SVT > Utrikes

Friday, 18 October, 03:15

SVT - 09 okt 19 kl. 21:28

27-åring bakom dådet i Halle – direktsände på nätetEn 27-årig tysk man misstänks för attacken i Tyskland. Han direktsände själv dådet på spelsajten Twitch – och skrek nedsättande ord om judar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Halle, Tyskland, Twitch

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 27-åring, bakom, dådeti , Halle, direktsände, nätet
SR - 11 okt 19 kl. 10:55

Gripna 27-åringen bakom dådet i Halle har erkänt

Den 27-åring som greps efter att ha skjutit ihjäl två personer och försökt ta sig in i en synagoga i Halle i östra Tyskland i onsdags, har erkänt. Mannen erkänner också att motivet bakom dådet var antisemitiska, högerextrema sympatier..

Expressen - 09 feb 14 kl. 01:01

Kritiken: "IOK gömmer sig bakom att det är..."

Han bar på hemligheten att han var homosexuell under hela sin karriär. Nu ifrågasätter Peter Häggström att OS ska hållas i Ryssland med de mänskliga rättigheter som finns där. – IOK gömmer sig bakom att det är bättre att vara där och påverka än att inte vara där alls.

DN - 09 jan 15 kl. 12:09

Rysk tv: CIA ligger bakom Parisdådet

Amerikanska CIA ligger bakom terrordådet i Paris, och USA:s syfte med aktionen är att pressa Frankrike att stödja sanktionerna mot Ryssland. Det hävdar en känd rysk expert i en tv-intervju..

UNT - 20 aug 15 kl. 18:22

Mysterium vem som ligger bakom dådet

Det är inte någon internationell terrorgrupp som ligger bakom bombdådet i Bangkok, tror militärjuntan..

DN - 16 jul 16 kl. 09:33

IS: Vi ligger bakom dådet i Nice


Terrororganisationen Islamiska staten (IS) säger att de ligger bakom dådet i Nice, uppger Reuters som hänvisar till nyhetsbyrån Amaq News som stöder IS..

SVT - 23 mar 17 kl. 20:08

Masood Khalid, 52, är mannen bakom terrordådet

Han mejade ned vuxna och barn på bron och knivhögg sedan en polisman till döds. 52-årige Khalid Masood låg bakom dådet i London som krävde minst tre dödsoffer. Masood har tidigare misstänkts för våldsam extremism, men utredningen lades ned..

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 18 kl. 11:28

IS påstår sig ligga bakom dådet i Toronto

Jihadistgruppen Islamiska staten säger sig ligga bakom skottdådet i Toronto i Kanada i söndags, då en 18-årig kvinna och en tioårig flicka sköts ihjäl och tretton skadades av en pistolbeväpnad man. IS påstår via sin propagandakanal Amaq att mannen var e.

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 11:55

IS påstår sig ligga bakom dådet i Toronto

Jihadistgruppen Islamiska staten säger sig ligga bakom skottdådet i Toronto i Kanada i söndags, då en 18-årig kvinna och en tioårig flicka sköts ihjäl och tretton skadades av en pistolbeväpnad man..

UNT - 25 jul 18 kl. 11:55

IS påstår sig ligga bakom dådet i Toronto

Jihadistgruppen Islamiska staten säger sig ligga bakom skottdådet i Toronto i Kanada i söndags, då en 18-årig kvinna och en tioårig flicka sköts ihjäl och tretton skadades av en pistolbeväpnad man..

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 16:21

IS påstår sig ligga bakom dådet i Toronto

Jihadistgruppen Islamiska staten säger sig ligga bakom skottdådet i Toronto i Kanada i söndags, då en 18-årig kvinna och en tioårig flicka sköts ihjäl och tretton skadades av en pistolbeväpnad man..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Ett år efter cannabislegalisering i Kanada – så har det gått

För ett år sedan blev Kanada det första större land i världen att skapa en laglig marknad kring cannabis. Så, vad har fungerat bra och mindre bra under det kanadensiska cannabisexperiment första år?.

SVT - 2 timmar sedan

Trumps energiminister avgår

USA:s energiminister Rick Perry avgår, meddelar president Donald Trump på en pressträff i Dallas. -Rick har gjort ett fantastiskt arbete, men det var dags, tre år är en lång tid, sade presidenten om Perry, som varit energiminister sedan Trump tillträdde..

SVT - 5 timmar sedan

Det vet vi om överenskommelsen för eldupphör i Syrien

USA och Turkiet har kommit överens om ett eldupphör i Syrien. Överenskommelsen innebär att de kurdiska YPG-styrkorna får 120 timmar på sig att lämna regionen. Och att sanktionerna mot Turkiet hävs..

SVT - 7 timmar sedan

USA och Turkiet överens om eldupphör i Syrien

USA och Turkiet överens om eldupphör i Syrien..

SVT - 8 timmar sedan

Pressträff efter Brexitavtal

Toppmötets brexitdel är avslutad, meddelar Preben Aamann, talesman för EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk, på Twitter. ”Slutsatserna har antagits”, skriver Aamann – dock utan att gå in på vad de innehåller..

SVT - 9 timmar sedan

Det innebär det nya brexitavtalet

Det nya brexitavtalet innebär att Nordirland kommer att tillämpa EU:s tullregler. På så vis garanterar man att en hård gräns inte uppstår på Irland. De stora förlorarna?

SVT - 12 timmar sedan

Löfven om brexitavtalet: ”Ovisst vad som kommer ske”

Statsminister Stefan Löfven (S) ser positivt på uppgörelsen mellan EU och Storbritanniens regering. – Vi har hela tiden eftersträvat ett ordnat utträde, säger statsministern till SVT..

SVT - 13 timmar sedan

Experten om brexit: Väldigt många frågetecken kvar

Storbritannien och EU har återigen lyckats enas om ett Brexitavtal. Men nu återstår det kanske tuffaste hindret för Boris Johnson, att få det godkänt av parlamentet. – Frågetecknen är, som alltid med Brexit, jättemånga, säger James Savage från nyhetstidningen The Local.

SVT - 14 timmar sedan

SVT:s utrikesreporter om brexit: Långt ifrån klart

EU och Storbritanniens regering har nått en uppgörelse om brexit. Men det återstår flera hinder, enligt SVT:s utrikesreporter Anna-Maja Persson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.