BT > Nyheter

Friday, 18 October, 01:27

BT - 09 okt 19 kl. 19:49

Färre mål och mindre detaljstyrning i Bollebygdsalliansens nya budgetTre övergripande mål, fyra uppdrag och ett nytt sätt att lägga budgetramarna har varit utgångspunkten i Bollebygdsalliansens budget för 2020–2022..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bollebygdsalliansens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färremål och mindre , detaljstyrningi , Bollebygdsalliansensnya , budget
BT - 07 dec 18 kl. 20:27

Kontrollerad tillväxt i Bollebygdsalliansens budget

Den nya skolan ska byggas, men andra investeringar ska nagelfaras i den nya Bollebygdsalliansens första budget. Nyckelorden är bland annat kontrollerad tillväxt samt ordning och reda..

YA - 01 dec 15 kl. 20:00

Inga större protester om budget

Sexklövern kom tillsammans med S och V fram till en ny budget för 2016. Inte oväntat var skolan i fokus och familjenämnden det område som ledde till mest debatt..

YA - 01 dec 15 kl. 20:00

Inga större protester om budget

Sexklövern kom tillsammans med S och V fram till en ny budget för 2016. Inte oväntat var skolan i fokus och familjenämnden det område som ledde till mest debatt..

Nyan - 19 dec 18 kl. 17:00

Föglös budget växer stort

Föglös budget för 2019 är 23,7 procent större än ordinarie budget 2018. Slutsumman uppgår till 6 355 328 euro och budgeten uppvisar ett underskott på 111 036 euro. Kommunfullmäktige i Föglö fastställde budgeten vid sitt möte förra veckan.

Dagens Medicin - 06 jun 16 kl. 11:33

Läkemedel tar en större del av budget för cancer

År 2005 utgjorde cancerläkemedel 12 procent av de direkta kostnaderna för cancervård inom EU. Nio år senare hade den andelen nästan fördubblats till 22 procent.  .

Dagens Medicin - 14 jun 18 kl. 14:58

Föreslår mindre detaljstyrning och större tillit

Mindre detaljstyrning och administrativa krav och mer samråd med professionerna. Det är huvuddelar i Tillitsdelegationens huvudbetänkande som idag lämnades till regeringen..

Kristianstadsbladet - 23 jun 11 kl. 06:30

Onödig detaljstyrning av lärarnas arbetstider

Varför väljer man att bli lärare? Det verkar som om kommunerna och lärarfacken har motsatta åsikter ?
Sedan flera år pågår en segdragen kamp kring hur lärarnas arbete bör organiseras.

Skånskan - 06 nov 15 kl. 16:24

Endast SD lägger fram egen budget

Eslöv Den styrande majoritetens budget för 2016 klubbades av kommunstyrelsen utan några större invändningar från oppositionen.
Bara Sverigedemokraterna valde att lägga en egen budget. Partiet föreslår där en skattehöjning på 15 öre.

SmålandsPosten - 08 maj 14 kl. 06:54

Lärare protesterar mot stramare budget för skolan

Lärarna på högstadiet på Åsedaskolan protesterar mot neddragningarna inom skolan. En strängare budget väntar, samtidigt som elevantalet ökar, och det får konsekvenser, anser lärarna. Barn- och utbildningsnämnden hade i?

Skånskan - 30 jan 16 kl. 06:00

Höga krav på ny budget

MALMÖ Kommunens budget måste räknas upp i år på grund av ett stort antal asylsökande och därmed en större befolkningsökning i Malmö än beräknat.
Staten kompenserar staden för sina extrakostnader med 350 miljoner. Men kommunens nämnder säger att de behöver 187 miljoner till.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Så många anställda påverkas av att Arbetsförmedlingen läggs ner i Ulricehamn

13 anställda påverkades på olika sätt när det tidigare i år stod klart att Arbetsförmedlingens kontor i Ulricehamn stänger ner. För de medarbetare som nu ska jobba i Borås sker flytten i november. – Det fanns en medvetenhet bland medarbetarna att vi var på väg åt det här hållet, säger Carina Landén, sektionschef.

BT - 30 minuter sedan

Trumps energiminister avgår

BT - 1 timme sedan

Gina Dirawi romandebuterar

BT - 2 timmar sedan

Catharina Miller: Citera dikten korrekt i min dödsannons

”En gång ska du vara en av dem som levat för länge” ….

BT - 2 timmar sedan

Ryskt bokbål på nytt sätt

En udda men intressant läsupplevelse om litteraturens vara och mening, anser kritikern Jimmy Vulovic om Vladimir Sorokins ”Manaraga – Mästerkockens dagbok”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.