Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 22 October, 03:39

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 19 kl. 18:00

”Partiet har tappat i förtroende”Senaste gången statsminister Stefan Löfven (S) besökte Trelleborgs kommun var under flyktinghösten 2015. Sedan dess har flyktingkrisen blåst över, men Socialdemokraterna har blivit svagare än någonsin i det gamla arbetarfästet..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Stefan Löfven, Trelleborgs, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiethar tappat i , förtroende
Kristianstadsbladet - 01 jun 12 kl. 12:02

Miljöpartiet kräver Urban Widmarks (M) avgång

Foto: Lasse Ottosson
Miljöpartiet i Hässleholm kräver kommunstyrelsens ordförande Urban Widmarks (M) avgång. Partiet har inte längre förtroende för honom. "Det är inte Miljöpartiets som bestämmer vem som leder vårt parti.

Skånskan - 12 maj 16 kl. 06:00

Fridolin får skånskt förtroende i omstart

Skåne Att byta språkrör innebär inte att Miljöpartiets röra är över och att bilden av regeringens hopplösa amatörer tvättats bort.
Tydlighet, fokus på gröna frågor som folk känner igen sig i och mer ödmjukt lyssnande till erfarna kommun- och regionpolitiker är det långsiktiga receptet för förnyat förtroende.Det anser regionrådet Anders Åkesson och Karin Svensson Smith, ordförande i riksdagens trafikutskott, två inflytelserika skåningar i partistyrelsen, De ger sitt fulla stöd till riksvalsberedningens förslag till att behålla Gustav Fridolin och byta språkröret Åsa Romson mot biståndsminister Isabella Lövin.

Politologerna - 24 jan 19 kl. 08:00

Attityder till infrastruktur och politiskt förtroende i Göteborg

Det här blogginlägget bygger på kapitlet ”Västlänken – en fråga om förtroende” av Dennis Andersson, Henrik Oscarsson och Maria Solevid i boken Hemma Väst av Anders Carlander och Björn Rönnerstrand (red) från 2018. Inlägget lyfter fram några av resultaten från kapitlet med fokus på attityder till infrastrukturfrågor (särskilt Västlänken) och förtroende för politiker i Göteborg. Resultaten bygger på svar från den västsvenska SOM-undersökningen respektive SOM-undersökningen i Göteborg.

SVT Debatt - 16 apr 14 kl. 07:00

Journalisterna måste sluta smöra för Miljöpartiet

POLITIK Miljöpartiet är det enda parti som slipper kritiska frågor från journalister. Om journalistkåren vill ha allmänhetens förtroende och med trovärdighet hänvisa till sitt demokratiska granskningsuppdrag, måste man börja behandla Miljöpartiet som vilket parti som helst. Genomtänkt.

Politologerna - 30 mar 14 kl. 21:02

Från maskrosäng till tuktad rabatt – Miljöpartiet i förändring?

Förvåningen stod högt i tak då Miljöpartiet för snart ett år sedan höll sin årliga kongress. Vad som föreföll överraska var att det parti som mer och mer kommit att uppfattas som ett pragmatiskt parti bland andra, nu gav så tydliga påminnelser om sitt ursprung. Kongressen gick mot partiledningens beslut i centrala politiska frågor, dessutom på ett sätt som kunde komma att försvåra partiets ställning som vågmästare eftersom kongressens ståndpunkter (alldeles oavsett vilken dimension som dessa kan härledas till) av många tolkades som en rörelse åt vänster, så till den grad att tillställningen till och med applåderades av Vänsterpartiet.

YLE - 20 apr 15 kl. 21:06

Vem har Sipiläs förtroende?

Varken journalisten Torbjörn Kevin eller statsvetaren Ann-Cathrine Jungar tror att det blir lätt för Juha Sipilä att få ihop en ny regering. Sipilä har tidigare uttalat sig om vikten av förtroende, men vem litar Sipilä egentligen på? Kevin kan inte ännu dra några slutsatser om vilka som har Sipiläs förtroende.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 11:50

Miljöpartiet skämmer ut Eslöv

Miljöpartiet i Eslöv väljer att använda kommunens budgetfullmäktige på måndag som en plattform för att skämta om folkomflyttningar och att beröva kommunens personal grundläggande rättigheter. Det är minst sagt anmärkningsvärt och vi tycker att det är mycket olämpligt. Det är en gåta för oss varför Miljöpartiet vill sänka debatten så lågt.

Trelleborgs Allehanda - 15 nov 13 kl. 03:55

Större politik för förnyat förtroende

Det återstår tio månader till valet nästa år och nu gäller det för partierna visa vilken politik man vill driva i valrörelsen.
På torsdagen samlades Folkpartiet på kongress i Västerås för att under fyra dagar enas om ett nytt partiprogram. Folkpartiets profilfråga skolan får stort utrymme i partiprogrammet.

YA - 15 nov 13 kl. 03:55

Större politik för förnyat förtroende

Det återstår tio månader till valet nästa år och nu gäller det för partierna visa vilken politik man vill driva i valrörelsen.
På torsdagen samlades Folkpartiet på kongress i Västerås för att under fyra dagar enas om ett nytt partiprogram. Folkpartiets profilfråga skolan får stort utrymme i partiprogrammet.

Barometern - 09 jul 16 kl. 05:59

Isabella Lövin vill återvinna förtroende

Efter en tid då Miljöpartiet fått lägga all tid på att reda ut och kommentera kriser, konflikter och löftessvek återgår partiet till grunderna. Miljöfrågorna är helt klart de frågor partiet hoppas och tror ska ge dem ett lyft i opinion och förtroende..

BT - 15 aug 14 kl. 09:45

Petas från Miljöpartiet

Miljöpartiet i Herrljunga beslutade vid gårdagskvällens medlemsmöte att ta bort Jerker Nordlund från sin valsedel i kommunalvalet. Då valde han själv att begära utträde ur partiet. Jerker Nordlund, som tidigare i år lämnade det lokala partiet Kommunens väl för Miljöpartiet hamnade i blåsväder efter att ha uttryckt sig kritiskt mot Israel och bland annat kallat landet en sinnesjuk stat.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Debatt: Hur tryggt är Trelleborg?

Trygghet i Trelleborg, finns det? Jag och SD vill hävda att det inte är så!.

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Debatt: Fort, men fel – igen!

Styret M + KD med det oumbärliga stödet från SD har gjort det igen. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Lyckad dressyrtävling för Trelleborgs RF

Under helgen avgjordes Trelleborgs Ryttarförenings dressyrtävling. Ett annorlunda tävlingsupplägg särskilde evenemanget, som lockade ett stort antal ryttare..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Kristian Haynes tar över som ny tränare för TFF

Under måndagskvällen kom beslutet att TFF:s tränare Peter Swärdh tvingas gå som tränare. Ersättaren blir tidigare assisterande tränaren Kristian Haynes. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Britterna lämnar inte Europa

Brexit har skadat både Storbritannien och EU. Men efter kaos väntar ordning. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Managern lämnar TFF

Efter den stora förlusten på bortaplan mot Norrby gör Trelleborgs FF drastiska förändringar i ledarstaben. Peter Swärdh får lämna och assisterande tränaren tar över..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Kontroll av tobak och alkohol kan lämna socialens bord

Tillsynen över försäljning av tobak, alkohol och läkemedel föreslås flyttas från social- till samhällsbyggnadsförvaltningen. Även handläggning av bostadsanpassningar kan flyttas mellan förvaltningarna..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Trelleborgselev gjorde Hitlerhälsning på lektion – polisanmäld

En elev på en grundskola i Trelleborg gjorde en Hitlerhälsning under en lektion. Eleven hade även flygblad från den nazistiska organisation NMR i sitt skåp. .

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Fartyget Barbara återvänder till TT-Line och Östersjön

Fartyget Barbara Krahulik köptes av TT-Line i somras och kommer därmed att återvända till Östersjön. ”I första hand kommer hon att vara ett ersättningsfartyg under varvsperioden”, säger Anette Wugk, pressansvarig på TT-Line. .

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Stölder: Flera bostadsinbrott – smycken och kontanter stulna

Ett radhus på Trädgårdsslingan i Trelleborg har haft påhälsning av tjuvar. Ytterligare ett par inbrott har ägt rum i Höllviken. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.