BT > Nyheter

Friday, 18 October, 03:57

BT - 10 okt 19 kl. 04:00

En bra skola måste få kostaEn bra skola, där lärare inte sliter ihjäl sig och där elever känner att de har tid med sina lärare, måste få kosta en rejäl slant. Den summan är billigare än den som kommer av att man under flera års tid systematiskt dragit ner kvaliteten på skolan..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En bra, skolamåste , , kosta
Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 08:00

"En bra skola är grunden"

Foto: Bosse Nilsson
Utan en stark majoritet har utvecklingen stagnerat i Hässleholm. Det menar Kristdemokraternas gruppledare Robin Gustavsson, som efter valet därför hoppas på en bred politisk samverkan i större viktiga investeringar. För honom står kommunens ekonomi, familjefrågorna och barnens bästa i fokus.

Barometern - 28 jun 14 kl. 08:35

Förslag på skola för 105 miljoner

En helt nybyggd skola avsedd för ett fristående högstadium i två våningar - det ska politikerna i partigrupperna fundera närmare på under sommaren. Två nybyggnadsförslag tillkom i elfte timmen efter att Margareta Ohlin (FP) kämpat hårt för detta.
Nu återstår ett nybyggnadsförslag som senare ska ställas mot det ursprungliga om- och tillbyggnadsförslaget.

NT - 23 nov 11 kl. 10:04

Skola kan renoveras för 44 miljoner

I stället för att bygga en ny F 6-skola kan Söderköpings kommun komma att helrenovera Björkbackens skola, vilket beräknas kosta runt 44 miljoner kronor..

Nerikes Allehanda - 18 jun 14 kl. 22:45

4.7 miljoner dyrare att flytta Hasselfors skola

Flytten av Hasselfors skola beräknas kosta 4,7 miljoner kronor mer än tidigare beräknat. På kommunfullmäktigemötet i går kväll blev det en minoritetsåterremiss av ärendet..

YLE - 02 nov 18 kl. 15:22

Kyrkfjärdens skola påverkar Ingås ekonomi i många år

Grundrenoveringen eller nybygget vid Kyrkfjärdens skola beräknas kosta nästan tio miljoner. Trots att elevantalet just nu minskar vill Ingå erbjuda fungerande skolor för alla..

BT - 28 okt 17 kl. 04:00

Svenska konsumenter: Bra mat får kosta fläsk

Marknadskrafterna fungerar. Medvetna kunders val leder till bättre lönsamhet för svenskt jordbruk. .

YLE - 16 mar 15 kl. 19:05

Purmo kan få helt ny skola

Purmo skola är i så pass dåligt skick att det kan bli en helt ny skolbyggnad. Ungefär så resonerar kommunstyrelsen i Pedersöre i det här skedet. Det slutliga beslutet tas i april.

YLE - 19 okt 16 kl. 05:17

Oroade föräldrar: Planerna för Virkby skola hotar elevernas hälsa

Föräldrar till Virkby skolas elever är oroade över att barnens hälsa lider när de flyttar till de nya lokalerna i Källhagens skola. Det finns många frågetecken men inga svar menar föräldrarna. Lojo stadsfullmäktige har beslutat att flytta Virkby skolas verksamhet till Källhagens skola hösten 2017.

YLE - 16 okt 16 kl. 15:42

Förslag: Stenhuset rivs och Kyrkfjärdens skola i Ingå förstoras

Hela Kyrkfjärdens skola är i behov av renovering, säger Ingås kommundirektör Jarl Boström. Det så kallade stenhuset intill skolan kommer antagligen att rivas och Kyrkfjärden kan få en tillbyggnad med elevvård, förskola och flera klassrum. Riv allt och bygg nytt, säger rektor Rigmor Andersson.

YLE - 29 apr 15 kl. 06:15

Hangöby skola föreslås flytta - lärarna ropar inte jippi

Personal, föräldrar och elever i Hangöby skola önskar få stanna i sin nuvarande skolbyggnad. De gillar inte tanken på en flytt eftersom det betyder att skolan krymper och mister en klass. Hangöby skola är en av de äldsta skolbyggnaderna i Hangö stad.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Amnesty: Krigsbrott i Syrien

BT - 45 minuter sedan

Zombieslakt på Vita husets gräsmatta

Självmedveten zombieslakt och blodsprutande metahumor. ”Zombieland 2” levererar på originalets premiss men landar lite snett i vissa delar..

BT - 2 timmar sedan

Så många anställda påverkas av att Arbetsförmedlingen läggs ner i Ulricehamn

13 anställda påverkades på olika sätt när det tidigare i år stod klart att Arbetsförmedlingens kontor i Ulricehamn stänger ner. För de medarbetare som nu ska jobba i Borås sker flytten i november. – Det fanns en medvetenhet bland medarbetarna att vi var på väg åt det här hållet, säger Carina Landén, sektionschef.

BT - 3 timmar sedan

Trumps energiminister avgår

BT - 3 timmar sedan

Paul Dano klar som Batman-skurk

BT - 4 timmar sedan

Gina Dirawi romandebuterarOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.