BT > Nyheter

Friday, 18 October, 20:50

BT - 09 okt 19 kl. 20:34

BORÅS: Möbelkedja lägger nerSängjätten stänger åtta av sina butiker i Sverige, en av de drabbade städerna är Borås. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
BorÅs, Sverige, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BORÅS, Möbelkedjalägger , ner
BT - 09 okt 12 kl. 10:51

Ekobrottsmyndigheten i Borås läggs ner - även andra berörs

Ekobrottsmyndigheten i Borås ska läggas ner. Personalen kallades på måndagen till ett möte i Göteborg där man fick beskedet av generaldirektören Eva Fröjelin.
Kontoret i Borås har cirka tio anställda och enligt myndighetens ledning kommer de att placeras på orter där verksamheten fortsätter.

BT - 09 okt 12 kl. 10:51

Ekobrottsmyndigheten i Borås läggs ner

Ekobrottsmyndigheten i Borås ska läggas ner. Personalen kallades på måndagen till ett möte i Göteborg där man fick beskedet av generaldirektören Eva Fröjelin.
Kontoret i Borås har cirka tio anställda och enligt myndighetens ledning kommer de att placeras på orter där verksamheten fortsätter.

BT - 26 apr 18 kl. 09:42

JUST NU: Turistbyrån i Borås stänger ner

Den nuvarande turistbyrån på Sven Eriksonsplatsen i Borås stänger nästa år ner och flyttar ut. Det meddelar destinationsbolaget Borås TME i ett pressmeddelande..

Expressen - 20 jun 12 kl. 06:56

Fall på krogmord i Borås läggs ner

En ung man som misstänktes för mord på en 35-årig man på en krog i Borås, och som varit häktad i sin frånvaro sedan 2007, kan ha hittats av malaysisk polis skriver Borås Tidning. Men då åklagaren har hävt häktningen kommer mordet sannolikt att förbli ouppklarat. ?

BT - 26 feb 19 kl. 09:23

Satsning på hyrcyklar i Borås läggs ner: ”Synd”

Sju av tio hyrcyklar stals. Nu har Borås stad tröttnat och lägger ner satsningen..

BT - 20 mar 19 kl. 06:40

Antikmässan i Borås läggs ner efter 40 år – orsaken: ”Extrem höjning”

Antikmässan har arrangerats i Borås i över 40 år – nu läggs den ner. Anledningen är, enligt arrangören, att hyran på Åhaga har höjts kraftigt. ”En extrem höjning”, säger Ann-Christin Lindström, projektledare på Numera mässor..

BT - 06 aug 12 kl. 07:12

Stort jordskalv i sydväst - kändes även i Boråstrakten

Ett jordskalv i havet mitt emellan Sverige och Danmark väckte människor i sydvästra Sverige tidigt på måndagsmorgonen. Skalvet,med magnituden 4,4, hade sitt centrum i höjd med Halmstad. - Vi vaknade vid fem av att hela huset skakade.

BT - 06 aug 12 kl. 07:12

Jordskalv väckte svenskar i sydväst - kändes även i Boråstrakten

Ett jordskalv i havet mitt emellan Sverige och Danmark väckte människor i sydvästra Sverige tidigt på måndagsmorgonen. Skalvet, med magnituden 4,4, hade sitt centrum i höjd med Halmstad.
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Räntepanelen säker på fallande boräntor

SvD:s räntepanel är överens om att boräntorna kommer gå ner ytterligare. Bolånekunder kan sikta på en ränta på mellan 2,70 och 2,80 procent, skriver SvD..

DI - 03 sep 15 kl. 12:31

Så väntas boräntan röra sig

De rörliga boräntorna kan komma ner något ytterligare de närmaste månaderna, men inom ett halvår är det dags att se över bolånen. Det menar SBAB:s chefsekonom Tor Borg..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

De vann årets Pennskaftspris

Aftonbladet-journalisterna Kerstin Weigl och Kristina Edblom tilldelas 2019 års Pennskaftspris på 6000 kronor, enligt ett pressmeddelande..

BT - 30 minuter sedan

Kratrar gynnsamma för utomjordiskt liv

Meteoritnedslag kan stimulera kolonisering av annars livlösa planeter. Den slutsatsen drar forskare vid bland annat Linnéuniversitetet efter att ha studerat Siljansringen i Dalarna..

BT - 45 minuter sedan

Stöld och misshandel – flera brott i Borås

Flera brott har begåtts i Borås..

BT - 45 minuter sedan

Pr-expert: Paradexempel på dålig kommunikation

En närmast total brist på ansvar, kommunikation och empati. Apotekstjänst krishantering är ett paradexempel på hur ett företag inte ska agera, enligt en krisexpert..

BT - 1 timme sedan

Expert: Taktpinnen nu i Putins händer

Det sköra eldupphöret i nordöstra Syrien har redan brutits flera gånger. Inte så förvånande, tycker bedömare – avtalet saknade ju en av konfliktens avgörande röster..

BT - 1 timme sedan

Turkiets offensiv i Syrien – detta har hänt

Först beslutade USA att dra tillbaka sina styrkor från nordöstra Syrien. Sedan inledde Turkiet sin offensiv. Hundratusentals människor har tvingats på flykt och ett tillfälligt eldupphör har kollapsat.

BT - 1 timme sedan

Rekordstöd för SD – knappar in på S

Sverigedemokraterna fortsätter att öka. Partiet knappar in på Socialdemokraterna, som enligt en ny opinionsundersökning fortfarande är största parti..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.