Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 19 October, 00:28

Blekinge Läns tidning - 10 okt 19 kl. 05:00

Så beskriver partiet själv maktkampenMaktkampen inom socialdemokratin i Olofström handlar om hur involverad arbetarekommunens styrelse ska vara i enskilda kommunala beslut. Det framgår tydligt av mötesprotokollet från den 1 maj..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Olofström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , beskriver, partietsjälv , maktkampen
Sydsvenskan - 03 sep 13 kl. 06:30

Maktkampen är i full gång

Politiken gentemot båtflyktingar lär bli fortsatt hård, oavsett vem som styr Australien framöver.På lördag går landet till val och det blir troligen maktskifte. Landets nästa premiärminister kommer att heta Tony Abbott om inget dramatiskt inträffar.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 05:00

Muf kritiserar egna partiet

Kävlinge På Moderaternas Sverigemöte i Malmö 2016 betedde sig Kävlingemoderaternas styrelseledamot Johan Andersson så olämpligt mot en partikamrat att han efteråt ombads lämna alla sina politiska uppdrag.
Den 26 februari i år valdes han på nytt in i styrelsen, nu som vice ordförande, efter ett kuppartat årsmöte.
Valet kritiseras hårt av Moderata ungdomsförbundet i Kävlinge.

DI - 22 mar 12 kl. 11:00

Maktkampen hårdnar i Kina

I vad som Financial Times beskriver som den största politiska striden i Kina på decennier avsattes ledaren för det kinesiska kommunistpartiet i Chongqing i förra veckan. Och i den kinesiska huvudstaden går rykten om en kupp, skriver FT..

DN - 05 maj 19 kl. 13:16

Khaddafis ande svävar över den blodiga maktkampen i Libyen

Det rasar ett inbördeskrig i Libyen, bara femtio landmil från Europas yttre gräns. De stridande parterna är Khalifa Haftar, en krigsherre och självutnämnd terroristjägare, och en FN-stödd regering som skylls för att ta stöd av islamister. Men vad ligger bakom kaoset i Libyen?

Nyheter 24 - 31 mar 11 kl. 10:03

Halva partiet lämnade sverigedemokraterna


Halva kommunföreningen lämnade sverigedemokraterna i Jimmie Åkessons hemstad Sölvesborg. Kritiken mot partiledningen är hård. BLEKINGE.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 11:50

Miljöpartiet skämmer ut Eslöv

Miljöpartiet i Eslöv väljer att använda kommunens budgetfullmäktige på måndag som en plattform för att skämta om folkomflyttningar och att beröva kommunens personal grundläggande rättigheter. Det är minst sagt anmärkningsvärt och vi tycker att det är mycket olämpligt. Det är en gåta för oss varför Miljöpartiet vill sänka debatten så lågt.

Expressen - 09 aug 11 kl. 14:23

Nu börjar maktkampen inom V

Lars Ohlys ledarskap har varit ifrågasatt inom partiet. I somras trädde dessutom flera motkandidater fram och utmanade Ohly om partiledarskapet. Nu börjar en maktkamp inom Vänsterpartiet med framför allt tre kandidater i centrum.

Expressen - 24 jan 15 kl. 17:23

Ny maktstrid inom SD – han utmanar partiet

En ny maktstrid håller på att blossa upp mellan SDU och moderpartiet Sverigedemokraterna, skriver Aftonbladet. På lördagen meddelade ungdomsförbundets vice ordförande William Hahne att han utmanar om ordförandeskapet i Stockholms stad. Maktkampen i huvudstaden kan vara startskottet för en bredare offensiv mot moderpartiet, enligt uppgifter till tidningen..

SvD - 12 jul 16 kl. 13:51

Maktkampen hotar att splittra Labour

Utmanaren Angela Eagle vill göra ”Labour relevant igen”. Samtidigt har över 100 000 gräsrotsaktivister från vänstern gått med i partiet för att ge ledaren Jeremy Corbyn sitt stöd. Förhandlingarna mellan Labours två falanger har kollapsat och öppet inbördeskrig brutit ut..

GöteborgsPosten - 25 mar 17 kl. 18:55

Fogelklou kvar efter maktkampen

Jörgen Fogelklou får fortsatt förtroende som ordförande för SD i Göteborg. Under vintern har en infekterad maktkamp pågått inom paritet och Fogelklous position har utmanats av den tidigare ordföranden Mikael Jansson som anklagat partiet för att extremt toppstyrt. – Det var en ganska liten klick människor som höll med Mikael Jansson, säger Jörgen Fogelklou efter årsmötet..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Lucky loser" till SO-semi efter maratonmatch

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nathalie Ulinder fick lämna "Idol"

Trots att hon fick bra kritik av juryn gick Nathalie Ulinders tolkning av Salem al Fakirs "Keep on walking" inte hem under schlagerkvällen i "Idol"..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Dödshjälp fick M att våndas

Moderaterna lyfter frågan om aktiv dödshjälp. En intern arbetsgrupp ska ta fram ett underlag för beslut om vad partiet ska tycka..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Larm om olycka med två bilar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Dömer ut Trafikverkets kalkyl för snabbtåg

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Omfattande strömavbrott - 1500 berörs

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Problem med olycksplan kan ha varit känt 2016

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Bryant mest lyssnad från "Så mycket bättre"

Inför premiären av "Så mycket bättre" har Spotify gått i genom vilka låtar med tolkningar från programmet som haft flest lyssningar. Det visade sig att en deltagare från säsongen 2015 är extra framgångsrik..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Miettinen: ”Vi gör sex dåliga minuter”

Ett spelmål på 120 minuters spel. Karlskrona HK har svårt att producera mål framåt efter 1–5 mot Västervik. – Gör man ett mål vinner man sällan några matcher, säger Arto Miettinen..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

FBC satte inte chanserna

FBC Karlskrona gjorde en bra match mot SSG IF. Det räckte dock inte till poäng denna gång. – Vi var inte riktigt konsekventa i våra avslut, säger tränaren Mikael Björkman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.