Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 16 October, 12:13

Sydsvenskan - 10 okt 19 kl. 04:10

Misstanke om brott efter singelolycka i HolmaUnder natten mot torsdag körde en bil in i en stolpe på Snödroppsgatan i Malmö..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Holma, Snödroppsgatan, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstankeom , brottefter , singelolyckai , Holma
Barometern - 11 feb 18 kl. 17:09

Brott: Singelolycka avslöjade stöldgods

Strax efter klockan fyra på natten till lördagen totalförstördes en bil i samband med en singelolycka på riksväg 25. I bilen hittades misstänkt stöldgods..

Skånskan - 12 feb 19 kl. 10:39

Hembesök avslöjade brott

TOMELILLA Polisen knackade på hemma hos 21-åringen för kontroll i ett annat ärende. Hembesöket gav efter en husrannsakan upphov till tre nya brottsmisstankar.
För det första tyckte poliserna att mannen var påverkad av någon drog.

Trelleborgs Allehanda - 05 nov 11 kl. 09:13

Singelolycka vid Maglarp

En singelolycka inträffade vid halv sextiden på lördagsmorgonen på E?6 i höjd med Maglarp. Samtliga fyra inblandade tog sig på egen hand till sjukhuset, varav två behövde vård för sina skador.

Dalarnas tidningar - 14 jun 14 kl. 10:44

Singelolycka på riks 66

En singelolycka inträffade vid 01-tiden natten mot lördag på riksväg 66, sträckan mellan Smedjebacken och Söderbärke. Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Föraren, en man i 50-årsåldern hemmahörande i Ludvika, hade själv tagit sig ur den kvaddade bilen.

DalaDemokraten - 14 jun 14 kl. 10:44

Singelolycka på riks 66

En singelolycka inträffade vid 01-tiden natten mot lördag på riksväg 66, sträckan mellan Smedjebacken och Söderbärke. Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Föraren, en man i 50-årsåldern hemmahörande i Ludvika, hade själv tagit sig ur den kvaddade bilen.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 22:42

Singelolycka i Dorotea

Strax efter 22 kom larm om en singelolycka vid Klövervägen i Dorotea. Föraren hade, på grund av sjukdom, kört in i ett parkerat släp. Föraren fördes med ambulans till sjukstugan i Dorotea.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 19 kl. 05:22

Singelolycka på E4

En singelolycka inträffade vid 01.40-tiden natten mot fredagen på E4 Vid Anderstorp, Skellefteå. Enligt uppgifter ska föraren har väjt för ett rådjur.

Skånskan - 08 feb 19 kl. 16:51

Skolans orkester hörs och syns på Holma

HOLMA Den kan dyka upp litet överallt på Holma, Holmaskolans egen orkester som är en av flera aktiviteter som barnen ägnar sig åt på rasterna. Orkestern spelar bara på fredagar och hinkar och spadar är de vanligaste instrumenten.– Holma, Holma, Holma!

UT - 20 dec 14 kl. 08:59

Misstanke om brott efter gymkonkurs

I veckan avslutade konkursförvaltaren sitt arbete med företaget Lidéns fitness AB. Han konstaterar att det inte finns några tillgångar, att gymägaren inte gått att nå samt att det finns misstanke om brott. Konkursförvaltaren Sven-Inge Sandberg lämnade in så kallade avslutningshandlingar till tingsrättens konkursavdelning i torsdags.

Nerikes Allehanda - 30 jan 17 kl. 14:24

Misstanke om vårdslöshet i trafik efter singelolycka

En bilförare förlorade kontrollen av sitt fordon i en singelolycka. Nu finns misstanke om vårdslöshet i trafik..

Magazin24 - 19 maj 11 kl. 10:21

Föraren misstänkt för brott

Voltade på Bergslagsvägen i Köping i går kväll. I går kväll vid 22-tiden inträffade en singelolycka på Bergslagsvägen där en personbil voltade.
- Föraren, en man född 1992 är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

KI: Löneökningar för låga för inflationen

Den svenska ekonomin dämpas framöver. Men med återhållsamma löneökningar i den kommande stora lönerörelsen kan arbetslösheten hållas nere, enligt Konjunkturinstitutet. Fast fortsatta löneökningar på en historiskt låg nivå gör att Riksbanken måste köra m.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sämre ekonomiska tider väntar kommuner

En majoritet av ekonomicheferna i landets kommuner tror på sämre ekonomiska förutsättningar nästa år jämfört 2019, enligt en undersökning av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Av de 216 kommuner som svarat på undersökningen anger fyra av fem att uts.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Unga väljare sviker Trudeau inför Kanadas val

Nästa veckas parlamentsval blir en rysare för Kanadas omhuldade premiärminister. Bland brownface-videor och en uppmärksammad rättsskandal har Justin Trudeaus stjärna dalat – och en karismatisk sikh har fångat de ungas intresse. I en ivrigt delad video s.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Seger i Bukarest och det blir en sommar i Europa

En poäng mot Rumänien och sedan tre hemma mot Färöarna i sista kvalmatchen, hemma på Friends. Ett scenario som tar landslaget till EM. Men Janne Andersson & Co reser till Bukarest via Cypern för att vinna och säkra en sommarturné runt om i Europa.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Skolungdomar kan tänka sig jobb inom vården trots stressen: ”Det får man tåla”

Med vårdmässa i två dagar hoppas Skånes universitetssjukhus rekrytera på sikt..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Döden dansar i danskt debut

Med en dansande mashmallowlik lieman gäller det att se till att ta kontroll över ödet i "Felix the reaper". – Det är ett 3D-baserat skuggpusseläventyr, om att få folk att dö, säger Esben Kjær Ravn vd på danska Kong Orange. Idén kring "Felix the reaper".

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

”Vi måste bli mer medvetna om vår informationsdiet.”

Fredrik Andrén-Sandberg, civilingenjör och ekonomisk historiker..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Google oroas av svenskarnas internetoro

Svenskars stigande internetoro är problematisk för Google, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Google försvarar sin affärsmodell att sälja användardata till annonsörer, men medger att det bör bli tydligare i hur detta görs. – Jag tror att alla är ganska öv.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Fler ska få fängelse för våld i Danmark

Den socialdemokratiska regeringen i Danmark vill döma fler till fängelse och färre till samhällstjänst för våldsbrott. Justitieminister Nick Hækkerup (S) vill begränsa användningen av samhällstjänst i fall där gärningsmannen tidigare har dömts för "pers.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

”Fortnite” tillbaka med ny karta

Battle royale-giganten "Fortnite" har släppt ett andra kapitel där främsta dragplåstret är en helt ny karta, indelad i 13 nya områden. Släppet föregicks av att hela "Fornite" plötsligt togs offline under dramatiska former, där spelare sögs in i ett svar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.