Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 23 October, 19:44

Sydöstran - 09 okt 19 kl. 22:29

Smakstarten krattade vägen för en målfestDet var en härlig glädje hos Olofström IK:s efter 5–2 mot Trelleborgs IF. Stämningen i omklädningsrummet var på topp och tränaren Reine Rydberg var mycket nöjd..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Olofström IK, Trelleborgs IF, Reine Rydberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smakstarten, krattade, vägenför en , målfest
Blekinge Läns tidning - 09 okt 19 kl. 22:29

Smakstarten krattade vägen för en målfest

Det var en härlig glädje hos Olofström IK:s efter 5–2 mot Trelleborgs IF. Stämningen i omklädningsrummet var på topp och tränaren Reine Rydberg var mycket nöjd..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Dömd rappare spelade in musikvideo i rättssal

En svensk rappare fick i fjol tillstånd att spela in en musikvideo i en rättssal i Södertörns tingsrätt. Den 4 oktober ägde inspelningen rum enligt planen – men nu ifrågasätts domstolen för att ha gett tillstånd till rapparen, skriver ..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Tog in fel femåring på förhör – åtalas

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ny bok om rösträttskampens främsta

Hon var med och förändrade förutsättningarna för landets alla kvinnor, men ändå nämns Augusta Tonning sällan i historien. I stället har hon stått dold bakom namn som Ellen Keys, Fredrika Bremer och Selma Lagerlöf. Det vill författaren Jane Betts ändra på.

Sydöstran - 1 timme sedan

Tågstopp efter olycka

Sydöstran - 1 timme sedan

Förslag om dyrare matavgifter för äldre föll

Förslag var att samtliga måltider på kommunens äldreboende tillsammans kosta 15 kronor mer nästa år – men förslaget röstades ner i äldrenämnden. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Joel Alme förlänger turnén

Sydöstran - 1 timme sedan

100 år sedan kvinnlig rösträtt: ”Var länge mannens samhälle”

På sin tid var de rikskända – Sigrid, Augusta, Anna och de andra – men i dag har flera fallit i glömska. I sin bok med samma namn lyfter Katarina Olsson fram de modiga kvinnor i Blekinge som kring förra sekelskiftet kämpade för kvinnors rösträtt..

Sydöstran - 1 timme sedan

Här är Blekingekvinnorna som kämpade för rösträtt

På sin tid var de rikskända, men i dag har flera fallit i glömska. Här är de modiga kvinnor i och från Blekinge som för hundra år sedan kämpade för kvinnors rösträtt..

Sydöstran - 1 timme sedan

Vad kostar alla utsmyckningar?

Nya ambulansstationen i Karlshamn har varit under uppförande ett tag och de som passerat har antagligen inte missat själva byggnaden. Men hur är det med utsmyckningen på hörnet som föreställer, ja frågan är just vad det ska föreställa?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.