BT > Nyheter

Thursday, 24 October, 01:06

BT - 09 okt 19 kl. 20:47

Statistiken visar: Så många bilbränder har skett i Borås senaste årenUnder natten till onsdag inträffade ytterligare bilbränder i Borås. Det är tredje natten på kort tid som bilar misstänks ha satts i brand. Tidsmässigt så följer det trenden. Tidig höst är då det brinner flest bilar..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statistikenvisar , många , bilbränderhar , sketti , Borås, senaste åren
Skånskan - 23 aug 16 kl. 15:34

30-åring satte eld på bil – greps på bar gärning

MALMÖ På måndagskvällen greps en 30-årig man på bar gärning när han tände eld på en parkerad bil. Men trots den senaste tidens våg av bilbränder visar statistiken att de snarare blir färre än fler.Under sommarmånaderna, från juni och framåt, har mellan 115 och 120 bilar brunnit i Malmö.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 10:49

Här brinner det flest bilar i Skåne

Förra året fick räddningstjänsten rycka ut totalt 254 gånger till brinnande personbilar i Skåne. Det är den näst högsta siffran under en tioårsperiod och innebär en ökning med fyra bilar jämfört med 2017.Mellan åren 2009 och 2018 gjordes totalt 2 197 utryckningar till anlagda personbilsbränder i Skåne.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 16 kl. 17:00

Varje vecka brinner minst en bil

Bilbränder har nästan blivit vardagsmat i Helsingborg. Den senaste statistiken visar att minst en bil sätts i brand varje vecka..

Skånskan - 09 jan 17 kl. 18:56

Lindängen kan bli nytt särskilt utsatt område

Malmö Rosengård och Seved är två av de 15 särskilt utsatta områden i Sverige som polisen prioriterar insatser för. Chefen för lokalpolisområde Söder tror att listan kommer att revideras och pekar ut Lindängen som nytt prioriteringsområde. ERWP.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Roger går i pension efter 49 år

En gång låg avskedsbrevet färdigt men han lämnade aldrig in det. Nyligen gick Roger Magnusson i pension efter 49 år som vaktmästare i Stadshuset i Ulricehamn..

BT - 5 minuter sedan

Dags att nominera ny Bollebygdsambassadör

Nu har Bollebygdsborna chansen att påverka vem som blir 2020 års Bollebygdsambassadör genom att nominera kandidater..

BT - 5 minuter sedan

Två nya namn på Herrljungas Walk of Fame

I kväll avslöjas vilka två nya personer som får göra kända namn som Alva Hägerå, Elisabeth Hesselblad och Jonte Sjögren sällskap med varsin plakett på Storgatan i Herrljunga, även kallad Herrljunga Walk of Fame. .

BT - 5 minuter sedan

Skicklig glasmålare från Fåglaviks storhetstid hedras

Anton Weber kom som glasmålare till Fåglaviks glasbruk 1889 och har lärt upp många av de skickliga glasmålare som fanns där under brukets storhetstid. Nu hedras han med en utställning på Herrljunga bibliotek..

BT - 1 timme sedan

Funcks oemotståndliga handväskor i sten

Teckning och måleri går i vartannat hos Monica Funck, också i hennes stenskulpturer. Galleri Jeanette Ölund presenterar en infallsrik konstnär..

BT - 1 timme sedan

Tesla vänder till vinst

BT - 1 timme sedan

”Vi shoppas oss olyckliga”

En ökad konsumtion motverkar ett hållbart samhälle och är skadligt för hälsan. Det menar Cecilia Solér, docent och forskare vid Handelshögskolan i Göteborg. – Vi shoppar oss olyckliga, säger hon..

BT - 1 timme sedan

”Stoppad vapenexport till Turkiet en framgång”

Kraftigt begränsad svensk vapenexport har varit ett av huvudmålen för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen i decennier. Men utvecklingen går åt rakt motsatt håll, konstaterar ordföranden Agnes Hellström på besök i Sjuhärad..

BT - 1 timme sedan

Brand i vedskjul – "Blir totalt nerbrunnet”

En mindre fristående byggnad brinner vid Säm söder om Vegby på onsdagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.