Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 21 October, 11:44

Kristianstadsbladet - 10 okt 19 kl. 05:00

Sista trygghetskamerorna ska sättas uppTryggheten i centrala Kristianstad har fått mycket skäll på sistone. Men det görs faktiskt en hel del för att förbättra den upplevda tryggheten i stadskärnan. Det hävdar Charlotte Svärd, projektledare för stadskärnans Purple flag-certifiering..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Charlotte Svärd, Purple

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista trygghetskamerornaska , sättasupp

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Försvaret sa nej – nu läggs Taggen ner

Det blir ingen vindkraftspark i Hanöbukten. Efter att Försvarsmakten svängt i frågan och sagt nej till Taggen har Vattenfall nu landat i att skrota projektet. – Vi lägger ner projektet, säger Peter Stedt, pressekreterare på Vattenfall..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Lista: Tostebergavilla blev dyraste huset i september

Under september såldes 44 villor för i snitt 2,01 miljoner kronor. Det genomsnittliga kvadratmeterpriset för perioden ligger på 17 036 kronor..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Karina räknade till 23 lämpliga träd att köra ihjäl sig mot

Karina Dahlqvist såg ingen framtid. Depressionen hade berövat henne all initiativförmåga och framtidstro. Då fick hon kontakt med kommunens personliga ombud.

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

20 år med personligt ombud

Tanken var att de på sikt inte skulle behövas, de personliga ombuden, men behovet är större än någonsin. 20-årsjubileet speglar därför samhället av i dag..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Kameror i drift– polisen planerar för fler

Dagen efter explosionen vid gallerian kom de sju trygghetskamerorna i drift i stadskärnan. Polisen tittar nu på en vidare utbyggnad där även Gamlegården ska kameraövervakas..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

God uppslutning när skolan ska fixas

När det är fixardag på Rickarums skola, förskola och fritids, ja då är det många som vill vara med och hjälpa till. Under söndagen fick barnen nya fina lådor till leksakerna, det gjordes fint i uteklassrummet vid trädgårdsodlingen och sandlådan fick ny ram..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Högskoleprovet en bra back-up

Många av de som gjorde högskoleprovet har inte lämnat gymnasiet ännu. Under söndagen var det 542 hugade studenter som skrev provet på högskolan i Kristianstad. – Svenskan var jättesvår och matten var lätt, så lät det strax efter halvlek..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Just nu: Bil kolliderade med rådjur på väg 19

Vid lunchtid på söndagen inträffade en trafikolycka på väg 19, mellan Brösarp och Eljaröd..

Kristianstadsbladet - Igår: 10:40

Tullens kameror på Öresundsbron snart igång

Före årsskiftet kommer Tullverkets övervakningskameror på bland annat Öresundsbron sättas igång, rapporterar SVT Skåne. Tullen vill använda övervakningen dygnet runt för att bland annat stoppa införsel av illegala varor..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Därför är det vårdköer – här finns bristerna

Vårdköerna är långa och över 12 900 patienter har väntat mer än 90 dagar på ett besök till vården. Det finns flera orsaker till köerna. En är bristen på personal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.