Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 22 October, 03:32

Världen Idag - 10 okt 19 kl. 00:30

Ingmar Aronson, 50 årIngmar Aronson är pastor och församlingsplanterare i Skåne sedan 2004. Han uttrycker stor tacksamhet över att arbetsfältet har utvidgats och att Gud varit trofast, även i svåra stunder..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Aronson, Skåne, Gud

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingmar, Aronson50 , år
NSD - 08 aug 11 kl. 06:00

Minnesord över Ewert Aronson

Vår pappa Ewert Aronson har lämnat oss den 27 juli efter ett långt och innehållsrikt liv..

Sydsvenskan - 14 apr 19 kl. 07:00

Minnesord om Ulla Linder-Aronson

Ulla Linder-Aronson, Malmö, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 92 år..

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 19 kl. 07:00

Minnesord om Ulla Linder-Aronson

Ulla Linder-Aronson, Malmö, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 92 år..

Dagen - 10 maj 19 kl. 13:58

Marita Aronson fick gravida att sluta dricka alkohol

"De skrattade åt oss på Socialstyrelsen", säger Marita Aronson..

Skånskan - 14 jul 18 kl. 10:00

Så minns vi Ingmar Bergmans filmer och verk

I dag är det 100 år sedan Ingmar Bergman föddes. Vi firar med att låta kultur- och nöjesredaktionens medarbetare bjuda på sina Bergmanfavoriter och minnen. ANNA LINDBLOM
Egentligen är Den goda viljan den juvel jag håller högst i den Bergmanska skattkistan, men när jag såg om Fanny och Alexander i julas, mitt under brinnande #metoo, blev det faktiskt något av en ögonöppnare.

Kristianstadsbladet - 12 maj 11 kl. 06:30

Kristofer och Ingmar

Kristofer Flensmarck har haft ett turbulent år där flyttlasset gick från Malmö hem till Vä och vidare till huvudstaden. Nu summerar han både sitt och Ingmar Bergmans liv i en ny bok.
Vi sågs i Stockholm i början av mars.

SmålandsPosten - 30 sep 14 kl. 22:35

Hans-Ingmar en vinnare

Team Växjös bowlingprofil Hans-Ingmar Jansson har fått uppleva en framgångsrik säsongsstart. Han har bidragit till sitt lags kanonöppning i sydallsvenskan och gångna helgen slog han till med seger i en individuell tävling. Det var i Seniortourens andra deltävling, som avgjordes i Skövde, som triumfen kom.

YLE - 27 okt 16 kl. 16:14

Teaterrecension: Historien om Ingmar Bergmans mamma som norskt gästspel

Enskilda samtal är Ingmar Bergmans berättelse om sin mammas utomäktenskapliga kärlek. Tjugo år efter att Liv Ullmann gjorde den som tv-serie, har hon regisserat en teaterversion som norska Riksteatret nu hämtar till Esbo stadsteater. Tomas Jansson såg uppsättningen på Bergmanfestivalen tidigare i år.

City - 18 apr 11 kl. 10:58

?Ingmar Bergman var aldrig ett geni?

Aleksa Lundberg är Sveriges första öppet transsexuella skådespelare. Nu spelar hon i ?Vargtimmen?

Nyan - 12 aug 15 kl. 12:00

Tätt med utställningar för Ingmar

Ingmar Eklund ställer ut sina målningar dubbelt i sommar. Nyan besökte honom på Brändö. Under högsommaren ställde Ingmar Eklund ut sina akrylmålningar på Galleri Regnbågen i Brändö by, tillsammans med Anita Hellström-Sandbergs temperamålningar och Monika Gröndahls naturfotografier.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 3 timmar sedan

Skolverket styr sin skuta åt helt fel håll

Den som önskar omforma ett samhälle riktar ofta sin påverkanskraft mot barn och unga. Därför har skolan varit en självklar huvudarena för de sociala ingenjörer som under lång tid arbetat för att införa den sekulära individualismen som statsideologi. Den strävan fortsätter – oförtrutet.

Världen Idag - 3 timmar sedan

Upphävs balansen vet man inte vilka krafter som sätts i rörelse.

Det finns ögonblick om vilka vi kan säga: Det var en vändpunkt. En sådan vändpunkt var den vackra försommardagen 1974 när riksdagen fattade beslut om fri abort. Jag var 26 år och hade en enda tanke i huvudet: Nu kommer vårt land att skadas i grunden.

Världen Idag - 3 timmar sedan

Bön om Guds vägledning

Vilken utbildning är den rätta för mig? Vad ska jag arbeta med? Finns det en livskamrat för mig?

Världen Idag - 20 timmar sedan

Svårtolkade fläckar från Andrées polarexpedition

Mysteriet kring Andrées ödesdigra polarexpedition lever vidare. De senaste provsvaren från Bea Uusmas forskning gav inga entydiga svar – i alla fall inte ännu. ”Det funkade inte, det visade inte på något spår av blod”, skriver hon på Instagram..

Världen Idag - Igår: 09:00

Gudstron är grunden för Nobelpristagaren

En av årets tre Nobelpristagare i kemi, John B Goodenough, är med sina 97 år den äldsta Nobelpristagaren någonsin. Men han är också kristen och Gudsrelationen är grunden för hans arbete och strävan efter ett superbatteri..

Världen Idag - Igår: 08:00

Tystnad kring att IS bortför kristna kvinnor

Vad hände egentligen med de kristna kvinnor som kidnappades av IS? Nu anklagas irakiska kyrkoledare för att lägga locket på, men vissa av dem hänvisar till offren själva som förklaring nog: – Efter att ha varit gisslan hos IS litar de inte på någon, och allra minst på medierna, säger en präst..

Världen Idag - I förrgår: 18:59

Lauren Daigle vann stort på Dove Awards

Lauren Daigle blev en av de stora vinnarna under tisdagen med vinster i tre tunga kategorier när det kristna musikpriset Dove Awards delades ut i USA för 50:e gången..

Världen Idag - I förrgår: 14:50

Experter: Största medicinska skandalen i modern tid

Det saknas bevis för att könskorrigering minskar självmordsrisken. Det framhöll medicinska experter vid ett riksdagsseminarium och gav exempel på uppenbar desinformation runt frågan om könsdysfori..

Världen Idag - I förrgår: 09:30

Strid om migrationspolitiken väntar KD

Inför Kristdemokraternas riksting i november har en rad personer och distrikt gemensamt föreslagit att partiet åter ska inta en mer generös hållning på migrationsområdet. Man vill att KD ska arbeta för att permanenta uppehållstillstånd ska vara regel, men partistyrelsen vill hålla fast vid tillfälliga uppehållstillstånd som norm..

Världen Idag - I förrgår: 09:00

Han ser likhet mellan Israelbojkott och nazisttiden

Tyska Förbundsdagen och USA:s kongress har våren 2019 fördömt bojkottrörelsen BDS. Lars Adaktusson (KD) vill att Sverige ska följa i samma fotspår. – Jag kommer att driva denna fråga i riksdagen, säger han till Världen idag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.