FriaTider > Nyheter

Monday, 21 October, 04:13

FriaTider - 09 okt 19 kl. 19:19

Italien skär ner på antalet politiker
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Italien, skär, nerpå antalet , politiker
SVT - 15 feb 19 kl. 16:50

Frankrike och Italien gräver ner stridsyxan

Frankrikes Italienambassadör skickas tillbaka till Italien och därmed har lugnet återvänt till de södra delarna av Europa, efter den senaste tidens motsättningar..

Skånskan - 27 jun 16 kl. 21:16

Taktisk triumf för Italien mot Spanien

malmö Reprisen på EM-finalen för fyra år sedan mellan Italien och Spanien bjöd på underhållande spel med ett taktiskt mycket starkt Italien.
Italien vann med 2–0 och nu väntar Tyskland i en het kvartsfinal.I ett regnigt Paris var det Italien som började matchen bäst och skapade ett bra läge redan efter åtta minuter genom Graziano Pellé.

Aftonbladet - 02 okt 11 kl. 07:13

Italien på väg ner i ? ett tutt-träsk

Nerikes Allehanda - 15 maj 14 kl. 05:01

Svenska löner i Sverige, enligt EU:s regler

Moderaten Gunnar Hökmark gillar fri rörlighet för arbetskraft. Socialdemokraterna trycker hårdare på risken för att människor utnyttjas och vill införa ett ”socialt protokoll” till EU:s fördrag. Om ett företag i Sverige tar hit löntagare från andra EU-länder, ska svenska regler gälla när det gäller minimilöner, semester, arbetstid, hälsa och säkerhet på arbetsplatsen.

Dagen - 10 nov 11 kl. 03:00

Berlusconis fall ger Italien en ny chans

Så kom ändå den händelse som många väntat på och längtat efter men få vågat förutspå. Italiens nyckfulle och egenmäktige premiärminister drar den enda möjliga slutsatsen av att han inte längre har parlamentets förtroende och meddelar att han kommer att avgå från sin post och lämna politiken.För en vanlig politiker, som nyligen uppnått den aktningsvärda åldern av 75 år, vore det inte ett märkvärdigt besked.

BT - 03 aug 11 kl. 18:16

Berlusconi: Italien är stabilt

Italien har en stabil ekonomisk grund, säger Italiens premiärminister Silvio Berlusconi i sitt tal inför parlamentet i kväll.
Enligt Berlusconi har Italien ett stabilt politiskt system "som har visat sig kapabelt att på bara tre dagar godkänna åtgärder på närmare 80 miljarder euro".
På det hela taget målar premiärministern upp en oväntat ljus bild av landets ekonomi, säger BBC:s expertkommentator.

BT - 10 aug 11 kl. 13:01

Krismöten i Frankrike och Italien

Frankrike ska den 24 augusti besluta om nya budgetåtgärder för att minska statens underskott, enligt ett uttalande från president Nicolas Sarkozy kansli.
Enligt uttalandet står regeringen fast vid åtaganden om att minska budgetunderskottet "oavsett hur det ekonomiska läget utvecklas".
Tidigare kom besked om att Sarkozy avbryter sin familjesemester på Rivieran för att hålla ett krismöte om ekonomin, enligt AFP.

YLE - 20 jun 14 kl. 09:01

Pirlos Italien mot Costa Rica

"Arkitekten" Andrea Pirlo är en nyckelspelare då Italien tar sig an Costa Rica som som inledde turneringen med en överraskningsseger. Även andra landslags öde ligger i matchresultatet. Det blir en intressant dag i VM igen.

YA - 10 nov 11 kl. 06:30

Italien är krisens epicentrum

Krisen i Grekland är möjlig att hantera om politiker och invånare i EU tycker att det är värt priset. Italien är av en helt annan dignitet.
Medan Grekland mätt i BNP är en ekonomi i storlek med Danmark är Italien en av världens tio största ekonomier och tredje störst inom eurozonen.

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 06:30

Italien hotas av ond spiral

Krisen i Italien överskuggar nu Grekland. Premiärminister Silvio Berlusconi hänger i en skör tråd. I?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.