UT > Nyheter

Thursday, 24 October, 07:48

UT - 10 okt 19 kl. 01:00

Insändare: Främlingsfientliga bör kolla sitt DNATack för en bra insändare i UT Erik Silfvertelning Fred. Du har helt rätt, det finns inga biologiska ”raser” bland människorna på jorden..
Läs mer på UT
Läs mer om:
DNA, UT Erik Silfvertelning Fred

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Främlingsfientliga, bör, kolla, sitt, DNA

Fler nyheter från UT

UT - 6 timmar sedan

Bo Högborn: Slöjförbud löser inga problem

Moderater och Sverigedemokrater tycker att det ska införas slöjförbud i skolan. Motivet, att slöjan är en symbol för hedersförtryck, klingar falskt. Istället handlar det om att problematisera muslimska inslag i samhället, vilket skulle kunna betraktas som ett brott mot den grundlagsstadgade religionsfriheten..

UT - 6 timmar sedan

Företag i Tvärred tar plats på årets Tillväxtliga

Företaget A profil växte med 78 procent förra året och hamnar därmed på plats åtta bland de företag som ökat mest i omsättning i Sjuhärad. – Vi har vuxit efterhand och ökat lite grann för varje år, säger Jon Söderlund, delägare. .

UT - 6 timmar sedan

Insändare: Uppskattad sopning i kransorterna

Svar på Björn Anderssons insändare i UT 17 oktober om sopning på hösten..

UT - 6 timmar sedan

Insändare: Gymnasiet bra plats för trakasserier

Statsministern upprepar ständigt utbildning som enda sättet att komma till arbete. Så ungdomar behöver gå på gymnasiet, där får de nödvändigt intyg för jobb eller fortsatt studie. Det är mycket tråkigt att insändarskribentens barn valt att avsluta sin utbildning hos oss på grund av upplevd otrygghet..

UT - 8 timmar sedan

Ishockey: Efterlängtad seger för UIF

I onsdagens bottenmöte var UIF:s nyförvärv Tim Wretmo och Linus Hjelm högst synliga när det gällde blodvite och assist. Men avgörandet kom från lagkapten Gabriel Klippinge. .

UT - 8 timmar sedan

JUST NU: Brand i vedskjul – "Blir totalt nerbrunnet”

En mindre fristående byggnad brinner vid Säm söder om Vegby på onsdagskvällen..

UT - 8 timmar sedan

Nittorp brände chanserna – då blev det storförlust

Efter två raka segrar kom Nittorp ner på jorden igen. 1–6 var aningen stora siffror, men riktigt nära var det aldrig mot Trollhättan. – Vi har våra lägen, men de är effektivare, säger NIK-backen William Ronnemo..

UT - 13 timmar sedan

Sprakande firande för Ulricehamns nyaste 100-åring

Först hade han tänkt resa bort och strunta i allt vad firande heter. Men så ändrade han sig. Det är ju ändå trevligt att träffa nära och kära, resonerade Olof Johansson som fyllde 100 år på onsdagen..

UT - 16 timmar sedan

Fick för mycket sjukersättning – ska betala 209 000 kronor

En man från Ulricehamn krävs på drygt 209 000 kronor av Försäkringskassan eftersom han bland annat sägs ha fått för mycket sjukersättning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.