Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 21 October, 16:50

Kristianstadsbladet - 10 okt 19 kl. 05:00

Fler poliser utsätts för hot och våld: ”Det är skrämmande”Hot och våld mot poliser har blivit vanligare de två senaste åren. Det visar en enkätundersökning från Polisförbundet. ”Vi har haft en del situationer i Kristianstad, det är inget snack om det”, säger Per Elmberg, ordförande i det lokala polisfacket..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Polisförbundet, Kristianstad, Per Elmberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, poliser, utsättsför , hotoch , våldDet är , skrämmande
Expressen - 16 nov 17 kl. 19:59

Ökning av kvinnor som utsätts för sexualbrott

Utsattheten för sexualbrott och trakasserier är högre än vad som tidigare uppmätts, visar ny statistik från Brå.Inrikesminister Morgan Johansson, S, kräver att polisen fler poliser tillsätts. – Det är alldeles uppenbart att det behövs fler poliser och civila utredare, säger han.

YLE - 14 sep 17 kl. 06:41

Allt fler i Esbo och Helsingfors utsätts för trafikbuller - kan orsaka skador i längden

Kring en fjärdedel av invånarna i Helsingfors utsätts för väg- och gatutrafikbuller. Ungefär en femtedel av alla Esbobor är bosatta i en bullerzon. Trafikbuller är farligt eftersom det i längden kan orsaka hörselproblem och stress.

Hela Gotland - 25 sep 18 kl. 17:00

Många poliser utsätts för hot – även på Gotland

Enligt en enkät har var fjärde polis i landet någon gång under det senaste året utsatts för hot eller påverkan, något som inte heller gotländska poliser är förskonade från..

SR - 14 okt 19 kl. 06:09

Anhöriga till poliser utsätts för hot och våld

Nästan var tionde polis uppger att deras yrkesval orsakat att familjemedlemmar utsatts för hot, våld eller trakasserier. Det visar en undersökning som Novus gjort på uppdrag av Polisförbundet..

SR - 05 nov 13 kl. 08:02

Allt fler journalister utsätts för hot

Hoten mot journalister blir allt fler, enligt branschorganisationen Utgivarna. Främst är det kriminella gäng som ligger bakom, men det kommer också hot av politiska skäl..

DI - 5 timmar sedan

Ny undersökning: Allt fler företagare utsätts för it-brott

Allt fler företagare utsätts för it-brott, visar en ny undersökning. Konsekvenserna kan vara förödande för verksamheten….

SVT Debatt - 27 jun 13 kl. 09:29

Fler borde anmäla när de utsätts för hatbrott

HATBROTT Drygt 5 500 polisanmälningar förra året gällde olika typer av hatbrott, visar statistik som Brå släpper idag. Men utsattheten för hatbrott är mer omfattande än vad polisanmälningarna visar. Uppskattningsvis 86 000 personer utsattes för främlingsfientliga hatbrott år 2011.

SVT Debatt - 14 aug 13 kl. 02:30

Fler poliser måste leta efter barnen som säljer sex på nätet

BARNPROSTITUTION Många barn säljer sex i Sverige, men de skulle aldrig drömma om att anmäla övergreppen de utsätts för ? det är ju de själva som lagt ut sexannonserna på nätet. När ingen anmäler brott blir det förebyggande arbetet extra viktigt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljöpartiets Mehmat Kaplan utsätts för hot, hat och rasism

Mehmet Kaplan (MP) är Sveriges bostadsminister. Han utsätts för hot, hat och rasism.
Han har suttit i riksdagen i åtta år men när han blev stadsråd brakade det loss ordentligt berättar han själv i en intervju med Aftonbladet.

SvD - 07 maj 16 kl. 19:15

Kristna flyktingar utsätts för hot på asylboenden

Allt fler kristna flyktingar uppger att de utsätts för hot och blir trakasserade av muslimer på svenska asylboenden, skriver Expressen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Påverkad man skulle stjäla en cykel - bar på vapen

Polisen larmades till Näsby på fredagseftermiddagen där en man försökte stjäla en cykel. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ny undersökning: ABK:s hyresgäster är nöjda – ”Det är höga betyg”

92 procent av ABK:s hyresgäster kan rekommendera bolaget som värd och förvaltare. Det visar en kundundersökning som AktivBo har gjort..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Polisen tog upp jakten på påverkad man - prejade bilen för att stoppa föraren

Klockan 2 i lördags natt fick en patrull upp ögonen för en förare som de snabbt fattade misstankar om. .

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Försvaret sa nej – nu läggs Taggen ner

Det blir ingen vindkraftspark i Hanöbukten. Efter att Försvarsmakten svängt i frågan och sagt nej till Taggen har Vattenfall nu landat i att skrota projektet. – Vi lägger ner projektet, säger Peter Stedt, pressekreterare på Vattenfall..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Lista: Tostebergavilla blev dyraste huset i september

Under september såldes 44 villor för i snitt 2,01 miljoner kronor. Det genomsnittliga kvadratmeterpriset för perioden ligger på 17 036 kronor..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Karina räknade till 23 lämpliga träd att köra ihjäl sig mot

Karina Dahlqvist såg ingen framtid. Depressionen hade berövat henne all initiativförmåga och framtidstro. Då fick hon kontakt med kommunens personliga ombud.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

20 år med personligt ombud

Tanken var att de på sikt inte skulle behövas, de personliga ombuden, men behovet är större än någonsin. 20-årsjubileet speglar därför samhället av i dag..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Kameror i drift– polisen planerar för fler

Dagen efter explosionen vid gallerian kom de sju trygghetskamerorna i drift i stadskärnan. Polisen tittar nu på en vidare utbyggnad där även Gamlegården ska kameraövervakas..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

God uppslutning när skolan ska fixas

När det är fixardag på Rickarums skola, förskola och fritids, ja då är det många som vill vara med och hjälpa till. Under söndagen fick barnen nya fina lådor till leksakerna, det gjordes fint i uteklassrummet vid trädgårdsodlingen och sandlådan fick ny ram..

Kristianstadsbladet - Igår: 15:15

Högskoleprovet en bra back-up

Många av de som gjorde högskoleprovet har inte lämnat gymnasiet ännu. Under söndagen var det 542 hugade studenter som skrev provet på högskolan i Kristianstad. – Svenskan var jättesvår och matten var lätt, så lät det strax efter halvlek..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.