Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 21 October, 04:29

Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 18:00

Värdefull last till rabattMörka moln på världshandelns hav har ökat rabatt-på-rabatten i Wilh Wilhelmsen. För tålmodiga växer uppvärderingspotentialen i sjökonglomeratet..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wilh Wilhelmsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värdefull, lasttill , rabatt
YLE - 26 feb 14 kl. 12:30

Värdefull last till Högholmen

På onsdag anländer ett av världens ovanligaste kattdjur, snöleoparden, till Högholmen. Kattdjuret landar tidigt på eftermiddagen på Helsingfors-Vanda flygplats varefter det transporteras med hjälp av djurtransportexperter till djurparken. För transporten ansvarar företaget ILP-Group som sköter de flesta av Högholmens djurtransporter.

Trelleborgs Allehanda - 12 okt 17 kl. 00:01

Med värdefull last på slingriga vägar

Omkring 650 elever i Trelleborg åker dagligen skolbuss till och från skolan. Trelleborgs Allehanda tog en tur med skolbussen från Västra Alstad skola tillsammans med ett gäng elever på deras väg hem från skolan..

Jönköpingsnytt - 04 okt 18 kl. 11:55

Värdefull last stals från lastbil

Vid klockan nio på torsdagsmorgonen fick polisen samtal om att det skett ett inbrott i en lastbil. Det var när godset skulle lastas av hos ett företag på Torsvik i Jönköping som inbrottet och stölden upptäcktes.
.

TA - 08 feb 13 kl. 08:53

Svensk rabatt i nytt budgetförslag

Det är paus i förhandlingarna om EU:s långtidsbudget i Bryssel. Jordbruk och regionstöd ser ut som vinnare, främst på infrastrukturens bekostnad. Sverige erbjuds en klumpsummerabatt på EU-avgiften, enligt källor.

Opinionen.se - 08 feb 13 kl. 07:39

Svensk rabatt i nytt budgetförslag

Ett nytt budgetförslag är på gång och de 27 EU-ledarna ska samlas på nytt klockan 06.30. I det nya förslaget erbjuds Sverige en klumpsummerabatt på EU-avgiften, enligt diplomatkällor.

Skånskan - 21 nov 16 kl. 06:00

Företagaren blev utan rabatt

ESLÖV Två hushåll, ett i Marieholm och ett i Löberöd, som båda olovligen rivit en byggnad på sin tomt och byggt nytt, fick olika behandling när miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Eslöv sammanträdde i oktober.
Löberödshushållet fick betala hela sanktionsavgiften på 94 000 kronor – Marieholmshushållet fick 50 procent rabatt. ERWP.

DI - 23 jan 18 kl. 15:12

Sverige kan kräva ny rabatt på EU-avgiften

Sverige kan komma att kräva en ny rabatt på EU-avgiften när Sveriges nuvarande rabatt försvinner. Denna rabatt är kopplad till Storbritanniens EU-avgift, och Storbritannien ska ju lämna EU..

Skånskan - 11 jul 19 kl. 17:30

Last­bil fastnade i en bro – fö­ra­ren åtalas

Malmö En last­bils­chauf­för fastnade un­der en gång­bro efter­som lasten var för hög. Nu åtalas han för vållande till kropps­ska­da och vårds­lös­het i tra­fiken.Det var den 12 no­vem­ber som en last­bil skulle åka un­der gång­bron på Gång­låts­vä­gen i Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 11 kl. 16:20

Last, 42, gör comeback i Oddevold

Den 42-årige målvakten Dick Last gör comeback mellan stolparna. Han ska den här säsongen spela för division 1-laget Oddevold. Dick Last slutade egentligen med fotbollen 2008 och kommer närmast från jobbet som sportchef i Örgryte.

Sydsvenskan - 06 sep 11 kl. 07:30

Ingen rabatt med fel studentkort

Skånetrafikens logotyp saknas på flera Lundastudenters studentkort. Och utan logga får man ingen rabatt.
Det fick psykologstudenten Erik Blennow Nordström uppleva när han skulle köpa sitt rabatterade Jojokort på Skånetrafikens kontor i Lund i lördags.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:28

Analytikerna om Atlas Copco-rapporten

Atlas Copco släpper sin delårsrapport för det tredje kvartalet vid lunchtid på måndag. Trots en del orosmoln på himlen i sektorn räknar analytiker överlag med ett relativt starkt kvartal från verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:12

Premiär för Bokpodden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:56

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure begärt i konkurs

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har på fredagen lämnat in en konkursansökan vid Stockholms tingsrätt. Därmed avbryts den rekonstruktion som pågått sedan den 26 april i år, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Stark avslutning på börsveckan

Stockholmsbörsen lösgjorde sig från brexitoro och lägre kinesisk tillväxt och klättrade stadigt uppåt under fredagsförmiddagen. Rapporterande Volvo inledde dagen med en nedgång men stod vid lunchtid högre. Getinge lyfte rejält på sin rapport..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:55

”Business as usual”

Att sy ihop stora transaktioner under hot om en hård Brexit har blivit en vana för Lisa Göransson, delägare på den globala byrån Allen & Overy..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:32

Stark rapport från Holmen

Holmen redovisar ett rörelseresultat på 541 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av bokslutsrapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:33

Sandvik toppar prognoserna

Verkstadsbolaget rapporterar ett rörelseresultat och en orderingång som kom in något öve förväntan..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:25

Bakslag för Johnsons brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson söker desperat efter stöd för sitt nya brexitavtal. Men nordirländska DUP, vars röster kan bli avgörande, vägrar att vika sig..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:36

Aktierna som rapportbackar

Stockholmsbörsen inledde fredagen lägre men var efter knappt en timmes handel upp en aning sedan marknaderna skakat av sig fortsatt osäkerhet på brexitfronten och att Kinas BNP-siffror visat den lägsta tillväxttakten på nära 30 år. Bland rapportbolagen sjönk Volvo medan Getinge lyfte rejält..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:31

Handelsbanken sänker räntor på bundna bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med bindningstid mellan ett och tio år med 0,05-0,40 procentenheter från och med fredagen. Tremånadersräntan ändras däremot inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.