SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 24 October, 07:20

SmålandsPosten - 10 okt 19 kl. 04:00

När ingen säger nejBehandling av könsdysfori bland unga har skett lättvindigt. Regeringen måste backa från sitt förslag om att helt släppa på bromsarna..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När ingen säger nej
Cornucopia - 01 okt 13 kl. 18:11

Tenstafriandet: Ett nej är inte ett nej nu heller

Även efter halvårsskiftets nya lagstiftning kring våldtäkt är inte ett nej ett nej. Ord som nej, sluta, jag vill inte eller ens handlingar som att man vänder bort kropp, huvud etc har någon juridisk innebörd nu heller.

Den nya lagen använder begreppet "särskilt utsatt situation", men exempelvis kommer det inte omfatta när en man tvingar sig på en kvinna som säger nej.

Nyheter 24 - 05 jan 12 kl. 14:38

Sonja Abrahamsson: "Säg inte nej!"


KRÖNIKA. Nyheter24:s krönikör Sonja Abrahamsson känner sig inte som en slampa när hon köper juice i stället för ost. Den här veckan har min kollega Dennis Danielsson väckt starka reaktioner angående det här gamla säget att ?

Opinionen.se - 29 aug 13 kl. 10:56

Vad behöver du säga nej till i höst?

Oavsett hur länge och hur trevligt det var att vara ledigt så har hösten rivstartat för många. Nästan alla känner sig stressade så här års och behöver lära sig att säga nej till vissa saker så att det inte blir för mycket och stressen tär på energi och krafter. Att säga nej är att säga ja till sig själv.

SmålandsPosten - 28 mar 14 kl. 00:30

Ja eller nej till välstånd

Den globala ekonomin har förändrats radikalt under de senaste decennierna. Och det är tack vare ökad frihandel och marknadsekonomi vi gått från en miljard människor i relativt välstånd till nästan fem miljarder. I detta har EU en stark roll.

TA - 19 sep 14 kl. 06:39

Prognos: Nej-sidan vann i Skottland

Foto: TT
Skottland har röstat nej till självständighet, enligt BBC:s prognos. När 26 av 32 län rapporterat leder nej-sidan med 54 procent.
Prognosen kommer nej-sidan att vinna med 55 procent, vilket är större segermarginal än opinionsmätningarna visat.

BT - 19 sep 14 kl. 06:26

Prognos: Nej-sidan vann i Skottland

Skottland har röstat nej till självständighet, enligt BBC:s prognos. När 26 av 32 län rapporterat leder nej-sidan med 54 procent. Prognosen kommer nej-sidan att vinna med 55 procent, vilket är större segermarginal än opinionsmätningarna visat.

BT - 19 sep 14 kl. 07:09

Nej-sidan mot seger i Skottland

Skottland röstade nej till självständighet, enligt BBC:s prognos. När 26 av 32 län rapporterat leder nej-sidan med 54 procent. Nu blir den den stora utmaningen för Storbritannien att hålla de löften men gett om ökat självstyre för Skottland.

BT - 18 maj 14 kl. 14:39

Allt pekar på nej till Gripen

Nu avgörs om Schweiz ska köpa 22 Jas Gripen eller inte. När nästan alla röster är räknade har 52 procent röstat nej. När nästan alla röster är räknade har 52 procent röstat nej och 48 procent ja.

BT - 19 sep 14 kl. 07:04

Sade nej till självständighet

Skottland röstar nej till självständighet. Det står klart sedan nej-sidan fått mer än de 1,8 miljoner röster som krävs, enligt BBC. Ledaren för ja-kampanjen och den regionale regeringschefen i Skottland, Alex Salmond, har accepterat nederlaget.

YLE - 30 nov 16 kl. 17:30

Fullmäktige röstade nej till Guggenheim

Helsingforsfullmäktige röstade nej till Guggenheim efter en debatt som räckte fem och en halvtimme. Omröstningen slutade 53-32. kl.

Skånskan - 04 dec 15 kl. 08:48

Nytt danskt nej till EU i en folkomröstning

Danmark 53,1 procent av danskarna som deltog i torsdagens folkomröstning sade nej till att avskaffa det så kallade rättsförbehållet i EU-avtalet. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tillhör den förlorande ja-sidan och måste nu inleda förhandlingar med EU om ett specialavtal för att Danmark ska kunna fortsätta vara med i polissamarbetet Europol.

Valresultatet visar på en klyfta mellan majoriteten i Folketinget och det danska folket.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ökad omsättning för Ica-gruppen

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ökad vinst för Axfood

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Hedmans kanon sänkte Pittsburgh

Ett slagskott och flera viktiga räddningar – Victor Hedman och Anders Nilsson stod bakom Tampa Bays och Ottawas segrar i NHL-hockeyn..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

VM för klubblag till Kina

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Succétrion får det att låta i nya turnén

Den starka personkemin gjorde "Så ska det låta" till en succé. Det är också personkemin som för Anders Berglund, Robert Wells och Peter Harryson samman 15 år senare – i en rad föreställningar vid namn "Originalet på turné" under våren 2020..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Sjuksköterska allvarligt skadad vid röntgen

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fotobok visar nordiskt vardagsliv

Hur ser nordiskt vardagsliv ut? Det är vad fotografer i ett av Nordens största fotoprojekt har försökt fånga. Boken "Livet i Norden" visar 200 ögonblicksbilder från de kallare breddgraderna..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Svensson hjälte för Seattle

Gustav Svensson nickade sitt Seattle till semifinal i MLS-slutspelet. Där kan landslagsförsvararen få möta en landsman – Zlatan Ibrahimovic..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nordea gör miljardavskrivning

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tusentals äldre betalar inte studielån i tid

Antalet äldre med studielån ökar och många över 60 år har problem med att betala tillbaka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.