Skånskan > Opinion

Saturday, 19 October, 19:54

Skånskan - 10 okt 19 kl. 05:00

Missnöje med parkeringhöör Bygglovet har varit klart sedan 2015. Fortfarande är inte fastighetsägaren Höör Leasing och Trading klara med utbyggnaden av Frosta Center. Nu växer kritiken från handlare och kunder.
– Ett problem är att man flera gånger satt en tidsgräns som inte hållits. Då ifrågasätts både min och fastighetsägarens trovärdighet, säger Stefan Johansson, ägare till Ica Supermarket.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bygglovet, Höör Leasing, Trading, Frosta Center, Stefan Johansson, Ica Supermarket, Icahandlaren Stefan Johansson, Frosta Centers, Bruno Ericsson, Höörs Leasing, SkD, Stefan Johanssons, Arne Wilstermann, Birthe Pripp, Paulina Andersson, Kreativa Blomster, Lilla Torg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missnöjemed , parkering
Skånskan - 09 jul 19 kl. 06:00

Handlare arga över borttagen parkering

Eslöv När Stora torg byggs om kommer även korttidsparkeringen tas bort.
Det har oroat ett fyrtotal centrumhandlare, som har skickat in en namnlista till kommunen.Annette och Anders Tomasson flyttade sin cykelverkstad från Kanalgatan till Stora torg tidigare i år.

Skånskan - 09 maj 18 kl. 05:00

Missnöjd kund blev hotad med pistol på parkering

Malmö. En man som var missnöjd med att han inte fick tillbaka en mobil från en reparation blev pistolhotad av personalen. Nu åtalas två män för grovt olaga hot och anstiftan av grovt olaga hot.

DalaDemokraten - 27 okt 15 kl. 14:02

Avgifter för parkering skjuts fram

Den 20 augusti rapporterade Dala-Demokraten om missnöjet om införande av parkeringsavgifter vid skolor och omsorgsboenden. Då var datumen den 1 september satt att gälla för införandet av avgifterna..

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Skånskan - 17 nov 16 kl. 18:07

Planstrid för Priorn slutade med kompromiss

TRIANGELN Striden om kvarteret Priorn nära Triangeln är över sedan M, S och MP kommit överens om en kompromiss.
– Det är bra att frågan nu kan avgöras och vi kan gå vidare, säger moderaten Tomas Pettersson. ERWP.

Skånskan - 16 dec 16 kl. 13:00

Stenkastning mot polisen i Eslöv

Eslöv Polisen har utsatts för stenkastning av ungdomar på Rönneberga tre kvällar på raken den här veckan. ERWP.fif(1)I tisdags eftermiddag skulle en polispatrull kontrollera en bil och dess förare på Rönnebergaområdet i norra Eslöv.

BT - 13 aug 12 kl. 12:36

Servering i Borås kan ha tömts på miljoner - manipulerade försäljning

Med en omärkt knapp på kassaregistret kunde försäljning manipuleras och stora pengar påstods ha betalats ut till missnöjda gäster som lämnade igen mat. Så kan nio-tio miljoner kronor ha försvunnit från en känd servering i Borås. Hur är det möjligt att kunder på ett litet matställe i Borås returnerar varor drygt 6 000 gånger och får tillbaka totalt 570 000 kronor?

Trelleborgs Allehanda - 08 apr 14 kl. 08:15

Handlare protesterar mot bilfritt på torget

Torghandlare på Stortorget är fortsatt bekymrade över kommunens planer på att göra torget bilfritt. De vill ha fler gratis parkeringsplatser för att rädda handeln i centrum.
TA har tidigare skrivit om att torgets parkering flyttas till Centralskolan.

Kristianstadsbladet - 11 aug 14 kl. 18:46

Manifestation för Berit Önell

Foto: Bosse Nilsson
Ett 70-tal personer samlades utanför tidningen Norra Skånes parkering på måndagseftermiddagen för att visa sitt stöd för journalisten Berit Önell och före detta nyhetschefen Anders Kauranen.
En plastback har ställts upp vid infarten till parkeringen och en megafon har införskaffats. En bit bort står en polisbil med två uniformerade poliser och två väktare bredvid.

YLE - 09 dec 14 kl. 15:29

Norra hamnen och Svartå på tapeten då Raseborg godkände budgeten

Många fullmäktigeledamöter lyfte fram behovet av en lösning för skolorna i Svartå under budgetbehandlingen i Raseborg (8.12). Då pengar för planeringen av Norra hamnen i Ekenäs skulle godkännas blev det en häftig debatt som slutade i en rätt jämn omröstning.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Blåser nytt liv i innebandyn för unga

HÖRBY Ett gäng entusiaster har blåst liv i innebandyn för ungdomar i Hörby igen.
– Alla barn och ungdomar är välkomna till Lågehallarna på söndagarna och prova på att spela, säger John Carlsson, en av initiativtagarna.Innebandyn för ungdomar hade gått på sparlåga i flera år när några föräldrar i våras tog tag i saken och körde igång träningarna igen.

Skånskan - 1 timme sedan

170 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till nya ägare

Skurup 3 900 000 kronor fick Jeanette Lisa Ingrid Thérese Persson, 33, och Jesper Olsson, 29, tidigare boende på Ängsgatan 8 i Skurup ge för huset på adressen Gamla Fabriksgatan 10 i Skurup. Det 170 kvadratmeter stora huset är byggt 1929. Köpet från säljaren Lars Erik och Mats Anders Nilsson blev klart i oktober 2019.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kontraktet definitivt klart

FOTBOLL Lunds BK hämtade in 0-2 till 2-2 i lördagens division 1 södra-duell på bortaplan mot Tvååker IF.LBK var i 0-2-underläge i paus, men fick en poäng med sig hem till Skåne efter mål av Jesper Rindmo (matchminut 65) och David Sax (81). På kuppen röjde LBK undan alla eventuella hot om degradering.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fred och jÄmstÄlldhet

Fredspristagaren Doktor Denis Mukwege promoverades till filosofie hedersdoktor vid Sahlgrenska akademin fredagen 18/10.
I dr Mukweges Sverigeprogram ingick besök på neonatalavdelningar. På Östra Sjukhuset i Göteborg tittade han på en svensk modell för vård av för tidigt födda med fokus på pappans närvaro och hur de riktigt små barnen spontant skapar band med sina pappor när de deltar med hud-mot-hudkontakt på lika villkor.

Skånskan - 5 timmar sedan

113 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till nya ägare

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Östraby 9117 i Hörby av Crister Nilsson och Ann-Christine Hallberg. Nya ägare är Lars Niklas Joakim Thorsén, 31, och Simone Svensson, 29. Priset blev 1 930 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2019.

Skånskan - 6 timmar sedan

Hus på 65 kvadratmeter från 1952 sålt i Jularp och Sjunnerup, Höör

Höör Försäljningen av huset på Jularp Granvägen 6 i Jularp och Sjunnerup, Höör är nu klar. Nya ägare blir Eva Marie Håkansson, 70, och Karl Georg Valdemar Håkansson, 73, tidigare boende på Jularp Granvägen 2 i Höör som köper fastigheten av Ulla-Britt Dunkle. Huset är byggt 1952 och har en boyta på 65 kvadratmeter.

Skånskan - 6 timmar sedan

Lastbilsolycka vid Gryby

Eslöv En trafikolycka har inträffat på väg 113 under lördagseftermiddagen där flera fordon är inblandadeEnligt larmet ska det vara två personbilar och en lastbil inblandade i olyckan. Räddningstjänsten har åkt till väg 113 för närmare kontroll. Det finns inledningsvis inga uppgifter på några skadade, men samtliga ska vara ute ur fordonen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Vill utveckla museiområdet

Malmö Malmö växer fort och området runt museiområdet vid Malmöhus slott ändrar karaktär från industriområde till bostäder och kontor.
Nu vill kulturförvaltningen på sikt utveckla museiområdet som en naturlig länk mellan Varvsstaden och centrum.Utvecklingen ställer enligt kulturförvaltningen nya krav på Malmö Museer och området runt omkring, så att det upplevs attraktivt och tryggt.

Skånskan - 7 timmar sedan

Fler och bättre bibliotek

Malmö Flera av stadsdelsbiblioteken är slitna och behöver renoveras, anpassas och byggas om efter nya förutsättningar.
I Kulturförvaltningens lokalbehovsplan för 2021-2030 planeras även ett helt nytt bibliotek som ska serva Kirseberg, Östervärn och Värnhem.
– Men först tar vi Rosengårds bibliotek som vi redan börjat på.

Skånskan - 7 timmar sedan

Trafikproblem på Bron

Öresund Ett fordonshaveri har inträffat på Öresundsbron och trafiken i båda riktningar påverkas under lördagen.Olyckan som inträffat vid Lernacken medför stora problem i trafiken under lördagen. Först vid 13-tiden beräknas trafiken kunna flyta på som vanligt igen, uppger Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.