Aftonbladet > Nyheter

Monday, 21 October, 04:29

Aftonbladet - 09 okt 19 kl. 19:10

Uppgifter: Mördaren i Halle är 27-åring med antisemitiskt motiv
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Halle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Mördareni , Halleär , 27-åringmed , antisemitiskt, motiv
Skånskan - 09 dec 16 kl. 16:16

Tre häktade för mord på 16-åring

MALMÖ De tre som misstänks vara inblandade i kyrkogårdsmordet på en 16-årig ensamkommande flyktingpojke från Afghanistan häktades av Malmö tingsrätt på fredagseftermiddagen. ERWP.fif(0)Både de två 19-åringarna och 17-åringen motsatte sig häktningen och ville släppas på fri fot men tingsrätten gick på åklagarens linje och häktade samtliga på sannolika skäl misstänkta för mord, enligt Kvällsposten.

Skånskan - 13 okt 16 kl. 06:00

Pappan belönar hjältarna

MALMÖ/LÅNGARÖD Gåtan fick till slut sin lösning och Hans Guterstam fick till sist veta vad som hände med sonen Jacob Tillmans som försvann 1998. I augusti hittades sonens kvarlevor i en brunn av en spolbilscahufför och en mordutredning inleddes.
Nu betalar han ut en belöning på 100 000 kronor till personerna som bidragit till gåtans lösning.

Skånskan - 28 sep 16 kl. 06:00

”Åker ut till gården i dag”

HÖRBY/LÅNGARÖD Pappan till mördade Jacob Tillman har begett sig till Hörby för att försöka lösa mordgåtan. Idag, onsdag, ska han besöka gården i Långaröd där kvarlevorna av hans son hittades i en brunn. Dessutom ska han träffa personer som säger sig ha trovärdiga upplysningar om vad som hänt sonen.

Skånskan - 17 nov 16 kl. 14:00

Vårdare nedslagen av män

Lund ERWP.fif(2)Den kvinnliga vårdaren från hemtjänsten hade just kommit på kvällsbesök hos en 86-åring kvinna på Sunnanväg i tisdags kväll klockan 21 när det plötsligt stod två okända män i lägenheten. De går direkt till attack mot den 19-åriga vårdaren och slår till henne rejält i huvudet så att hon svimmar av.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polis var mördarens nästa offer

Massmördaren James Holmes nästa offer, efter dödsskjutningarna på en biograf i Aurora i Colorado i USA natten mot fredag, var polisen, uppger SvD.Hans bostad var så kallat försåtminerad och där fanns enligt polisens uppgifter sprängämnen nog att spränga hela kvarteret i luften.Under lördagen oskadliggjordes alla sprängladdningar i massmördarens lägenhet.

BT - 04 okt 12 kl. 15:11

Fängelse i 18 år för att ha mördat två

Domen gäller den 21-åring som sköt ihjäl en 48-årig svarttaxiförare och fembarnsfar i Malmö. Men tingsrätten frikänner mannens två medåtalade. Enligt torsdagens dom har 21-åringen agerat grymt och hänsynslöst när han i januari i år på nära håll sköt sex skott mot den försvarslöse 48-åringen, som satt bakom ratten i sin bil.

BT - 22 nov 13 kl. 15:08

Anhållen för 17 år gammalt mord

Ett 17 år gammalt mord kan vara på väg att få sin lösning. En 39-årig man har anhållits misstänkt för att ha dödat en student i Stockholm 1996. Polisen ska länge ha trott sig veta vem mördaren är men saknat bevis.

BT - 15 apr 14 kl. 15:34

Flink ute utan att anhöriga visste

Den dömde massmördaren Mattias Flink är under utslussning från fängelset och bor sedan ett år tillbaka i ett familjehem. Men anhöriga till de sju personer han sköt ihjäl i Falun för snart 20 år sedan visste inte det. - Beskedet kom som en chock, säger Yvone Jürgenson Lumila, mamma till ett av mordoffren, till aftonbladet.

Kristianstadsbladet - 15 apr 14 kl. 15:34

Flink ute utan att anhöriga visste


Den dömde massmördaren Mattias Flink är under utslussning från fängelset och bor sedan ett år tillbaka i ett familjehem. Men anhöriga till de sju personer han sköt ihjäl i Falun för snart 20 år sedan visste inte det. - Beskedet kom som en chock, säger Yvone Jürgenson Lumila, mamma till ett av mordoffren, till aftonbladet.

BT - 15 apr 14 kl. 15:43

Flink ute utan att anhöriga visste

Massmördaren Mattias Flink är under utslussning från fängelset och bor sedan ett år i familjehem. Men anhöriga till de sju personer han sköt ihjäl i Falun för snart 20 år sedan visste inte det. – Beskedet kom som en chock, säger Yvone Jürgenson Lumila, mamma till ett av mordoffren, till aftonbladet.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Per Bolund, nya lagen äventyrar pensionerna

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Fredrick Federley skiljer sig

Aftonbladet - I förrgår: 14:53

Så får du 80 procent av lönen i pension

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Brinnande hus stoppar trafiken i Svartå

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Godisbutik rånad av maskerad manOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.