Expressen > Nöje

Wednesday, 23 October, 13:30

Expressen - 09 okt 19 kl. 21:01

Striden om bonden under gruppdejtenKonkurrensen om bönderna i ”Bonde söker fru” hårdnar under gruppdejterna i onsdagens avsnitt.I efterprogrammet ”Bönderna berättar allt” avslöjas det hur Susanne Bostrand, som uppvaktar bonden Jimmy, tog till alla tänkbara medel för att skaffa sig fördelar: Som att försöka preja de andra av vägen under en cykeltur..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bonde, Bönderna, Susanne Bostrand, Jimmy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stridenom , bondenunder , gruppdejten
Kristianstadsbladet - 20 feb 12 kl. 06:30

Den siste bonden

När Tomas Bannerhed hade skrivit färdigt sin debutroman "Korparna" trodde han knappt på någon utgivning. Ett småländskt lantbruk under 70-talet, hur hett är det idag? Väldigt hett, det har såväl läsare, som kritiker och Augustjuryn tyckt.

BT - 28 jun 12 kl. 18:06

45 kor drunknade i gödsel på ladu- gård - bonden: "Jobbade dubbelt"

Ladugården i Dalarna svämmade över av gödsel som dränkte 45 kor och kalvar. Bondens förklaring är att han jobbade dubbelt och inte orkade bry sig när pumpen till gödseltanken gick sönder. Djuren miste livet efter vanvård i en ladugård mellan Säter och Hedemora i Dalarna.

Barometern - 07 jun 13 kl. 07:29

C sätter bonden främst

Gröna näringar. ?Det är verkligen inte försumbara värden som landsbygden levererar.

SmålandsPosten - 27 jul 13 kl. 10:46

Bonden finns snart bara på museum

Vi konsumenter fortsätter att äta mer och mer kött och i samma takt som vi ökar importen försvinner också våra svenska bönder. Den svenske bonden kommer inom en inte alltför lång framtid dö ut om vårt köpbeteende fortsätter. Vi måste göra något.

Barometern - 29 jul 13 kl. 07:47

Bonden finns snart bara på museum

Vi konsumenter fortsätter att äta mer och mer kött och i samma takt som vi ökar importen försvinner också våra svenska bönder. Den svenske bonden kommer inom en inte alltför lång framtid dö ut om vårt köpbeteende fortsätter.
Vi måste göra något!

Cornucopia - 21 okt 14 kl. 19:01

Var är järnvägen fram till bonden, Romson?

Åsa Romson och Miljöpartiet ska ju slänga kilometerskatt på transporter, vilket kommer slå stenhårt mot det redan blödande svenska jordbruket. Var är järnvägen fram till bonden, Romson?

Allas vår favoritbonde på Twitter, @snyggbonde (snygg och singel, även om jag försöker para ihop vederbörande med @hallonsa, aka Blinderborg aka Carla Filt, vilket väl inte fallit ut än - vackra barn skulle det bli iaf), har skördat några hundra ton betor.

HBL - 07 apr 15 kl. 20:15

Samarbete ska ge bonden ett bättre pris för skörden

Mera betalt för grödan och större möjlighet att påverka sin inkomst på sikt. De nyländska jordbrukarna slår sig ihop för att själva exportera sin skörd.Priset på spannmål är lägre i Finland än vad det är i många andra delar av världen.

YLE - 15 mar 16 kl. 19:30

Ska kyrkan ta ställning för bonden?

I Bibelns skapelseberättelse får vi veta att Gud tog mannen och satte honom i Edens lustgård för att bruka och bevara den. Det här är ett argument för att höja lantbruksstödet, tycker två av våra biskopar. Biskoparna i Lappo och Kuopio stift, Simo Peura och Jari Jolkkonen, tog i fredags ställning för bonden tillsammans med kyrkans lantbygdskommitté.

Expressen - 12 okt 16 kl. 21:46

Tv-bonden Eriks ilska mot Linda Lindorff

Efter kvällens program av "Bonde söker fru" kritiserar bonden Erik Bäckman, 21, TV4. Detta efter att det i programmet framstod som att han och bonden Sigrid Bergåkra, 43, hade haft en het natt tillsammans. – Jag tänker inte rekommendera någon att vara med på det här, säger han till Värnamo Nyheter..

Expressen - 12 okt 11 kl. 11:16

Tv-bonden Pär-Ola dejtade 16-åriga Emma

Han: 35-årig hästtränare. Hon 16-årig hästtjej. Nu berättar Emma hur hon hemlighöll relationen med den 18 år äldre tv-bonden Pär-Ola Nyström för sina föräldrar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinna anklagade komiker för våldtäkt – åtalas för grovt förtal

En av kvinnorna som under Metoohösten 2007 anklagade en känd komiker för våldtäkt åtalas nu för grovt förtal.”Brottet bör bedömas som grovt eftersom uppgifterna avsett grov brottslighet, fått stor spridning samt lett till stor skada i (komikerns) privata liv och yrkesverksamhet”, står i åtalet..

Expressen - 2 timmar sedan

Frej Larsson döms för att ha hotat polis

Hovrätten ändrar tingsrättens friande dom i målet mot artisten Frej Larsson.Frej Larsson bedöms skyldig till hot mot tjänsteman efter att ha hotat en polis med låten ”Då ska hon skjutas” som lades upp på Spotify. Artisten Frej Larsson döms till villkorligt fängelse och böter..

Expressen - 2 timmar sedan

Frej Larsson döms till fängelse

Hovrätten ändrar tingsrättens friande dom.Artisten Frej Larsson döms till fängelse för att ha hotat en polis med låten ”Då ska hon skjutas”..

Expressen - 2 timmar sedan

Löwengrip: ”Min värsta tid i karriären hittills”

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip går igenom en tung tid, där hon fått backa sina planer för företaget och varit nära konkurs.Nu berättar hon om den svåra tiden, och berättar att hon fått kräkas efter ett möte där hon tagit ett jobbigt beslut: ”Vi kommer ta oss igenom detta men det är otroligt smärtsamt vägen dit. Det är min värsta tid i min karriär hittills”, skriver Löwengrip i ett ärligt blogginlägg..

Expressen - 3 timmar sedan

Influencern åt sin egen moderkaka: ”Helt otrolig”

Infuencern Michaela Forni har gjort något inte helt vanligt. Efter sin förlossning åt hon upp sin moderkaka. – Jag mådde väldigt bra trots att han (sonen Dante) under sin första månad i livet var en galen liten bebis, säger hon i ”Efter fem”.

Expressen - 6 timmar sedan

Maria Montazamis råa bråk bakom kulisserna

Oväntade vändningar – så summeras säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” av Nents presschef Susanne Nylén. Nu berättar hon hur det var bakom kulisserna under den dramatiska säsongsavslutningen. – Det var väldigt mycket känslor.

Expressen - 7 timmar sedan

Gynnings beslut efter hoten – anlitade vakter

Carolina Gynning skulle hålla vernissage tillsammans med sin mamma – när hon plötsligt fick veta att radikala pälsmotståndare skulle förstöra hennes utställning.I sin podcast ”Gynning och Berg hittar sig själva” berättar profilen om hoten från veganer, som fick henne att tvingas ringa polisen. – Jag äter kött, det är inget fel med det, det är absolut inte olagligt, och jag kommer alltid göra det, säger Carolina Gynning i podcasten..

Expressen - 8 timmar sedan

Soldoktorns livsändring – vill inte leva ensam

Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 61, jobbade tusen timmar övertid förra året.Nu väljer han att lägga om sitt liv av rädsla för att gå in i väggen – och för att ge sig själv chansen att hitta kärleken.– Målet är inte att vara ensam, säger han..

Expressen - 16 timmar sedan

Carina Bergs snuskiga ord inför alla – nakna avslöjandet

Carina och Erik Berg har köpt sitt drömhem i skärgården – och är så nöjda att de knappt kan hålla tårarna tillbaka.Men huset måste totalrenoveras, och Carina Berg håller humöret uppe med snuskiga skämt.– Här har vi tända ljus, och här när vi ska spela in när vi har samlag, säger hon i ”Bergs drömkåk”..

Expressen - 16 timmar sedan

Hollywoodstjärnans ilska efter raderade bröstbilden

Amber Heard la upp en bild på sig själv som togs bort. Bilden var för naken, tyckte Instagram. Då kontrade hon och la upp samma bild – men med skådespelaren Jason Momoas kropp, för att ryta ifrån mot vad hon menar är en dubbelstandard..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.