Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 21 October, 04:24

Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 18:03

Köpvärd stabil skeppareANALYS För tålmodiga har uppvärderingspotentialen i sjökonglomeratet vuxit med handelsoron..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
ANALYS För

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpvärd, stabil, skeppare
YLE - 12 nov 14 kl. 09:02

Tredje gången gillt: Wulff hittade ny skeppare

OS-medaljören Mikaela Wulff fortsätter sin seglingssatsning med en ny skeppare, hennes tredje inom ett år. Tidigare laserseglaren Niki Blässar ska tillsammans med Wulff försöka ta sig till OS i Rio de Janeiro i 470-klassen. Seglingslandslaget har valt att offentliggöra den nya konstellationen i onsdagens Helsingin Sanomat.

SVT - 11 maj 11 kl. 15:14

Kurs för snabba skeppare

Båtsäsongen är i antågande och den här veckan utbildas skeppare i höghastighetskörning i Sundsvall. Det handlar om att hantera båtar i farter upp mot 65 knop..

Trelleborgs Allehanda - 17 aug 11 kl. 13:39

Skeppare misstänkt för sjöfylleri

Lastfartyget Alvas befäl misstänks för sjöfylleri sedan hans fartyg gått på grund i Öresund på onsdagsmorgonen. Det 68 meter långa lastfartyget Alva gick på grund strax norr om Ålabodarna.
Enligt sjöräddningen finns ingen farlig last ombord.

YLE - 02 jul 12 kl. 17:40

Oerfarna skeppare är en risk

Olyckor inträffar allt oftare till sjöss. I fjol ökade antalet båtolyckor med sju procent från året innan. Olyckorna beror allt oftare på oerfarenhet, säger Försäkringsbolaget IF:s ersättningschef Mikko Valtomaa.

Kristianstadsbladet - 14 okt 12 kl. 16:32

Svensk skeppare överbord


En svensk skeppare i 70-årsåldern uppges ha ramlat av ett litet tankfartyg söder om den grekiska ön Kythera. - Två kustbevakningsfartyg är i området, liksom ett antal privata skepp som hjälper till i sökandet. Väderförhållandena är bra, säger en talesperson för den grekiska ministern som ansvarar för handelsflottan till nyhetsbyrån AFP..

Expressen - 14 okt 12 kl. 16:37

Svensk skeppare saknas - föll från fartyg

ATEN. En svensk skeppare i 70-årsåldern uppges ha ramlat av ett litet tankfartyg söder om den grekiska ön Kythera..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk skeppare föll över bord

En svensk skeppare saknas sedan han fallit av ett mindre tankfartyg söder om den grekiska ön Kythera. Flera privata skepp och den grekiska kustbevakningen deltar i sökandet efter skepparen som uppges vara i 70-årsåldern. Vädret i området är bra, enligt nyhetsbyrån AFP..

SR - 01 apr 15 kl. 10:57

Skeppare på Utö rederi slipper åtal efter försvarets miss

Det blir inget åtal mot två skeppare på Utö rederi för att deras passagerarbåtar åkt genom ett av Försvarets skyddsområden i över 40 år. Det visar sig att Försvaret märkt ut området fel och nu lägger åklagaren ner åtalet..

Dagen - 01 jul 15 kl. 03:00

Elidas skeppare: Vi möter Svensson på semester

Nio frågor till Stefan Abrahamsson, skeppare på ”den seglande kyrkan” Elida inför sommarens aktiviteter..

YLE - 10 aug 15 kl. 17:01

Eivors skeppare misstänks för roderfylleri

Förbindelsebåten m/s Eivor stod stilla under flera timmar i Nötö tidigare i dag, måndag, då skepparen misstänks för roderfylleri. Sjöbevakningen fanns på plats på måndag förmiddag då förbindelsebåten tog iland vid bryggan i Nötö. Sjöbevakningen utförde blåstest på skepparen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:28

Analytikerna om Atlas Copco-rapporten

Atlas Copco släpper sin delårsrapport för det tredje kvartalet vid lunchtid på måndag. Trots en del orosmoln på himlen i sektorn räknar analytiker överlag med ett relativt starkt kvartal från verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:12

Premiär för Bokpodden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:56

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure begärt i konkurs

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har på fredagen lämnat in en konkursansökan vid Stockholms tingsrätt. Därmed avbryts den rekonstruktion som pågått sedan den 26 april i år, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Stark avslutning på börsveckan

Stockholmsbörsen lösgjorde sig från brexitoro och lägre kinesisk tillväxt och klättrade stadigt uppåt under fredagsförmiddagen. Rapporterande Volvo inledde dagen med en nedgång men stod vid lunchtid högre. Getinge lyfte rejält på sin rapport..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:55

”Business as usual”

Att sy ihop stora transaktioner under hot om en hård Brexit har blivit en vana för Lisa Göransson, delägare på den globala byrån Allen & Overy..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:32

Stark rapport från Holmen

Holmen redovisar ett rörelseresultat på 541 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av bokslutsrapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:33

Sandvik toppar prognoserna

Verkstadsbolaget rapporterar ett rörelseresultat och en orderingång som kom in något öve förväntan..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:25

Bakslag för Johnsons brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson söker desperat efter stöd för sitt nya brexitavtal. Men nordirländska DUP, vars röster kan bli avgörande, vägrar att vika sig..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:36

Aktierna som rapportbackar

Stockholmsbörsen inledde fredagen lägre men var efter knappt en timmes handel upp en aning sedan marknaderna skakat av sig fortsatt osäkerhet på brexitfronten och att Kinas BNP-siffror visat den lägsta tillväxttakten på nära 30 år. Bland rapportbolagen sjönk Volvo medan Getinge lyfte rejält..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:31

Handelsbanken sänker räntor på bundna bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med bindningstid mellan ett och tio år med 0,05-0,40 procentenheter från och med fredagen. Tremånadersräntan ändras däremot inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.