SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 16 October, 11:12

SmålandsPosten - 10 okt 19 kl. 05:00

Facebook-grupp ses i verklighetenFacebook-gruppen Växjökompisar, som i dag har över 1 000 medlemmar, håller inte enbart kontakten digitalt utan träffas också regelbundet. Denna gång var Majken Widerstedt, som drev den välkända korvkiosken, inbjuden hedersgäst. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjökompisar, Majken Widerstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook-grupp, sesi , verkligheten
Magazin24 - 20 dec 12 kl. 14:40

Ny Facebook-grupp för behövande

På onsdagen startade en Facebook-grupp där människor kan skänka bort saker de inte längre behöver till dem som verkligen behöver hjälp. Nu när julen nalkas brukar plånböckerna och bankkontot eka tomma. Det ska inhandlas massor av mat och julklappar.

YLE - 03 jun 17 kl. 15:46

Long Play: Poliser gjorde narr av självmordsförsök i hemlig Facebook-grupp

Nyhetssidan Long Play rapporterar om en öppet rasistisk debatt i polisernas hemliga Facebook-grupp. Det visar över hundra skärmdumpar som har sänts till Long Play. Poliserna har bland annat kommenterat en asylsökandes försök att hänga sig på Järnvägstorget i Helsingfors genom att skriva att: "Inte ens det kan de" och "såg ut som ett odugligt försök".

Dagensanalys.se - 05 jul 19 kl. 17:12

Startat en Facebook-grupp? Nu kan du bli personligt ansvarig

Grundare och administratörer till grupper på Facebook kan nu bli personligt ansvariga för vad som skrivs i gruppen, det skriver Sveriges Radio. Förra veckan föll en dom om brott mot lagen för elektroniska anslagstavlor. Grundare och administratörer kan nu bli personligt ansvariga för vad andra kommenterar i gruppen, exempelvis rasistiska kommentarer.

SR - 25 okt 13 kl. 12:36

Nya avslöjanden om polisens Facebook-grupp

I dag publicerar tidningen Expressen nya avslöjanden om polisens slutna Facebook-grupp. Där kommenteras bland annat kritiken mot REVA-projektet och händelserna i Husby tidigare i år med nedsättande och kränkande kommentarer..

Nerikes Allehanda - 30 sep 14 kl. 10:23

Facebook-grupp för att OKQ8-macken ska bli kvar

Vi som vill ha kvar OKQ8 i Nora som den är. Det är namnet på den Facebook-grupp som nu har bildats efter att det blev känt att macken blir automatstation..

Expressen - 25 maj 15 kl. 22:13

Påkörning av tiggare hyllas på stängd Facebook-grupp

Knappt hade polisen hunnit gå ut med misstanken om att en tiggare kan ha körts på medvetet av en mopedist i Borås i helgen förrän händelsen omfamnades av internets näthatare. ”Synd att aset inte dog”, skriver en man på en stängd Facebook-grupp med tusentals tiggerikritiska användare..

Nerikes Allehanda - 20 maj 16 kl. 16:58

Soldiers of Odins Facebook-grupp borttagen

Soldiers of Odins lokala Facebook-grupp i Örebro har tagits bort..

News55 - 15 nov 16 kl. 17:03

Hemtjänstföretag delade sekretessbelagda uppgifter i Facebook-grupp

De uppgifter som delades i en sluten Facebook-grupp för personal på ett hemtjänstföretag i Gävle kommun handlade bland annat omolika insatser för vårdtagarna, uppgifter om deras hälsotillstånd och planerade besök på sjukhus. Det framkommer i en rapport från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), som nu riktar kritik mot företaget.       LÄS MER:Utgav sig för att vara hemtjänst – stal från pensionär Uppfyller inte kraven på säker förvaring Enligt ledningen på företaget var Facebookgruppen tänkt att tjäna ett helt annat syfte än att sprida sekretessbelagda uppgifter och under hösten 2014 slutade man att använda den.

Nerikes Allehanda - 11 jan 17 kl. 11:54

Det här är vad som händer med Örebros kanske största Facebook-grupp

Sedan i går kan medlemmarna inte posta några nya inlägg Örebros stora Facebook-grupp "Mitt Örebro". I fortsättningen kommer flödet uppdateras från en kommersiell sajt..

BT - 22 feb 19 kl. 12:29

JUST NU: Boråsare startade fientlig Facebook-grupp – döms: ”Vet inte gränsen”

Den 56-årige boråsaren startade en islamfientlig Facebook-grupp och skrev flera rasistiska inlägg. Nu döms han för hets mot folkgrupp..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Otippad duo skriver mat-feelgood

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fortsatt inställda operationer i Uppsala

Alla planerade operationer och slutenvård ställs in vid Akademiska sjukhuset i Uppsala även under torsdagen och fredagen, uppger Region Uppsala..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Låg andel allvarligt fattiga i Sverige

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Parterna närmare varandra i brexitfrågan

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisen använde vattenkanoner mot brandmän

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tidigare M-topp misstänks för bedrägeri

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Källor: USA i hemlig cyberattack mot Iran

USA har i hemlighet utfört en cyberattack mot Iran, säger två källor till Reuters. Cyberattacken skedde kort efter drönarattackerna mot två oljeanläggningar i Saudiarabien, enligt uppgifterna..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

KI: Löneökningar för låga för inflationen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kristersson: S har tappat kontrollen

Moderatledaren Ulf Kristersson beskriver i riksdagen Sverige som ett land med stora problem..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rusning till akuten efter halkkaosOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.