska det nya badhuset stå klart på Näsby. Det här är den senaste skissen..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:03

Vem får Ann-Louise Hansons stipendium i år?

Kristianstadsbladet är på plats när årets Kulturgala äger rum på Kulturhuset i Kristianstad. Det blir utdelning av Sparbanken Skånes stipendier, Kristianstad kommuns kulturstipendium och kulturpris, Ann-Louise Hansons stipendium och sist men inte minst Kristianstadsbladets kultur- och nöjespris..

Kristianstadsbladet - Igår: 15:17

Handel: Ica-butik nytt ombud för Systembolaget – ”Äntligen”

Nu är det klart att Ica Supermarket i Tollarp är ombud för Systembolaget. Det meddelar butiken på fredagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 14:53

Valprånet: HD tar inte upp det uppmärksammade målet

Domarna i det våldsamma rånet mot en kennelägare i Önnestad står fast. På fredagen beslutade Högsta domstolen att inte ta upp målet..

Kristianstadsbladet - Igår: 12:50

Skånetvätts chef lämnar jobbet efter hot

Det personliga hot som Region Skåne polisanmälde i september riktades mot Skånetvätts chef Jörgen Bergengrip. Han lämnade sitt uppdrag omedelbart. .

Kristianstadsbladet - Igår: 11:33

Efter operationsstoppen: Skåne kan skicka material till krisande sjukhus

Skåne kan hjälpa de fem regionerna i Mellansverige som inte får material och tvingas ställa in operationer. Höga tjänstemän i Region Skåne har fått i uppdrag att se över om hjälpinsatser kan göras. .

Kristianstadsbladet - Igår: 10:20

Vattnet i Degeberga rent igen

Dricksvattnet i Degeberga behöver inte längre kokas. Problemen med bakterier är åtgärdade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.