Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 18 October, 05:40

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 22:11

It-jättar gick bäst på Wall StreetAktier i flera stora it-bolag ledde uppgången på börsen i New York på onsdagen – efter tre dagars tidigare kräftgång. Investerarna gladdes av beskedet från Peking om att Kina kan tänka sig att ingå ett begränsat handelsavtal med USA. Microsoft steg 1,8.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Wall Street, New York, Peking, Kina, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: It-jättar, gick, bäst, Wall, Street
Affärsvärlden - 29 apr 14 kl. 07:06

It-jättar i topp på Wall Street

Det blev en svängig inledning på veckan för de amerikanska börsindexen. Wall Street öppnade med högre kurser för att sedan falla tillbaka en bit under nollan, men efter en stark avslutning stängde handelsplatserna i uppgångar..

Affärsvärlden - 01 feb 16 kl. 07:13

It gick starkt på Wall Street

Kurserna på Wall Street handlades högre på fredagen. En oväntat styrräntesänkning från Japan liksom viktig makrostatistik tycktes stötta börsindex. Flertalet delårsrapporter har presenterats..

Affärsvärlden - 20 feb 19 kl. 07:43

Råvaror gick starkt på Wall Street

De ledande börserna på Wall Street handlades svagt uppåt på tisdagen efter en trevande inledning..

Affärsvärlden - 04 apr 16 kl. 07:20

Hälsosektorn gick starkt på Wall Street

New York-börserna vände inledande nedgångar till plus på fredagen och stängde nära dagshögsta efter att investerarna smält stark sysselsättningsstatistik och inköpschefsindex. Oljebolag tillhörde förlorarna på lägre råvarupriser. Bäst gick hälsosektorn..

Affärsvärlden - 17 maj 19 kl. 07:01

Cisco gick starkt på Wall Street

De ledande börserna i New York gick starkt under torsdagen efter positiva rapporter från Walmart och Cisco, medan Apple och halvledarbolag hindrade en större uppgång..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 18 kl. 22:08

Inga ruscher på Wall Street

Rörelserna var måttliga på de amerikanska börserna på måndagen. Medan många teknik- och finansbolag gick bra, tappade flera industrijättar mark. Investerarna på Wall Street vill gärna avvakta delårsrapporterna från ledande företag för att se hur det esk.

SmålandsPosten - 09 okt 19 kl. 22:11

It-jättar gick bäst på Wall Street

Barometern - 09 okt 19 kl. 22:11

It-jättar gick bäst på Wall Street

Blekinge Läns tidning - 09 okt 19 kl. 22:11

It-jättar gick bäst på Wall Street

BT - 09 okt 19 kl. 22:11

It-jättar gick bäst på Wall Street

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Straffseger för Tampa Bay

Tuukka Rask i Boston-målet tog Victor Hedmans och ytterligare två Tampa Bay-straffar tnär lagens möte i NHL skulle avgöras. Men till slut fick Steven Stamkos hål på finländaren i straffdramat, vilket innebar slutresultatet 4–3. Efter den oväntade sortin.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Säpo ansöker om fler utvisningar

Antalet fall där Säpo ansöker om utvisning enligt lagen om särskild utlänningskontroll (LSU) ökar, enligt en kartläggning av SR Ekot. Det handlar om personer som ses som allvarliga säkerhetshot, utländska medborgare som befaras ha kopplingar till eller.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”El Chapos” son gripen i Mexiko

Våldsamma strider på öppen gata skakade staden Culiacán i den mexikanska delstaten Sinaloa under torsdagen, när män beväpnade med automatvapen besköt säkerhetsstyrkor. Striderna inleddes efter att en av drogkartelledaren Joaquín "El Chapo" Guzmáns söner.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Gina Dirawi romandebuterar

Programledaren, artisten, komikern och skådespelaren Gina Dirawi är nu även romanförfattare. På Instagram skriver Dirawi att hon i fyra år har arbetat på romanen "Paradiset ligger under mammas fötter" som ges ut den 19 mars 2020. "Den här resan började.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bitterljuv upphämtning för Redhawks: ”Trodde knappt det var sant”

Peter Andersson ville ha mer..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Gerttens film ”Push” visas i riksdagen

Dokumentärfilmaren Fredrik Gerttens film "Push", där han undersöker den nya fastighetsmarknaden och följer FN:s rapportör för rätten till bostad Leilani Farha, ska visas i riksdagen den 27 november. Det är riksdagsledamoten Ola Möller (S) som har bjudit.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Venezuela får plats i FN:s människorättsråd

Venezuela får en plats i FN:s råd för mänskliga rättigheter. President Nicolás Maduros regering, som anklagas för en mängd människorättsbrott, beskriver det som en "historisk seger" och säger att man kommer att verka för fred. I samband med att tilldeln.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Brexitöverenskommelse gladde Wall Street

USA-börserna steg på torsdagen, bland annat sedan EU-ledarna sagt ja till brexituppgörelsen mellan EU och Storbritanniens regering. En rad positiva delårsrapporter spädde på optimismen. Till det positiva hägnet hörde strömningstjänsten Netflix som fick.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Sverige toppar lista över anseende i världen

Sverige har för andra året i rad högst anseende i världen. I rapporten från Reputation institute anses Sverige vara vackert, transparent och ha en vänlig befolkning. Ett lands rykte påverkar människor i var de väljer att etablera företag, bosätta sig el.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Legitim fasad döljer organiserad brottslighet

Den organiserade brottsligheten i Sverige handlar inte bara om skjutningar och sprängningar. En stor, ofta mer dold, del bedrivs genom företag som utnyttjar välfärdssystemen och skattefuskar. Förenklingar för företagande riskerar att öka den här typen a.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.