YLE > Svenskfinland

Thursday, 17 October, 14:47

YLE - 09 okt 19 kl. 17:55

Brand på Weekend Snacks i KasköEn brand uppstod i en ugn på Weekend Snacks i Kaskö efter klockan 17 på onsdag. Några personer andades in rök men ingen skadades allvarligt..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Weekend Snacks, Kaskö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brand, Weekend, Snacksi , Kaskö
YLE - 23 jan 18 kl. 04:51

Weekend Snacks i Kaskö anställer – ser potential att växa med hälsoprodukter

Kasköföretaget Weekend Snacks ska fördubbla omsättningen i och med lanseringen av en ny produktfamilj. Samtidigt har man inlett ett produktionssamarbete med svenska Rootfruit Scandinavia..

YLE - 30 jun 16 kl. 05:41

Liten brand orsakade stort pådrag i Kaskö

En liten brand uppstod i en elcentral i Metsä Groups fabrik i Kaskö under natten till torsdag. Branden var liten och koncentrerades till ett elskåp. Jourhavande brandman säger att det räckte med att vädra ut skåpet efter att branden var släckt.

YLE - 19 jul 16 kl. 15:39

Kaskö är Finlands nästsomrigaste stad

Kaskö är Finlands nästsomrigaste stad. Endast Luvia har mera sommar än Kaskö, om man får tro en undersökning som tidningen Ilta-Sanomat gjort. IS jämförde medeltemperatur, regnmängd, andelen sommarbröllop och andelen barn födda i mars-april och gav kommunerna och städerna mellan noll och 100 poäng per variabel.

YLE - 22 nov 16 kl. 12:54

Kaskö sjöbevakningsstation kan stängas - nu börjar kampen för att bevara

Kaskö sjöbevakningsstation kan komma att stängas och bli ersatt med en rörlig patrull. Det godkänner inte Kaskö stad som är mån om att sjöbevakningsstationens verksamhet ska fortsätta. Gränsbevakningsväsendet planerar att stänga sjöbevakningsstationerna i Kaskö, Kalajoki, Porkala och Kemi för att minska sina utgifter med 700 000 euro.

YLE - 24 jul 17 kl. 05:37

Kaskö saknar kapten och styrmän

I Finlands minsta stad Kaskö har det uppstått en ovanlig situation. Man saknar tre ledande tjänstemän. Samtidigt gör man miljonförluster och i mångas öron låter en sammanslagning med Närpes som en vettig plan.

YLE - 17 aug 13 kl. 12:57

Brand på Metsä Board i Kaskö

Det började brinna vid Metsä Boards fabrik i Kaskö vid elva-tiden på lördag. Branden fick sin början i fabrikens torkningslinje där det uppstod en dammexplosion. Inga personer skadades och branden spred sig inte utanför torkningslinjen.

YLE - 02 nov 15 kl. 04:15

Asylsökande ger Kaskö hopp

Omkring 70 asylsökande finns i Kaskö för tillfället. Får de stanna kan de uppfylla en av stadens målsättningar, att få fler invånare. Kaskös ekonomi har inte hämtat sig sedan Metsä Botnia la ner sin fabrik 2009.

YLE - 02 nov 15 kl. 14:37

Hur mår kulturen i Kaskö?

-Om man jämför kulturlivet med någon kompis till exempel i Stockholm och hur många tillställningar de går på, så går de kanske ut en gång per år. Medan vi trampar omkring en gång i månaden på någonting trevligt. Minst!

YLE - 17 apr 16 kl. 08:48

Levande ljus orsakade liten brand i Kaskö

Ett brinnande stearinljus orsakade en liten brand i ett egnahemshus på Bladhska vägen i Kaskö under natten till söndagen. Mannen som bodde i huset hade släckt stearinljuset till natten och ställt in det i ett skåp ovanför köksbänken, där han förvarade sina stearinljus. Ljuset hade dock inte slocknat utan brann vidare inne i skåpet, vilket orsakade branden.

YLE - 07 jun 17 kl. 05:29

Kasköbanans framtid i vågskålen - "En hamn utan järnväg är haltande"

Två utredningar gjorda av Trafikverket i början på året visade att det inte är lönsamt att renovera Kasköbanan. Nu ligger järnvägens öde i Trafikministeriets händer. En nedläggning av banan skulle vara ett bakslag för regionen, det medger även Trafikverket i den ena utredningen.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Polisen har inte ännu kunnat höra 17-åringen som överlevde bilolyckan i Jalasjärvi

Polisen fortsätter utreda tisdagens dödsolycka i Jalasjärvi där två 17-åriga flickor omkom. Den tredje 17-åringen som befann sig i bilen skadades allvarligt och har inte ännu kunnat höras..

YLE - 2 timmar sedan

Mannen som skadades i brand i Karleby har avlidit

Den man som skadades i branden i Limetecs måleri i Karleby på onsdagen har avlidit. Sandblästringsarbete startade branden..

YLE - 18 timmar sedan

Förskräcklig insats av Vasa Sport: tre matchstraff, 85 utvisningsminuter och brakförlust mot Jukurit

Det går inte bra för Vasa Sport just nu. Laget ligger långt bak i ishockeyligatabellen och på onsdagen åkte örnarna på en ful förlust mot Jukurit..

YLE - 20 timmar sedan

En person skadades i industribrand i Karleby

En person skadades i en brand på Indola-industriområde i Karleby på onsdagen. Branden kunde snabbt begränsas..

YLE - Igår: 13:27

Wasa Express lämnade Vasa nästan fem timmar försenad

Wasa Express avgång från Vasa till Umeå försenades på onsdagen på grund av ett hydraulläckage på akterrampen. Fartyget lämnade hamnen klockan 19..

YLE - Igår: 13:27

Wasa Express försenas ytterligare på grund av tekniskt fel

Wasa Express avgång från Vasa till Umeå försenas ytterligare. Nu hoppas man kunna lämna hamnen klockan 19. Orsaken är ett hydraulläckage på akterrampen..

YLE - Igår: 13:27

Wasa Express försenad på grund av tekniskt fel

Wasa Express avgång från Vasa till Umeå försenas med omkring tre timmar. Orsaken är ett hydraulläckage på akterrampen..

YLE - Igår: 13:19

Kvinnan i Laihelafallet ska sinnesundersökas

Kvinnan som står åtalad för dråp i det så kallade Laihelafallet ska sinnesundersökas. Det beslöt Österbottens tingsrätt på onsdag..

YLE - Igår: 12:27

Nytt beslut i frågan om Tritonia - Åbo Akademi flyttar sina bibliotekstjänster till Academill

Åbo Akademis rektor Moira von Wright har beslutat att inleda planeringen för att flytta bibliotekstjänsterna vid vetenskapsbiblioteket Tritonia till campus Academill. Tanken är att biblioteksservicen blir en del av Åbo Akademis eget bibliotek..

YLE - Igår: 08:51

Två flickor omkom i bilolycka i Kurikka - föraren ska ha fått körkort med undantagstillstånd

Två 17-åriga flickor har omkommit och en skadat sig allvarligt i en bilolycka i Kurikka. Bilen var på väg mot Jalasjärvi från Kurikka då föraren miste herraväldet över bilen och körde av vägen in i en lyktstolpe..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.