Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 18 October, 20:36

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 19 kl. 21:25

Fritzon vägrar att förstatliga sjukvårdenStaten bör ha att ökat inflytande över sjukvården, uppger statsminister Löfven. Men partikollegan i Skåne, Henrik Fritzon, värjer sig mot att sjukvården ska förstatligas: ”Det vore en demokratisk katastrof om en anonym myndighet i Stockholm styr detta”, säger han..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Löfven, Skåne, Fritzon, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fritzon, vägraratt , förstatliga, sjukvården
Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 21:25

Fritzon vägrar att förstatliga sjukvården

Staten bör ha att ökat inflytande över sjukvården, uppger statsminister Löfven. Men partikollegan i Skåne, Henrik Fritzon, värjer sig mot att sjukvården ska förstatligas: ”Det vore en demokratisk katastrof om en anonym myndighet i Stockholm styr detta”, säger han..

YA - 09 okt 19 kl. 21:25

Fritzon vägrar att förstatliga sjukvården

Staten bör ha att ökat inflytande över sjukvården, uppger statsminister Löfven. Men partikollegan i Skåne, Henrik Fritzon, värjer sig mot att sjukvården ska förstatligas: ”Det vore en demokratisk katastrof om en anonym myndighet i Stockholm styr detta”, säger han..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Bakslaget – oljan är försvunnen: ”Tar det på allvar”

När kustbevakningen kom fram till platsen för oljeutsläppet möttes de av klart vatten. Oljan var borta och nu letar fartyg och flyg efter den försvunna oljan..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Brott: Maskerade män rånade pojke i Skanör

På fredagkvällen fick polisen larm om att två pojkar ska ha blivit rånade av två maskerade män i Skanör. Det visade sig sedan att bara den ena pojken blivit rånad..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

TFF scoutar e-sport-spelare: ”Ska vara seriös och ambitiös”

Ikväll pågår scouting för vilka som ska komma att representera TFF i e-allsvenskan kommande säsong. Av totalt 27 spelare kommer tre få iklä sig den blåa TFF-tröjan. Men något spel med fötterna är det inte tal om.

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Försvunna barn hittade i Danmark

Trelleborgs kommun polisanmälde två barn som försvunna efter att de inte dykt upp på skolan efter sommarlovet. Men nu har kommunen lyckats lokalisera familjen som sedan ett par veckor tillbaka är folkbokförd i Danmark. .

Trelleborgs Allehanda - Igår: 11:19

Trelleborgshem bygger nytt vid Hovslagaregatan

Det har tagit några år, men nu börjar Trelleborgshems planer på att bygga nya bostäder i korsningen Engelbrektsgatan – Hovslagaregatan bli konkreta. I förra veckan beslutade samhällsbyggnadsnämnden att skicka ut planerna på samråd..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

JUST NU: Två bilar i krock i centrum

Enligt tidiga uppgifter har två personbilar kolliderat på Strandgatan i Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Polisen: Misstänkt för mord på Fagerängen släppt på fri fot

Den man i 40-årsåldern som suttit anhållen misstänkt för mord på Fagerängen är släppt på fri fot. Polisen fortsätter utredningen för att försöka få klarhet i vad som hänt kvinnan. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

49 fortkörare på under två timmar – ”Går fortare och fortare”

Riksförbundet M Sverige, tidigare kallade Motormännen, har genomfört en hastighetsmätning på en 40-sträcka på Fjärdingslövs byaväg. Resultatet blev 49 fortkörare på lite mindre än två timmar. ”Det går fortare och fortare, det gör det tyvärr”, säger Mikael Kullberg, vägombud..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Större oljeutsläpp utanför Ystad – når land under lördagskvällen

Ett större utsläpp av olja har upptäckts utanför Ystad. Enligt beräkningarna kan oljebältet nå stranden under lördagskvällen. Kustbevakningen är på väg med två båtar för att försöka samla upp oljan innan den når land.

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Brott: Män smugglade 111 kilo cannabis – i specialbyggt fordon

Två män åtalas för grov narkotikasmuggling sedan de stoppats i Trelleborgs hamn med 111 kilo cannabis. Drogerna låg gömda i en specialbyggd dragbil. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.