Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 23 October, 07:55

Sydöstran - 09 okt 19 kl. 21:18

Jätteintresse för inspirationskväll för kvinnorMålet var 100 deltagare. Men det blev till slut över 200 kvinnor som dök upp till Aktiespararnas inspirationskväll för kvinnor, nyfikna på att lära sig mer om aktier och fonder..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Aktiespararnas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jätteintresseför , inspirationskvällför , kvinnor
Barometern - 23 okt 18 kl. 20:50

Jätteintresse för kvinnlig aktiekväll

Aktier och fonder är hett. När Aktiespararna i Nybro/Kalmar/Öland bjöd in till inspirationskväll för kvinnor var intresset enormt..

BT - 24 okt 18 kl. 23:01

Inspirationskväll ska få fler kvinnor till brandstationen

Som del i Södra Älvsborg Räddningstjänstförbunds arbete med att uppmuntra fler kvinnor till att välja brandmannayrket håller förbundet en inspirationskväll. Förutom information fick besökarna testa på utrustningen och arbetsprover. – Vi vill sänka tröskeln till brandmansyrket, säger Caroline Olausson, kommunikatör på SÄRF..

LV - 21 mar 17 kl. 10:42

Fixar inspirationskväll ­– pengarna går till Bröstcancerfonden

I flera år har svägerskorna Karin Isaksson och Maria Lindgren pratat om att ordna en inspirationskväll för kvinnor i Rumskulla. Nu har de kommit till skott och det är redan hundra anmälda. - Jättekul.

YA - 18 okt 18 kl. 22:00

Bygg och bubbel när det bjöds in till inspirationskväll

Borrar och färg blandades med snittar och bubbel när XL–Bygg Hans Anders bjöd in på inspirationskväll för tjejer. Arrangemanget lockade kvinnor i alla åldrar..

Världen Idag - 20 jun 16 kl. 07:01

En kväll för världens kvinnor

”Ingen kan hjälpa alla – men alla kan hjälpa någon”. Och en kväll kan förvandla människors liv. När Pingstkyrkan i Bjurholm regelbundet bjuder in till Inspirationskväll för kvinnor – är avsikten att hjälpa utsatta kvinnor i världen..

Världen Idag - 19 maj 17 kl. 10:56

Modevisning räddar indiska kvinnor i nöd

Att rädda Indiens utsatta kvinnor. Det var temat när mer än 100 kvinnor samlades till ”Inspirationskväll” i Pingstkyrkan Bjurholm i Västerbotten..

Barometern - 09 okt 18 kl. 11:25

Så ska kvinnor lockas av aktier

Intresset för privatekonomi och aktier växer. Nu tar Aktiespararna i Kalmar/Nybro/Öland ett nytt steg genom att bjuda in till en inspirationskväll enbart för kvinnor..

Magazin24 - 03 jun 12 kl. 17:32

Fler kvinnliga deltidsbrandmän sökes

Mälardalens Brand och Räddningstjänst söker kvinnliga brandmän i Surahammar, Ramnäs och Virsbo. Nu är intresserade inbjudna till en inspirationskväll. Företaget GoGender och Mälardalens Brand och Räddningstjänst arrangerar tillsammans en inspirationskväll den 12 juni.

Skånskan - 14 mar 18 kl. 21:10

De lär sig att tälja fantasifulla varelser

MALMÖ Det var fullt med björkträflis på golvet på mötesplatsen Stapelbädden när Staden Malmös hemslöjdförening höll en kreativ kväll kring hur man täljer de bästa fantasivarelserna i trä. ERWP.fif(0)– Det här är en jätterolig kväll.

Dagen - 26 maj 16 kl. 00:00

En kväll för världens kvinnori Bjurholm

”Ingen kan hjälpa alla – men alla kan hjälpa någon”. Och en kväll kan förvandla människors liv. När Pingstkyrkan i Bjurholm bjuder in till Inspirationskväll för kvinnor – är avsikten att hjälpa utsatta kvinnor i världen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Knausgård sätter stopp för Netflix-film

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bolsonaros son ger upp ambassadörsplaner

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kraftigt vinstfall för SSAB

Sydöstran - 30 minuter sedan

Flera beslag av kokain i Piteå

Sydöstran - 45 minuter sedan

Extremistiska tecken i hela Blekinge län

Heilande skolelever, islamistiska åsiktspoliser, spridning av propaganda och rekrytering till extremistiska rörelser. Tecken på politisk och religiös extremism finns i hela Blekinge län, enligt en ny kartläggning..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Stort sparprogram hos Handelsbanken

Sydöstran - 1 timme sedan

Fjärde raka för Washington

John Carlsons fina oktober rullar vidare. Efter två nya mål mot Calgary är Washingtons back fortsatt poängbäst i hela NHL..

Sydöstran - 1 timme sedan

Uppslitande flytt av Franco

Hot från extremister. En flygande kista. Känslosvall i ett kluvet land.

Sydöstran - 1 timme sedan

Fler anmälningar mot gruppboenden

Sydöstran - 1 timme sedan

Hon storsatsar på ekologisk app

Ninnie Wikström skapade för fem år sedan en app med tips på ekologiska och hållbara företag. Nu är det dags att lansera nästa version och siktet är inställt på den internationella marknaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.