Barometern > Sport

Wednesday, 23 October, 08:10

Barometern - 09 okt 19 kl. 18:23

Efter några tuffa första år, har vi en stabil ekonomi sedan förra åretKalmar FF har stora problem med sitt anfallsspel. Nu träningsmatchar de mot Lindsdal i nästa vecka..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
FF, Lindsdal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter några tuffaförsta , århar vi en , stabil, ekonomi sedan förra året
YLE - 13 feb 17 kl. 14:04

Prognos: EU:s ekonomi växer – men Finlands är näst sämst i klassen

För första gången på tio år beräknas ekonomin växa i alla 28 EU-länder, förutspår EU-kommissionen i sin nya prognos. Men prognosen präglas av större osäkerhet än vanligt. Osäkerheten beror på att det är svårt att förutspå vilka avsikter USA:s nya regering har och hur det kommer påverka Europas ekonomi.

YLE - 28 aug 17 kl. 03:51

En tredjedel ville läsa ekonomi, men det var svårast att komma in till psykologin

Nu börjar studielivet för många. Vi har listat de svenskspråkiga utbildningarna på basis av hur svårt eller lätt det var att få en studieplats hösten 2017. I våras ville 5 378 personer helst komma in på något av de svenskspråkiga studieprogrammen.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 16 kl. 11:26

Bättre för spansk ekonomi

Spaniens ekonomi växte med 3,2 procent förra året. Det är andra året i rad med tillväxt för det ekonomiskt sargade landet som kämpar för att resa sig efter finanskrisen.Nya siffror visar också att den för Spanien mycket viktiga turismen ökade förra året.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fler spår sämre ekonomi i Sverige

Hushållen har blivit mer pessimistiska om Sveriges ekonomi framöver, medan tron på att den egna ekonomin kommer att bli bättre ökar något. Enligt Skops senaste undersökning av hushållens ekonomiska förväntningar tror 36,5 procent att Sveriges ekonomi kommer att försämras under det kommande året. Det är en ökning med 1,0 procentenheter sedan mätningen i juni/juli.

Skånskan - 17 nov 15 kl. 09:00

På spåret-mästarna försvarar sin titel

Nöje På fredag drar På spåret igång igen i SVT. Först ut är de regerande mästarna Elisabeth Höglund och Jesper Rönndahl.
– Vi vill ju försvara vår titel, säger Elisabeth Höglund.

Supermiljöbloggen - 09 mar 15 kl. 14:37

En ny ekonomi växer fram

Varför köpa en skruvdragare du bara behöver en gång, eller ett par skidor som sen ska samla damm i källaren till nästa vinter?  Allt fler människor väljer att låna istället för att köpa och olika låneverksamheter poppar upp som svampar ur jorden. Kollaborativ ekonomi, gemensam konsumtion och låne-ekonomi, det finns många namn för det som växer fram i Sverige.

Cornucopia - 28 jul 17 kl. 11:20

Svensk ekonomi kvar i överhettning - fortfarande inte för sent att sälja av

Svensk ekonomi är kvar i överhettning enligt konjunkturbarometern. Även BNP tog ett skutt under fjärde kvartalet, även om 2015 fortfarande hade starkare kvartal. Det är alltså ännu inte för sent att göra sin konjunkturbaserade exit från börsen.

Skånskan - 06 maj 16 kl. 22:07

Tuffa tag väntar på Ribban

MALMÖ Över 5 000 deltagare är anmälda till vad många betraktar som årets utmaning. I Toughest gäller det att bemästra kondition, styrka och smidighet för att kunna ta sig till mål inför en läktare full med åskådare.Banorna i Toughest förändras varje år, men i år har även läget på tävlingen förändrats.

Kristianstadsbladet - 25 jan 18 kl. 06:47

Bra skjuts inom sydkoreansk ekonomi

Sydkoreas ekonomi har utmärkt fart. Landets BNP steg med 3,1 procent förra året - den största ökningen sedan 2014 och betydligt mer än 2016 (2,8 procent). Tillverkningssektorn ökade med 4,2 procent och noterade sin högsta nivå sedan 2011.

YA - 25 jan 18 kl. 06:47

Bra skjuts inom sydkoreansk ekonomi

Sydkoreas ekonomi har utmärkt fart. Landets BNP steg med 3,1 procent förra året - den största ökningen sedan 2014 och betydligt mer än 2016 (2,8 procent). Tillverkningssektorn ökade med 4,2 procent och noterade sin högsta nivå sedan 2011.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 12 timmar sedan

Här är FBC:s dilemma: "Den går inte att snacka bort”

Svaga i starten, fenomenala i andra och pålitliga i tredje. FBC Kalmarsund jobbar hårt för att bryta den trista trenden i första perioden. – Den går inte att snacka bort, säger FBC Kalmarsunds tränare Alexander Brinkmann..

Barometern - 14 timmar sedan

Därför trycker Emmabodastjärnan på pausknappen

Klockan 06.30: Syrran ringde och bad om hjälp på jobbet. Klockan 07.

Barometern - 14 timmar sedan

Vikings vill studsa tillbaka: ”Rätt riktning”

En bruten segersvit. Men det kan också ha varit starten på något nytt. – Ett steg i rätt riktning, säger Vikings-tränaren Mikael Tisell..

Barometern - 15 timmar sedan

Torp på plats i Oskarshamn: ”Det här ska bli skitskoj”

Han har över 400 SHL-matcher på meritlistan. Han vill bidra med en stark defensiv och rutin. – Man ska nog inte förvänta sig någon poängskörd, säger Nichlas Torp..

Barometern - 17 timmar sedan

Silly: Division 4-klubben får leta ny tränare

Johan Steglander fick sparken innan kvalet. Tobias Bengtsson lämnar efter kvalet..

Barometern - 17 timmar sedan

Peter Ljung lämnar Västervik Speedway

Han har kört i Västervik speedway i tio år. Nu går Peter Ljung vidare för nya utmaningar. – Allt har sin tid och nu har vi tagit beslutet att göra en förändring..

Barometern - 19 timmar sedan

Dackarna har gjort klart med sitt första nyförvärv

Sex förare är klara från årets säsong. Nu har Dackarna värvat sitt första nyförvärv. Tysken Kevin Wölbert är klar för säsongen 2020..

Barometern - 21 timmar sedan

Meriterad back förstärker IK Oskarshamn

Han har över 400 SHL-matcher på meritlistan. Nu är Nichlas Torp klar för IK Oskarshamn. – En defensivt lagd back som spelar för laget..

Barometern - Igår: 19:47

Just nu: Förre KFF-tränaren sparkas

Resultaten har gått emot Trelleborg i årets superettan och nu, med två omgångar kvar, ställs managern Peter Swärdh, som tidigare tränat Kalmar FF, till svars. Han får sparken..

Barometern - Igår: 19:00

Allt ska avgöras – då litar KFF-tränaren på rödvit rutin

Snittåldern på elvan senast: 28 år. Magnus Pehrsson ser ut att lita till rödvit rutin på slutet. – Om det blir några förändringar så blir det ganska få, säger KFF-tränaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.