Expressen > Nyheter

Monday, 21 October, 04:27

Expressen - 09 okt 19 kl. 18:08

Omdiskuterad skola med kläduniform vill öppnaDen omdiskuterade friskolan Nordic international school har fått tillstånd att starta verksamhet i Kalmar. Skolan har fått kritik för att man haft krav på att eleverna ska bära skoluniform.– Vi är väldigt tydliga med klädkoden i hela antagningsprocessen. Hittills är det ingen som har sagt nej. Om det händer pratar vi med eleven och elevens föräldrar, säger Erik Ramberg, marknadschef till Barometern.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordic, Kalmar, Erik Ramberg, Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omdiskuterad, skolamed , kläduniformvill , öppna
Expressen - 06 sep 13 kl. 11:22

Lundsbergs skola får öppna igen

Lundsbergs skola får öppna igen efter att ha fått rätt i sin överklagan mot skolinspektionen. Det meddelade Stockholms förvaltningsrätt i dag..

SmålandsPosten - 01 jul 16 kl. 15:48

Växjö islamiska skola kommer att öppna i tid

Efter den anlagda branden på Växjö islamiska skola letar man nu efter nya lokaler. Enligt rektorn kommer skolan hinna öppna till skolstarten i augusti..

BT - 10 aug 12 kl. 11:28

Mögelskadad skola får öppna

De 600 eleverna och de anställda på Henåns skola på Orust får gå till skolstart den 20 augusti. Trots svåra fukt- och mögelproblem i bygget.
Arbetsmiljöverket ger kommunen stark kritik för dess sätt att hantera problemen, men väljer att inte stänga den nybyggda skolan.

GT - 01 apr 18 kl. 06:38

Skola brinner med öppna lågor

Det  brinner i en skolbyggnad i Falköpings kommun på påsdagens morgon.– Larmet kom vid 06.10 och det brinner med öppna lågor när vi anländer, säger Christian Velander, stabsbrandmästare vid Samhällsskydd mellersta Skaraborg..

DN - 28 mar 15 kl. 00:05

”Vi startar skola för 4 500 elever i Saudiarabien”


Bygger campus i Jeddah. Tillsammans med saudiska partners bygger vi en skola som ska öppna i september nästa år. Vi är övertygade om att en bättre skola för flickor och pojkar i tillväxtländer kan betyda mer för utvecklingen där – och i Sverige – än en aldrig så högljudd retorik i riksdagen, skriver Odd Eiken och Peje Emilsson, Kedtech..

Kristianstadsbladet - 06 sep 13 kl. 11:24

FLASH:Lundsberg får öppna igen

Lundsbergs skola får öppna igen. Förvaltningsrätten upphäver Skolinspektionens snabbstopp av undervisningen.
Mer information kommer inom kort..

TA - 06 sep 13 kl. 11:25

Lundsberg får öppna igen

Lundsbergs skola får öppna igen.
Förvaltningsrätten upphäver Skolinspektionens snabbstopp av undervisningen..

DI - 06 sep 13 kl. 11:26

Lundsberg får öppna igen

Lundsbergs skola får öppna igen. Förvaltningsrätten upphäver Skolinspektionens snabbstopp av undervisningen..

Sydsvenskan - 06 sep 13 kl. 11:26

Lundsberg får öppna igen

Lundsbergs skola får öppna igen. Förvaltningsrätten upphäver Skolinspektionens snabbstopp av undervisningen..

UNT - 06 sep 13 kl. 11:26

Lundsberg får öppna

Lundsbergs skola får öppna igen. Förvaltningsrätten upphäver Skolinspektionens snabbstopp av undervisningen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Sprickan mellan prinsarna: ”Det har varit dåliga dagar”

Prins Harry berättar om relationen till sin bror William i en ny tv-sänd intervju.– Vi är på väg åt olika håll, säger prins Harry.Han säger också att bröderna sällan träffas numera och att de ”har haft dåliga dagar”..

Expressen - 1 timme sedan

”Pelosi ställer Trump inför riksrätt inom sex veckor”

Donald Trump kommer att ställas inför riksrätt om sex veckor – det är presidentens förre chefsstrateg Steve Bannon övertygad om.– Det här är allvarligt, säger Bannon i en intervju med New York Post.Bannon tror också att det största hotet mot Trump i nästa års val inte är Joe Biden..

Expressen - 3 timmar sedan

Treåring kissade på sig – blev skållad som straff

Den treårige pojken kissade på sig på golvet.Då tvingade hans mammas rumskompis honom att klä av sig och ställa sig i badkaret.Sedan hällde kvinnan kokande vatten över honom som straff.

Expressen - 3 timmar sedan

Fredrick Federley skiljer sig: ”Skriver nya kapitel”

Fredrick Federley skiljer sig från sin make Johnny Kroneld Federley.På Facebook skriver den centerpartistiska europaparlamentarikern att parets kärlek har blivit till vänskap. ”Nu skriver vi nya kapitel i våra liv – både tillsammans och isär”, skriver han.

Expressen - 4 timmar sedan

Mer än 100 operationer inställda efter materialkaos

Materialbristen inom vården fortsätter. Sjukhus har tvingats ställa in fler än 100 operationer i de drabbade regionerna – och kaoset fortsätter den kommande veckan.– Vi ser ingen förbättring alls, säger Akademiska sjukhusets chefsläkare Mikael Köhler till SVT.

Expressen - 5 timmar sedan

Qatars svar på extremhettan: Luftkonditionering utomhus

I stekheta Qatar stiger medeltemperaturen mer än nästan överallt på jorden.Den rika gulfstaten löser problemet med luftkonditionering utomhus – vilket orsakar enorma utsläpp av växthusgaser. Inte ens miljörörelsen protesterar, rapporterar Washington Post.

Expressen - 5 timmar sedan

Svampplockare gick vilse i skogen – söks av polisen

Ett äldre par har gått vilse i skogen när de plockade svamp, skriver Aftonbladet.  Nu söks de av polis utanför Norrköping. – Det finns en sjukdomsbild.

Expressen - 5 timmar sedan

Massrevolt växer – regeringen knakar

Protesterna mot politiker har nu pågått i fyra dagar i Libanon.Det som i torsdags började med dödliga våldsamheter och vandalism av affärer har nu förändrats till att enorma folkmassor samlas för fredliga protester, rapporterar Guardian.Och politikerna känner av pressen – under söndagen lämnade ett parti koalitionsregeringen enligt France 24..

Expressen - 5 timmar sedan

Ulf Kristersson får 36 gånger mer än väktaren

Moderaterna vill sänka skatterna mest för de som tjänar mest, visar SVT:s granskning.  Med partiets egna förslag skulle Ulf Kristersson få 10 500 kronor mer i månaden – medan en väktare på M-stämman skulle behålla 290 kronor mer. Det visar en beräkning som Swedbanks ekonom Madelén Falkenhäll har tagit fram för SVT Agenda.

Expressen - 5 timmar sedan

Kravet från SDF: Utred ett turkiskt krigsbrott

Nu kontrollerar Turkiet de två strategiska städerna Ras al-Ayn och Tall Abyad längs gränsen. Syriska demokratiska styrkorna (SDF) kräver att en kommitté utreder ett turkiskt krigsbrott.Samtidigt skickar Turkiet truppförstärkningar till gränsen mot Syrien samtidigt som tiden för vapenvilan rinner ut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.