YA > Nyheter

Monday, 21 October, 07:16

YA - 09 okt 19 kl. 20:18

Klart för start för Sjöbo lucia – sju kandidater utseddaÄven i år blir det ett officiellt luciatåg i Sjöbo kommun – med 35 framträdanden på äldreboenden, företag och i Folkets park. Sju tjejer kom till uttagningen på musikskolan på onsdagskvällen. Alla var beredda att lägga ner det jobb som krävs, alla visade sig kunna sjunga – och alla ingår nu i luciatåget..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sjöbo, Folkets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart för start för Sjöbo, lucia, sju, kandidater, utsedda
Dagen - 29 feb 12 kl. 03:00

Sju kandidater kämpar för att bli biskop i Skara

De sju kandidater till biskopsstolen i Skara som återstår utfrågades i går. De fick bland annat frågor om ledarstil, sina svagheter och vilka frågor de vill driva om de blir valda. Platsen för utfrågningen var Medborgarhuset i Falköping.

Politikerbloggen - 04 feb 13 kl. 09:43

Sju kandidater vill bli gröna språkrör


GRÖNA SPRÅKRÖR. Grön ungdoms valberedning lyckades inte enas om språkrörskandidater inför årsmötet i Katrineholm. Sju personer har anmält att de vill leda ungdomsförbundet.

SR - 09 feb 18 kl. 12:35

Sju kandidater utmanar Putin om presidentposten

Sju män och en kvinna har registrerats av ryska valkommissionen som kandidater till presidentposten. 18 mars hålls det så kallade presidentvalet. Inte ens de sju utmanarna tror sig kunna vinna över Vladimir Putin.

DN - 28 okt 15 kl. 13:56

Sju kandidater kan bli Fifa-ordförande


I måndags var det åtta herrar som hade anmält sitt intresse att bli ny ordförande i Fifa, det internationella fotbollsförbundet. På onsdagen kortades listan till sju när Fifa presenterade kandidaterna till valet 28 februari nästa år..

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:17

Sanne blir Växjös lucia

Sanne Tegvall blir Växjö lucia 2013. I går kväll fick hon beskedet i hemmet på Högstorp när representanter för luciakommittén och medarrangerande Cancerstiftelsen dök upp för att överlämna ljusdrottningens krona och bjuda på tårta. – Jag hade inte väntat detta, men det känns jättebra.

Skånskan - 10 okt 16 kl. 15:45

Audition hålls för årets lucia

Skurup Höstmörkret har gjort entré och det har blivit dags att söka om man vill bli årets lucia i Skurup. På torsdag och fredag är det audition på Gummifabriken.Lions tog över ansvaret för luciatåget 2011 och i år samarbetar man med både Gummifabriken och Skurups församling.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 09:06

Årets lucia firades i Grödby

Foto: Lasse Ottosson
Det fanns sju kandidater till vem som skulle bli Bromölla ljusbärare 2013. Nu är det klart att det blir Grödbytjejen Matilda Åkesson som kommer att skrida först i luciatåget.
Under onsdagen las alla röstsedlar i en stor hög och representanter från Lions Club i Bromölla sammanställde vilken luciakandidat som fått flest röster.

Nya Wermlands Tidningen - 11 nov 11 kl. 12:30

Nu ska Sunnes Lucia 2011 utses

Sju kandidater är framtagna, fotograferade och intervjuade. Nu är det upp till er läsare att bestämma vilken av flickorna som kommer att krönas till Sunne 76:e lucia..

Vimmerby Tidning - 08 nov 12 kl. 09:13

Dags välja årets Lucia i Virserum

Vem ska bli ortens ljusdrottning?
Luciakommittén har nu valt ut sju kandidater till titeln Virserums Lucia 2012. Jobbet lämnas nu över till allmänheten, att välja bland aspiranterna..

Nya Wermlands Tidningen - 08 nov 12 kl. 14:42

WEBB-TV: Rösta fram Kristinehamns lucia

Sju kandidater är utsedda och nu är det upp till kristinehamnarna att rösta fram vem som ska bli årets lucia. Röstningen pågår till och med den 2 december och liksom ifjol kostar det tio kronor att rösta. Inkomsterna går till Lions sociala verksamhet inom kommunen..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Sabotage i snön i lättläst barndeckare

Semester, skidor och en serie sabotage. Micaela Annas och Bettina Johansson nya bok är en lättläst pusseldeckare. Recensenten Jonna Fries har läst den..

YA - 15 minuter sedan

Igelkotten följer sin magkänsla i fin bilderbok

Igelkotten har hittat ett stort och fint björnbär som hon ska njuta av. Ulrika Kestere har skapat en uttrycksfull bilderbok om att följa sin magkänsla, tycker recensenten Eva Wahlström..

YA - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En man och kvinna blir rånade i Kristianstad under söndagskvällen och i Trelleborg grips en utländsk chaufför misstänkt för grovt häleri och stöld..

YA - 30 minuter sedan

Gräl öppnar upp för vänskap mellan Mirabell och Astrakan

Två barn konkurrerar om att vara ensamma på en lekplats. Båda väntar nämligen på någon, okänt vem. Men låt säga att de väntar på varsin vän, varför försöker de inte bli kompisar med varandra istället för att bråka?

YA - 1 timme sedan

Mångårigt avloppsbråk i fritidsby till högre instans

Vatten- och avloppsförsörjningen i ett fritidshusområde i Tobisborg tas upp i Mark- och miljööverdomstolen i Stockholm. Detta efter att kommun och fastighetsägare överklagat en dom, i vilken lantmäteriets tidigare beslut om nya gemensamhetsanläggningar helt underkändes av mark- och miljödomstolen i Växjö. .

YA - 1 timme sedan

Seger: Måste rusta för Champions League

SM-guldet är firat för Rosengård. Nu påbörjas jobbet inför nästa säsong..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.