Corren > Nyheter

Tuesday, 22 October, 19:08

Corren - 09 okt 19 kl. 22:18

Han kanske kan ta över brorsans rollMan ska egentligen inte prata om spelare som inte är med..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han kanske kan ta över brorsans, roll
GT - 15 jul 14 kl. 10:54

Hjalmar Ekdal vill gå i brorsans fotspår

GÖTEBORG. BP:s P17-lag inledde Gothia cup övertygande med en 2-0-seger. Laget anfördes av en dynamo på mittfältet med höga ambitioner.

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 16:11

Facebook hatade pre-roll videoannonser i sitt flöde

Facebook stod emot att sälja pre-roll-videoannonser under flera år, annonser som kör igång innan du får se videon du klickade på. De tyckte att människor faktiskt inte gillar dem och de förstör användarupplevelsen och att folk att skippar att se hela videon. Problemet är att annonsörer älskar pre-roll-videoannonser då man tar över den video som alla vill se med en annons, och de har inte gillat något av de andra format som Facebook har föreslagit istället, som exempelvis annonser som körs i mitten av ett videoklipp eller i slutet.

Dagens PS - 01 dec 17 kl. 12:40

Hexagons vd Ola Rollén talar ut om rättegången

”Jag skulle aldrig säga att det här har varit positivt”. Börsnoterade mätteknikföretaget Hexagons tidigare så hyllade vd, Ola Rollén, har stått inför rätta i Oslo, misstänkt för insiderbrott, sedan 30 oktober – flera förhandlingar har hållits. Han intervjuas nu – när rättegången mot avslutats – av Dagens Industri och säger till tidningen att han är ”säker på att bli frikänd”.

Uppsalanyheter.se - 10 jul 14 kl. 23:48

Recension: "Riktig rock n roll" på Parksnäckan

Recension: "Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert."Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert.   Torsdagens konsert på Parksnäckan bjöd på Rock n roll och Rockin Boogie signerat 25-årsjubilerande The Refreshments.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 15 kl. 14:32

Hivju klar för roll i "Beck"-filmerna

Norske "Game of thrones"-stjärnan Kristofer Hivju är klar för en roll i "Beck"-filmerna, skriver Aftonbladet. Men Mikael Persbrandts roll som Gunvald Larsson ersätts inte — istället rör det sig om en helt nyskriven roll.Hivju ska enligt tidningen spela polisen Steinar Hovland, som blir Martin Becks (Peter Haber) nya sidekick.

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 14:32

Hivju klar för roll i "Beck"-filmerna

Norske "Game of thrones"-stjärnan Kristofer Hivju är klar för en roll i "Beck"-filmerna, skriver Aftonbladet. Men Mikael Persbrandts roll som Gunvald Larsson ersätts inte — istället rör det sig om en helt nyskriven roll.Hivju ska enligt tidningen spela polisen Steinar Hovland, som blir Martin Becks (Peter Haber) nya sidekick.

Sydsvenskan - 21 mar 15 kl. 06:00

Historiskt har vi spelat en viktigare roll för demokratin än vad läsarintresset gett skäl till. Frågan är vad de privata medieföretagen kommer ha råd till i framtiden.

Ibland är det viktigt att backa ett par steg och se helheten. Då påminns vi till exempel om att demokrati är en rättighet som kräver motprestation och engagemang. I det kretsloppet har vi morgontidningar länge spelat en avgörande roll.

Uppsalanyheter.se - 09 jul 15 kl. 22:12

Recension: "Riktig rock n roll med riktiga instrument"

The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.   The Refreshments har passerat 25-års strecket som band med ett år och består av Joakim Arnell på Bas och sång, Johan Blohm på piano och sång samt trummisen Mats Forsberg och gitarristen Jonas Göransson.

Dagens PS - 30 okt 17 kl. 11:30

Tankevurpa i rätten – Rollén erkände brott

En 20 dagar lång rättegång inleddes på måndagen med ett missförstånd. ”Erkjenner du straffeskyld etter tiltalen?” Den norske domaren Per Feisje undrade om Hexagons insidermisstänkta vd erkänner sig skyldig till brotten enligt åtalen.

Dagens PS - 10 jan 18 kl. 20:31

Hexagon-vd:n Ola Rollén frias från insiderbrott

Hexagons vd och storägare Ola Rollén frias på alla punkter från anklagelserna om insiderbrott efter sin aktiehandel i norska sensorbolaget Next Biometrics. Det framgår av domen från Oslo tingsrätt. ”Vi förväntade oss en friande dom från början och är självfallet nöjda med att dessa anklagelser nu avvisats av tingsrätten.

Fler nyheter från Corren

Corren - 1 timme sedan

Konkurrensverket utreder Motala kommun

Revisorerna fann att kommunen gjort inköp för miljonbelopp i strid mot gällande regler..

Corren - 1 timme sedan

Modulbyggnad byggs om till förskola

Efter nyår blir det liv i den oanvända modulen vid Utsiktsvägen, en gång bostad till flyktingar..

Corren - 1 timme sedan

LHC-forward har insjuknat – osäker för spel

Under tisdagsmorgonen var flera LHC-spelare borta från träningen..

Corren - 1 timme sedan

Mopedist körde omkull i Linköping

En person körde vid 17-tiden omkull med sin moped vid Konsistoriegatan/Banérgatan..

Corren - 1 timme sedan

Inga pengar tillbaka efter år i tomtkö

Några pengar tillbaka till alla dem som i åratal stått i tomtkö i Linköping, det blir det inte..

Corren - 2 timmar sedan

Hatten av för begåvad Bornebusch

I nya serien "Älska mig" bevisar Josephine Bornebusch verkligen att hon är en kvinna att räkna med på många sätt..

Corren - 2 timmar sedan

Klen respons från Piratsupportrar

Viljan att rädda Piraterna tycks svag från alla håll..

Corren - 2 timmar sedan

Nytt från golv till tak på caféet

Efter översvämningen ville Janne Ervander satsa rejält på renoveringen av café Markan..

Corren - 5 timmar sedan

Petade stjärnan: "Höll inte med"

Marcus Eriksson, 34, lämnades utanför laget senast..

Corren - 3 timmar sedan

Misstänkt mordbrännare ställs inför rätta

Garaget i ett villakvarter i Motala totalförstördes i en anlagd brand..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.