YA > Nyheter

Monday, 21 October, 15:07

YA - 09 okt 19 kl. 18:00

17 arbetsplatser visades upp under jobbsafari – allt från industri till förskola17 olika arbetsplatser i kommunen fick på onsdagen chans att visa upp sig för ungdomar och arbetssökande. För andra året ordnade Sjöbo utbildningscentrum jobbsafari..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sjöbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 17 arbetsplatser, visadesupp under , jobbsafariallt från , industri, till förskola
Skånskan - 09 okt 18 kl. 19:00

Trehundra åkte på ny jobbsafari

Sjöbo Restaurang, bed and breakfast, travstall, bilföretag. På tisdagen åkte 200 nior och 110 arbetssökande på jobbsafari till några arbetsplatser i kommunen.42-årige Sami Kara ska snart hoppa på en av bussarna, som står uppradade utanför Malenagymnasiets bygghallar, för att besöka tre arbetsplatser i kommunen inom bygg-, teknik-, industri- och ekonomi.

Skånskan - 09 okt 19 kl. 17:24

300 åkte på ny jobbsafari

Sjöbo Bärodling, förskola, slott och byggföretag. Det var några av de företag som 215 nior och knappt 100 arbetssökande fick möjlighet att träffa på onsdagen när det ordnades jobbsafari till några arbetsplatser i kommunen.Det är andra året som jobbsafaridagen ordnas under kommunens arbetsmarknadsevent Möjligheternas dag.

Skånskan - 08 okt 18 kl. 15:00

Unga och nyanlända får åka på jobbsafari

Sjöbo Att hitta personal med rätt kompetens är en utmaning för många företag. Sjöbo utbildningscentrum ordnar därför en jobbsafaridag i morgon tisdag.
– Vi vänder oss till alla som studerar eller vill byta yrke, från niondeklassare och gymnasielever till vuxna och nyanlända, säger utbildningschefen Kristina Petersson.

SmålandsPosten - 22 mar 18 kl. 12:40

Industri och hantverk visar upp sig för unga

En bank, en dörrtillverkare, en energileverantör och en bilverkstad. När åttondeklassarna ger sig ut på jobbsafari vill det lokala näringslivet visa upp sig från sin bästa sida. I utbyte vill man, som Specialsnickeriet, gärna ha tips om hur nästa generation tänker..

YA - 03 okt 18 kl. 17:01

Jobbsafari ska locka nya anställda - ”finns många yrken att välja mellan i Sjöbo”

Det finns många yrken representerade inom Sjöbo kommuns gränser. På tisdag visas några av dem upp, när Sjöbo utbildningscentrum bjuder in till jobbsafari för både ungdomar och vuxna..

YA - 04 okt 19 kl. 17:15

Jobbsafari ska ge tips om olika branscher

För andra året i rad ordnar Sjöbo kommun jobbsafari, där både ungdomar och vuxna får möjlighet att bekanta sig med näringslivet i kommunen..

YLE - 25 apr 14 kl. 04:00

Ingå köper mark för småindustri

Det finns inte tillräckligt med tomter i Ingå. I synnerhet saknas tomter för industrier och andra arbetsplatser. Men nu har kommunen gjort något åt saken.

YLE - 13 jul 15 kl. 04:12

Solenergi skapar inhemska arbetsplatser

Om finländare satsar på solenergi hålls en stor del av pengarna kvar i Finland. Solenergi kan också skapa nya arbetsplatser. Om du investerar i solenergi stannar största delen av dina pengar kvar i Finland.

Dagensanalys.se - 31 jan 17 kl. 11:31

Bemanning sämre än industri för nya ekonomer

Är du ny civilekonom och funderar på var du får bästa ingångslönen? Fackförbundet Civilekonomerna redovisade nyligen lönestatistiken från 2016 och höjde i samband med det den rekommenderade ingångslönen från 27.000 till 28.

Sydsvenskan - 05 apr 18 kl. 17:00

Rullande cykelverkstad tar sikte på arbetsplatser

Ena dagen kan det vara en advokatfirma, som denna dag, nästa dag en industri och på helgerna bostadsrättsföreningar..

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Tjejer från Ystad vann fotbollscup i Barcelona – efter jättedrama

Det är många fotbollsspelare som drömmer om framgång i Barcelona. Ett antal Ystadstjejer i IK Pandora kan sluta drömma. De har redan fått lyfta en pokal i den spanska fotbollshuvudstaden..

YA - 30 minuter sedan

Norge vill förlänga med Lagerbäck

Norska fotbollsförbundet, NFF, ser gärna att Lars Lagerbäck fortsätter som förbundskapten efter nästa sommar. Det bekräftar NFF:s ordförande Terje Svendsen för Nettavisen..

YA - 45 minuter sedan

Bundesbank befarar recession

YA - 1 timme sedan

Tv-toppen: "Så mycket bättre" började starkt

Jubileumssäsongen av "Så mycket bättre", med Magnus Uggla, Miss Li och Petter vid rodret, lockade över 1,6 miljoner tittare vid lördagens premiär. En annan säsongspremiär som fick svenskarna att bänka sig var "Solsidan" med 1,5 miljoner tittare..

YA - 1 timme sedan

Biotoppen: "Joker" håller ställningarna

Inget verkar kunna rucka "Joker" från förstaplatsen på den svenska biotoppen. "Maleficent 2" får nöja sig med andraplatsen och Peter Magnussons nya komedi "Tills Frank skiljer oss åt" går in som trea. Ny är också zombieslaktarfilmen "Zombieland: Double tap" på femte plats..

YA - 1 timme sedan

Tidigare M-topp slipper åtal

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.