Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 21 October, 05:31

Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 18:05

Billig storbanksutmanareANALYS Efter en tillfällig svacka borde norska banken snart vara tillbaka i tillväxtspåret igen. Aktien ser köpvärd ut..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
ANALYS Efter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billig, storbanksutmanare
Barometern - 25 jul 19 kl. 06:00

Insändare: Lek visar att bensinen är alldeles för billig

Billig bensin uppmuntrar till lek med koldioxid. Billig bensin leder till ineffektiva transporter. Billig bensin bidrar till att trafikens utsläpp av koldioxid ökar..

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 12:57

Dömd för sexköp: "Jag var på jakt efter billig massage"


När den tidigare världsmästaren Tomas Johansson ertappades på bar gärning med att bryta mot sexköpslagen erkände han under förhör. Men nu hävdar han att han endast var ute efter "billig massage". SUNDSVALL.

BT - 17 jun 11 kl. 10:00

Billig chablis och bra grillvin

Billig och bra chablis och ett finfint grillvin finns bland veckans vintips. Vit billig och bra Chablis 5521. Kimmeridgien.

HBL - 19 okt 13 kl. 07:16

Kunderna vill ha billig kärnkraftsel

BORGÅ. ? Vi säljer gärna grön energi, men det är bara en bråkdel av kunderna som vill betala för den, säger Borgå Energis vd.

Nyteknik - 21 jan 11 kl. 11:37

Billig koldioxidfälla i Kina lockar USA

Har ett kolkraftverk i Kina nyckeln till billig koldioxidavskiljning? Intresset är stort från USA som tecknat avtal om samarbete under toppmötet mellan USA och Kina..

Nya Wermlands Tidningen - 24 feb 11 kl. 08:44

Billig säng bäst i test

Prisskillnaderna på sängar är enorma. Men i tester ligger billig sängar bra till..

Nyteknik - 07 mar 11 kl. 10:23

Läsarna: Elbilen är strykful men löjligt billig

LÄSARKOMMENTARER. Liten, snål och billig eller vrålful, oanvändbar och snordyr. Läsarnas åsikter om Renaults lilla elbil Twizy går isär.

Kristianstadsbladet - 12 mar 11 kl. 02:30

"Bilbältet är en otroligt billig livsförsäkring"

Arkivfoto: Scanpix
7-13 mars gör Trafikverket, Polisen och NTF gemensam sak för att öka bilbältesanvändningen.
Under perioden 7-13 mars gör Trafikverket, Polisen och NTF gemensam sak för att öka bilbältesanvändningen. Polisen kommer att ha kontroller på olika platser i Skåne och NTF, Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande, kommer att informera om bältets betydelse.

DI - 09 maj 11 kl. 15:24

Billig dollar gav rusning till New York

Den amerikanska dollarn har stärkts mot kronan under den senaste veckan. Mot slutet av året kan dollarn bli märkbart dyrare, men under sommaren kan den kanske hålla sig billig, tror analytiker..

VA - 13 maj 11 kl. 15:26

Så fyndar du bolag på billig försäljning

13 maj Förstora De senaste kvartalens stora överraskningar på vinsterna betyder att p/e-multiplar inte är särskilt rättvisande, och att försäljningen kan ge en bättre bild av det verkliga, uthålliga värdet på bolagen. Filtrerat på försäljningsmultiplar hittar VA en del både intressanta och bortglömda bolag. Facit efter rapportperioden är att cirka 70 procent av bolagen överraskade positivt, och att det framförallt var styrkan i vinsterna som överraskade, hela 9 procent bättre i snitt.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:28

Analytikerna om Atlas Copco-rapporten

Atlas Copco släpper sin delårsrapport för det tredje kvartalet vid lunchtid på måndag. Trots en del orosmoln på himlen i sektorn räknar analytiker överlag med ett relativt starkt kvartal från verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:12

Premiär för Bokpodden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:56

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure begärt i konkurs

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har på fredagen lämnat in en konkursansökan vid Stockholms tingsrätt. Därmed avbryts den rekonstruktion som pågått sedan den 26 april i år, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Stark avslutning på börsveckan

Stockholmsbörsen lösgjorde sig från brexitoro och lägre kinesisk tillväxt och klättrade stadigt uppåt under fredagsförmiddagen. Rapporterande Volvo inledde dagen med en nedgång men stod vid lunchtid högre. Getinge lyfte rejält på sin rapport..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:55

”Business as usual”

Att sy ihop stora transaktioner under hot om en hård Brexit har blivit en vana för Lisa Göransson, delägare på den globala byrån Allen & Overy..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:32

Stark rapport från Holmen

Holmen redovisar ett rörelseresultat på 541 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av bokslutsrapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:33

Sandvik toppar prognoserna

Verkstadsbolaget rapporterar ett rörelseresultat och en orderingång som kom in något öve förväntan..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:25

Bakslag för Johnsons brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson söker desperat efter stöd för sitt nya brexitavtal. Men nordirländska DUP, vars röster kan bli avgörande, vägrar att vika sig..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:36

Aktierna som rapportbackar

Stockholmsbörsen inledde fredagen lägre men var efter knappt en timmes handel upp en aning sedan marknaderna skakat av sig fortsatt osäkerhet på brexitfronten och att Kinas BNP-siffror visat den lägsta tillväxttakten på nära 30 år. Bland rapportbolagen sjönk Volvo medan Getinge lyfte rejält..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:31

Handelsbanken sänker räntor på bundna bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med bindningstid mellan ett och tio år med 0,05-0,40 procentenheter från och med fredagen. Tremånadersräntan ändras däremot inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.