Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 22 October, 19:23

Trelleborgs Allehanda - 10 okt 19 kl. 00:01

Insändare: Trelleborgshem har god ekonomi redan nu!Trelleborgshem har en mycket god ekonomi i dag, fastighetsvärdet är dubbelt mot låneskulden med mera..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Trelleborgshemhar , god, ekonomiredan nu
UT - 03 jan 19 kl. 00:00

Insändare: Dålig ekonomi ridklubbens eget fel

Att en klubb kan återkommande klaga på sin dåliga ekonomi och försöka få det till att kommunen har gjort fel är bara löjligt..

YA - 23 apr 19 kl. 02:02

Insändare: Sjöbos ekonomi har drastiskt försämrats

Sjöbo kommuns ekonomi har drastiskt försämrats de senaste halvåret. Kostnadsökningar kring 7 procent samtidigt som intäkterna bara ökat med 4 procent. .

UT - 18 timmar sedan

Insändare: Många SD-väljare aningslösa

SD:s historia är historia, skriver Birgitta Lindqvist i UT 19 oktober. Detta som en replik på Göran Anderssons insändare..

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

YA - 17 maj 19 kl. 03:03

Insändare: När verkligheten överträffar dikten

Svar på Christian Persson och Magnus Anderbergs insändare ”Vi har vitt skilda syner på Ystads ekonomi” i YA 4 maj. De båda moderata skribenterna andas samma tjurighet som vanligt. De verkar ha svårt att förstå att man inte längre kommer undan med att inte ”delta i beslut”.

YA - 03 apr 19 kl. 04:04

Insändare: Finns gott om sommarjobb i det blomstrande näringslivet

Svar på insändare av Roger Jönsson (S) och Cecilia Magnusson-Svärd (S) i Ystads Allehanda 30 mars 2019 ”Sommarjobb till alla en god framtidsinvestering”. .

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Futsal: Så lottades nya TF-cupen

Efter förra årets skandalfinal gick klassiska TA-cupen i graven. I somras föddes en ny futsalturnering i samma tradition men i ny regi och med nytt namn, TF-cupen. Och det är inte bara namnet som är nytt..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Det illiberala Sverige finns redan

SD borde granskas hårdare. Men de partier som släppte fram extremismen i Sverige är inte rätt åklagare. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Väder-Nils om den tuffa inspelningen

På torsdag börjar TV4:s program ”Expeditionen” att sändas. Nils Holmqvist är en av dem som spelades in under en bergsbestigning i Himalaya. ”Jag gjorde väderprognoser men hade fel hela tiden.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

”Nöjda kunder påverkas av press och media”

Skånetrafiken skriver att andelen nöjda kunder påverkas mycket av press och media. En formulering som oppositionsrådet i nämnden vänder sig emot..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Personrån i Kristianstad. Lägenhetsbrand i Tollarp..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

”Jag tror det behövs” – spelarna om tränarbytet

Under måndagen sparkades TFF:s manager Peter Swärdh. Beslutet var både lite känslosamt och behövligt enligt spelarna, som menar att laget saknat sin särpräglade glöd under året..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Samma barnmorska ska minska rädsla för att få barn

Genom att ha samma barnmorska före, under och efter förlossningen kan förlossningsrädsla minska. Nu ska Region Skåne utreda hur man kan införa en sådan modell – och var..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Politiker fick protestlista från Amnesty mot tiggeriförbud

Människor som ber om hjälp ska inte kriminaliseras. Det menar Amnestys representant Steve Krauss som på tisdagen uppvaktade Trelleborgs politiker med en bunt namnlistor för att manifestera mot kommunens planer på att införa förbud mot tiggeri..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Vård: Vardaga lämnar Täppan och Högalid

Från den förste februari kommer två nya entreprenörer driva de båda äldreboendena Täppan och Högalid i Trelleborg. Därmed lämnar Vardaga över till Attendo och Humana..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Trellegräv sålt till företagsgrupp

Trellegräv har fått nya ägare. Familjeföretaget har sålts till Storskogen. ”Vi blev presenterade för Storskogen, och vi gillade dem och deras filosofi”, säger Jonas Jönsson från Trellegräv..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.