Skånskan > Opinion

Monday, 21 October, 17:56

Skånskan - 10 okt 19 kl. 05:00

”Ombyggnaden ska bli klar om några veckor”höör Ägaren till Frosta Center, bolaget Höörs Leasing och Trading förstår att folk undrar när det nya köpcentret ska stå klart. Men man håller inte med om att det skulle vara rörigt vid parkeringsplatsen.
– Skillnaden nu är att det ligger grus istället för asfalt, säger delägaren Greger Ericsson.– 1 oktober skulle det varit klart men så blev inte fallet. En anledning är att vi behöver marklov eftersom vi kommer höja marken med mer än en halvmeter vid den nya ingången.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ägaren, Frosta Center, Höörs Leasing, Trading, Greger Ericsson, SkD, Ericssons, Bruno Ericsson, Ica

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ombyggnadenska bli , klarom några , veckor
Kristianstadsbladet - 13 apr 11 kl. 02:30

Ingen ny förskola klar under 2011

Ombyggnaden av 1912-skolan till förskola försenas ytterligare. Dessutom ser projektet ut at bli dyrare än beräknat.
Det är trångt på förskolorna i Bromölla kommun.

Trelleborgs Allehanda - 16 mar 12 kl. 09:30

Renoveringen klar - Pegasus kan flytta in till stan

Gula villan kommer nu att heta Pegasus, ett boende för åtta ensamkommande flyktingbarn.
Den gamla villan på Östergatan har under många år varit i dåligt skick. I källaren kommer det in vatten, fasaden är sprucken, färgen invändigt är gammal och fönster slitna.

YA - 09 aug 14 kl. 08:00

Slagfärdig start av ombyggnaden

Foto: Matz Jönsson
Ombyggnaden av Lövestad skola har börjat. Först under höstterminen 2015 är allt klart och strax därefter ska förhoppningsvis den nya sporthallen stå klar.
Det är få skolor som fått vänta så länge på en modernisering som den i Lövestad.

Skånskan - 08 dec 18 kl. 05:00

Ombyggnaden skjuts upp minst ett år

MALMÖ Ombyggnaden av Malmö skofabrik till bostadsrätter blir försenad med närmare ett år. En anledning är att huset ser annorlunda ut på insidan jämfört med de ritningar som legat till grund för bygghandlingarna.– På insidan ser huset inte ut som de ritningar som vi utgått ifrån.

SmålandsPosten - 30 apr 14 kl. 06:46

Aringsgården kan vara klar om ett år

Nu kan ombyggnaden av Aringsgården till en förskola med åtta avdelningar starta. I?går kväll beslutade ett enigt kommunfullmäktige att ge Allbohus uppdrag att starta bygget.

Nyan - 08 nov 17 kl. 09:14

Ålandsvägen klar att öppna

Ombyggnaden av Ålandsvägens första etapp mellan Norra Esplanadgatan och Köpmansgatan är klar och gatan öppnar från trafik i dag klockan 15. Samtidigt invigs den nya cykelvägen norr om Nygatan. – Genom ombyggnaden får vi en modern och snygg stadsgata, där vi har fortsatt bra framkomlighet för all fordonstrafik samt en säkrare och mer jämställd trafikmiljö.

Kristianstadsbladet - 10 nov 12 kl. 09:30

Motorväg blir klar tidigare än planerat

Arkivfoto: Annica Jönsson
Ombyggnaden av E?22 genom Skåne rullar på och sträckorna Hörby?Norra Linderöd och Hurva?

Skånskan - 24 apr 19 kl. 09:35

Ombyggnaden av Stora torg smygstartade

ESLÖV På tisdagen påbörjades de inledande arbetena inför Stora Torgs kommande ombyggnad genom att underentreprenören Martin Olsson med en grävmaskin rev bort 40 kvadratmeter marktegel i ena änden av Stationsgränd. På torsdag anländer folk från Gösta Ahlqvist AB som börjar sätta ut en testyta där, med det gula markteglet som ska utmärka torget.Martin Olsson, som driver egna företaget Martins Schaktservice i Stockamöllan, var klar med själva bortrivningen strax efter lunchtid.

Trelleborgs Allehanda - 03 jun 11 kl. 16:30

Ombyggnaden av Rådhuset dröjer

Den omfattande renoveringen och ombyggnaden av Rådhuset ska utredas igen. Men det finns inget som talar för att projektet inte blir av.
När ärendet var uppe i kommunstyrelsen beslutade man att återremittera det för ny utredning.

Nya Wermlands Tidningen - 20 sep 12 kl. 07:30

Ombyggnaden av Coop nu klar

Den omfattande ombyggnaden av Coop Extra i Hagfors är nu klar..

Alingsås tidning - 11 mar 17 kl. 05:30

Ombyggnaden av Molla skola försenas

Strul med hållfasthetsberäkningar gör att ombyggnationen av Molla skola inte blir klar i tid.
– Vi kommer inte att få våra lokaler förrrän en bit in på höstterminen, säger skolans rektor Christer Wetterbrandt. Flera faktorer, bland annat strul med hållfasthetsberäkningar, har gjort att den planerade ombyggnationen och renoveringen av Molla skola kommer att bli försenad.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Spelade bort döende kvinnas besparingar

Malmö Bedragare tömde en dödssjuk 86-årig kvinnas konto på över två miljoner kronor när hon sålde sin rullator på Blocket.
Nästan två år senare ställs fyra Malmöbor inför rätta misstänkta för att ha tagit emot hälften av pengarna på sina konton.Några dagar före julafton 2017 satte en svårt sjuk kvinna i Göteborgstrakten in en annons på annonssajten Blocket.

Skånskan - 45 minuter sedan

Politiker drog ut på safari

NÖTESJÖ/Tjustorp Arbetet med att vända skutan och förbättra företagsklimatet i Svedala tog på måndagen ett nytt steg när politiker och tjänstemän drog i väg på safari – företagssafari.Nötesjö konferenshotell, CMT i Tjustorp och Bara Mineraler stod på programmet när kommunstyrelsens politiker, några tjänstemän tillsammans med ett par representanter från Företagarna i Svedala hoppade på bussen och hängde med på Svedala kommuns första företagssafari. Ett safari som tog deltagarna utanför tätorterna.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya plastskatten – så mycket får du betala för plastkassen

Skatten för bärkassar när du handlar mat kommer höjas – med tre kronor.
Se mer i klippet ovanför..

Skånskan - 1 timme sedan

Ska ha lurat till sig 130 000

ESLÖV En 36-årig Eslövsbo har polisanmälts för bidragsbrott. Mannen misstänks för att ha lurat till sig sammanlagt 160 000 kronor från Försäkringskassan. Det rör sig om en längre brottstid, från januari 2018 till och med juni 2019..

Skånskan - 1 timme sedan

12-åringar rånades på pengar

ESLÖV Två tolvåriga pojkar utsattes på söndagseftermiddagen för ett personrån i Eslöv.
Tre personer ska ha rånat pojkarna och tvingat dem att överlämna sina kontanter.
Rånet skedde klockan 14.

Skånskan - 1 timme sedan

Förbrukad elektronik har också ett värde

MALMÖ Bildskärmar, hårddiskar, skrivare och avlagda elevdatorer. Teknikprylarna rullades och bars in till en väntande lastbil utanför stadshuset på måndagen.
– Vi hoppas få in 5000-8000 enheter, berättar Magnus Carlsson som är kundansvarig hos Malmö stads it-leverantör Atea.

Skånskan - 1 timme sedan

Mer klotter på tåg i Rydsgård

Rydsgård Natten mellan fredag och lördag har någon återigen klottrat på ett tåg parkerat vid Rydsgårds station. Uppgiven brottstid för polisen är att klottret skett mellan midnatt och klockan fyra på morgonen. Den här gången var det tags i olika färger på vagnarna.

Skånskan - 2 timmar sedan

Flera inbrott i bilar

Sjöbo Natten mellan torsdag till fredag har det skett ett inbrott i en bil som stod parkerad på Läxgatan i Sjöbo. Enligt anmälan har tjuvarna krossat en ruta och försökt stjäla ratten men misslyckats, vilket lett till att den skadats.
Natten mellan fredag och lördag har bil på Bokgatan i Sjöbo fått båda låsen i framdörrarna förstörda i samband med ett inbrott.

Skånskan - 2 timmar sedan

Motionär välte utedass

Blentarp Någon har vält ett utedass och sparkat omkull en soptunna vid Skåneledens rastplats i Blentarp. Det är Sjöbo kommun som anmält och händelsen ska ha ska ägt rum natten mellan onsdag och torsdag i förra veckan..

Skånskan - 10 timmar sedan

Morgonens nyheter

Webb-TV Det hände medan du sov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.