SVT > Inrikes

Friday, 18 October, 01:55

SVT - 10 okt 19 kl. 02:57

Katolska kyrkan polisanmälde inte efter pedofilanklagelser – ifrågasättsTvå katolska präster anklagas för övergrepp i Sverige i början av 2000-talet. Men kyrkan polisanmälde dem aldrig och nu ifrågasätts beslutet av bland annat katolska kyrkans nytillträdde barnskyddsombud. – Jag tycker att man ska göra den markeringen, säger Björn Håkonsson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, Björn Håkonsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katolska, kyrkan, polisanmäldeinte efter , pedofilanklagelser, ifrågasätts
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Komiker polisanmälde Google

Den danska komikern Jan Monrad polisanmälde Google, då han upptäckte bilder tagna på en privat väg vid hans sommarstuga, uppger SvD. Nu har Google bett Jan Monrad om ursäkt.Sedan 2010 har bilder på Jan Monrads sommarstuga legat ute på Google Street View.

Barometern - 31 mar 14 kl. 19:08

Linnéstudent polisanmälde lärare för förtal

En lärare vid Linnéuniversitetet har polisanmälts av en student. Orsaken är oenighet om plagiat. Studenten har polisanmält läraren för förtal efter en längre mejlväxling om eventuellt plagiat i en inlämningsuppgift inom ämnet idrottsvetenskap.

Nyheter 24 - 19 feb 14 kl. 17:25

Beroende av barnporr – polisanmälde sig själv

MALMÖ. På onsdagseftermiddagen skickade en 56-årig Malmöbo in en polisanmälan – mot sig själv.Anledningen?

Barometern - 24 feb 16 kl. 06:00

Rektorn polisanmälde elever – nu anmäler förälder rektorn

Rektorn som polisanmälde elever för att ha spridit en nakenbild på en skolkamrat, har själv blivit polisanmäld..

Nerikes Allehanda - 29 maj 17 kl. 13:42

Männen blev osams - polisanmälde varandra

Två män i Kopparberg blev av okänd anledning oense. Det slutade med två polisanmälningar. Männen polisanmälde varandra..

DN - 28 nov 18 kl. 17:03

Svenska kyrkan sålde hyreshus i Gamla stan av misstag

När Svenska kyrkan sålde ett gårdshus i Gamla stan för 550.000 kronor gick något fel. Av misstag ingick även ett hyreshus från 1600-talet i köpet.

NSD - 10 jun 12 kl. 14:43

Arg pendlare polisanmälde trafik-vd

Pendlaren Sofia Bengtsson i Herrljunga blev så urbota trött på ständigt tågtrassel mellan hemorten och arbetsplatsen i Uddevalla att hon polisanmälde Västtrafiks vd Lars Backström för bedrägeri..

NSD - 19 sep 13 kl. 14:30

Trafikverket polisanmälde

Det var Trafikverket själva som polisanmälde det misstänkta korruptionsbrottet.Det uppger myndighetens chefsjurist Charlotta Lindmark.? Vi fick indikationer på att det var något som vi borde titta på, säger hon..

BT - 07 okt 14 kl. 06:55

Elfsborgsfans polisanmälde matchvärdar för ofredande

I samband med söndagens bortamatch mot Örebro polisanmälde Elfsborgssupportrar en publikvärd för ofredande på Behrn arena. Det skriver Nerikes Allehanda på nätet. Anledningen ska vara att publikvärden visiterade ett antal kvinnliga Elfsborgssupportrar.

BT - 07 okt 14 kl. 06:55

Elfsborgsfans polisanmälde matchvärdar för ofredande

I samband med söndagens bortamatch mot Örebro polisanmälde Elfsborgssupportrar en publikvärd för ofredande på Behrn arena. Det skriver Nerikes Allehanda på nätet. Anledningen ska vara att publikvärden visiterade ett antal kvinnliga Elfsborgssupportrar.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

It-projektet skulle inte bli ”intrasslat” i juridiken – nu backar myndigheten

Arbetsförmedlingen backar nu på flera punkter efter kritiken mot den digitala mångmiljonsatsningen Jobtech. Hyresavtal har skrivits under av fel person, en chef har uttryckt sig på ett olämpligt sätt – och man tar helt avstånd från sin egen formulering om att Jobtech inte ska behöva bli ”intrasslat” i ”juridiska utmaningar”..

SVT - 6 timmar sedan

Kristerssons nya mål för Moderaterna

Moderatledaren Ulf Kristersson sätter upp nya mål för partiet. – Vi ska vara inställda på att leda landet i minst två mandatperioder, säger han..

SVT - 9 timmar sedan

Mejlen avslöjar: Apotekstjänst förvärrade läget genom att ”våldföra” sig på IT-system

Leverantören Apotekstjänst förvärrade kaoset kring leveranserna av sjukvårdsmateriel genom att ”våldföra” sig på sitt eget IT-system. Ett räddningsförsök gick snett och skapade ”fel och produktionsstopp”. Det framgår av mejl som SVT tagit del av, som också visar att krisen för vården på flera håll varit allvarligare än vad som hittills varit känt..

SVT - 9 timmar sedan

Här är de sex muslimska ledarna som Säpo frihetsberövat

Under våren togs sex profilerade muslimska ledare i Sverige i förvar, efter att Säkerhetspolisen bedömt dem som hot mot rikets säkerhet. Säkerhetspolisen vill att männen ska utvisas, enligt anklagelserna ska de bidragit till radikalisering och medverkat till att andra personer rest från Sverige för att ansluta sig till terroristorganisationer. Samtliga män nekar till anklagelserna..

SVT - 10 timmar sedan

Chatta om Lyckomaten

Vad tycker du om maten i Lyckomaten? Har du testat Tareqs recept? Här kan du prata om programmet..

SVT - 12 timmar sedan

L: ''Kraven på studenterna och utbildningen måste höjas''

Idag förväntas regeringen fatta beslut om en utredning för lärarutbildningen. Det handlar bland annat om att man vill ha högre kvalité på utbildning och underlätta för fler att bli lärare. – Utbildningen måste anpassas till verkligheten, säger säger Roger Haddad (L), utbildnings-politisk talesperson..

SVT - 12 timmar sedan

Fel i SCB-siffror – arbetslöshet överdriven

Arbetslösheten har stigit oväntat mycket efter sommaren. Men nu varnar Statistiska centralbyrån för att siffrorna förmodligen är felaktiga..

SVT - 14 timmar sedan

Migrationsverket stoppar alla asylbeslut om nordöstra Syrien

Migrationsverket stoppar alla asylbeslut som gäller personer från nordöstra Syrien, rapporterar Ekot..

SVT - 16 timmar sedan

Presskonferens om den organiserade brottsligheten

Polisen, Försäkringskassan och Ekobrottsmyndigheten har kallat till presskonferens om den organiserade brottsligheten och kopplingen till välfärdsbrott. SVT Nyheter sänder direkt..

SVT - 16 timmar sedan

SVT:s politikreporter: Frågan om slöjförbud splittrar M

Slöjförbud i skolan är en het fråga när Moderaternas partistämma inleds på torsdagen. Men partiet är splittrat i frågan. – Den är känslig internt, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.