YA > Nyheter

Monday, 21 October, 17:49

YA - 10 okt 19 kl. 00:01

Danskonceptet från Ystad plockas upp av DisneyAnna Runståhl Zahns danskoncept för barn fortsätter att erövra världen. Nu utökas samarbetet med den internationella träningskedjan Les Mills när mediejätten Disney kommer med på tåget..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad, Disney, Runståhl Zahns, Les Mills

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danskonceptetfrån , Ystad, plockasupp av , Disney
YA - 22 aug 14 kl. 04:00

Risk att Ystad drunknar i löftesregn

Lika charmigt som Ystad är i de turist- täta korsvirkeskvarteren, lika svårsmält är staden längs transportsträckan från hamnen och ut på Dragonvägen.
Att på något sätt bygga bort de värsta konsekvenserna av trafiken är nödvändigt för att Ystad ska kunna expandera på ett ändamålsenligt och vackert sätt. Hur snyggt det är med en tunnel eller ett tråg kan diskuteras, men på något sätt måste den tunga trafiken gömmas undan.

YA - 6 timmar sedan

Miljöskydd behålls i Ystad tills faran är över – utrustning till 50 personer

Inte sedan Fu Shan Hai-olyckan har räddningstjänsten riggat samma beredskap som de gjorde i helgen. Nu har man trappat ner men de särskilda miljöskyddscontainrarna behålls i Ystad i fall oljan skulle dyka upp..

YA - 10 sep 13 kl. 10:40

Äpplen från Ystad blir bilgas

Foto: Ita Jablonska
Ystads äppleodlingar ska få användningen av biogas att växa. I går var det premiär för insamling av fallfrukt på återvinningscentralen i Hedeskoga.? Vi har fått in mer frukt än vad vi hade räknat med, säger Stefan Larsson på Sysav.

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 17:07

Ystads tränare plockas bort


Nu är det tills vidare över för Mats Engblom som tränare för elitserielaget Ystad i herrhandbollen. Två raka förluster i kvalserien - senast kraschen med 18-28 mot Önnered - räckte och Engblom tar timeout, uppger klubben på sin hemsida, skriver Ystads Allehanda."Efter noggrant övervägande har styrelsen i Ystads IF Handboll beslutat att göra en förändring av tränaruppsättningen i elitlaget.

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 14 kl. 17:07

Ystads tränare plockas bort


Nu är det tills vidare över för Mats Engblom som tränare för elitserielaget Ystad i herrhandbollen. Två raka förluster i kvalserien - senast kraschen med 18-28 mot Önnered - räckte och Engblom tar timeout, uppger klubben på sin hemsida, skriver Ystads Allehanda."Efter noggrant övervägande har styrelsen i Ystads IF Handboll beslutat att göra en förändring av tränaruppsättningen i elitlaget.

Dagensanalys.se - 09 nov 18 kl. 04:54

Disney lanserar sin streamingtjänst i slutet av nästa år

Idag blev det klart att Disney lanserar sin Netflix-dödade under slutet av 2019. Bland annat kommer innehållet ha fokus på Star Wars och alla andra härliga Disney-ägda filmer och serier. Någon som sa -”Hannah Montana?

Dagens PS - 25 maj 18 kl. 07:12

Netflix gick om Disney som världens största

Netflix gick för en kort stund om Disney som världens största medieföretag på börsen under torsdagen, rapporterar CNBC. Det inträffade när Netflix steg med 1,8 procent och därmed fick ett totalt marknadsvärde på 152,6 miljarder dollar. Samtidigt backade Disney med en procent, vilket gjorde att deras motsvarande marknadsvärde var 151,8 miljarder dollar.

Dagensanalys.se - 07 okt 19 kl. 06:57

Disney börjar blockera annonser från Netflix

Kriget om våra tittningar är igång. Nu har Disney börjat blockera annonser på sina nätverk från Netflix. Disney vill inte se annonser från Netflix på sina annonsnätverk som ABC, förutom på ESPN, av någon anledning.

Nyheter 24 - 30 jul 13 kl. 07:18

Microsoft begärde att länkar till Microsoft skulle plockas nedSå många länkar

Det kan vara svårt det här med upphovsrätt. Nu har det hänt igen att ett stort företag råkat begära att länkar till deras egna hemsida ska plockas ned från Googles sökresultat. Den här gången är det inga mindre än Microsoft som lyckats med konststycket.

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 16:00

Disney lanserar streamingtjänst


Walt Disney Studios lanserade under tisdagen sin nya streamingtjänst Disney movies anywhere i USA. Tjänsten är knuten till Apples tjänst Itunes, där användare kan köpa Disneyfilmer och sedan se dem på valfri enhet som har appen installerad.I nuläget erbjuder Disney movies anywhere 402 filmer från Disney, Pixar och Marvel.

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Begravning: Ulla Svensson

YA - 2 minuter sedan

Begravning: Sten Molin

YA - 45 minuter sedan

Kvinnorna styr när blodbussen kommer på besök

Denna vecka är blodbussen på plats på parkeringen utanför Ica Kvantum och tar emot både nya och gamla blodgivare..

YA - 1 timme sedan

Baylan om Telia: "Har varit oense"

Det förtida utbytet av Telias styrelseordförande är en fråga som näringsminister Ibrahim Baylan (S) helt och hållet överlåter åt valberedningen att förklara. Men han gör ingen hemlighet av oenigheten om Telias planer på att köpa Bonnier Broadcast, där TV4 ingår..

YA - 2 timmar sedan

Säsongen över för Luleåback

YA - 2 timmar sedan

Ungdomarna själva tar över sitt fullmäktige

När barn- och ungdomsfullmäktige på måndagen sammanträdde togs ett för Skurups del historiskt beslut. Politikerna kliver åt sidan och låter istället eleverna själva bilda presidium. Till våren är det åttondeklassaren Linn Tuvesson från Prästamosseskolan som håller i ordförandeklubban.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.