Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 21 October, 04:29

Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 18:00

”Många branscher faller bort”
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många branscher, faller, bort
VBL - 02 maj 13 kl. 10:07

Korpikoski ansluter, Jormakka faller bort

ISHOCKEY. Phoenix Coyotes-forwarden Lauri Korpiskoski är nu officiellt en del av Lejontruppen. Det innebär att Pelicans Pekka Jormakka faller bort från truppen..

Kristianstadsbladet - 14 maj 13 kl. 09:00

Satsningar faller bort i Femklöverns miljardinvestering

Foto:
Den regerande Femklövern i Kristianstad satsar 2,9 miljarder kronor i investeringar de kommande sju åren. Men i kontroversiella frågor, som Kantarellbadet och Vilans IP/Kristianstads IP, duckar politikerna.
Vid en första anblick ser det ut som att partierna i sina förhandlingar har huggit friskt i det förslag till investeringsplan som kommundirektör Jan Pålsson presenterade i början av mars.

YLE - 13 jan 15 kl. 13:54

Teir om tidningsförnyelsen: Vi vet att dubbelprenumeranter faller bort

Idag utkom den nya tidningen Östnyland och den förnyade tidningen Västra Nyland, och reaktionerna är blandade. Kritikerna tycker att det gemensamma materialet är för stort, medan andra säger att det är skönt att få mer innehåll i en och samma tidning. KSF-medias vd Barbro Teir säger att satsningen kommer att innebära att s.

YLE - 18 dec 12 kl. 09:04

Märkning av närproducerade grönsaker faller bort

SOK-gruppen har meddelat att de endast kommer att godkänna svarta förpackningar för transport av grönsaker och någon märkning av produktens ursprung kommer inte att finnas på lådans långsida. Det här försvårar för kunderna att kunna avgöra om grönsakerna kommer från trakten eller inte. Det tycker varken grönsaksodlarna, packerierna eller kunderna om.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 06:22

600 000 faller bort

Nästa år är inte länsstyrelsen med och finansierar Matmarknaden.
Över 600 000 kronor faller då bort. Mat 2013 blev succé bland både bland utställare och besökare.

YLE - 04 apr 18 kl. 17:57

Stanley Cup har blivit för stor – tunga namn faller bort

Stanley Cupen – själva trofén alltså – har under årens lopp vuxit från att ha varit en knappt 20 centimeter hög pokal till vad den är i dag: en enorm buckla som mäter 89,54 centimeter och väger 15,5 kilogram. Nu ska en våning skalas bort..

YLE - 23 okt 15 kl. 10:11

Hoppet överger inte Jaro – "Stort bakslag om vi faller"

I 14 raka säsonger har Jaro spelat i fotbollsligan men mycket talar för att den eran tar slut efter söndagens match mot SJK. Laget måste då besegra guldkandidaten och inte ens en seger kan vara tillräckligt. Jaros svaga höst har försatt laget i en svår situation.

BT - 23 sep 14 kl. 15:43

Astra faller stort på sjunkande börs

Stockholmsbörsen inledde med sjunkande kurser. Sedan tilltog fallet stadigt under dagen. Vid 15.

YLE - 25 maj 15 kl. 17:19

Finlandssvenska studenter väljer bort matematik och finska

Bland de som avlagt studentexamen vid de finlandssvenska gymnasierna är det många som inte skriver proven i finska eller matematik. För att bli student måste man avlägga provet i modersmål, utöver det måste man välja tre ämnen av matematik, det andra inhemska språket, ett främmande språk eller realen. Det betyder att man kan välja bort ett av de här proven och ändå bli student.

Västerbottens Folkblad - 13 jan 11 kl. 12:00

Svenskfest där första nollan faller bort

Torsdag, 13 januari, kl 11.59 Svenskar håller ihop, Umeågrabbar dessutom. För två veckor sedan tog jag mig ett samtal med Alexander Bodén.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:28

Analytikerna om Atlas Copco-rapporten

Atlas Copco släpper sin delårsrapport för det tredje kvartalet vid lunchtid på måndag. Trots en del orosmoln på himlen i sektorn räknar analytiker överlag med ett relativt starkt kvartal från verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:12

Premiär för Bokpodden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:56

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure begärt i konkurs

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har på fredagen lämnat in en konkursansökan vid Stockholms tingsrätt. Därmed avbryts den rekonstruktion som pågått sedan den 26 april i år, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Stark avslutning på börsveckan

Stockholmsbörsen lösgjorde sig från brexitoro och lägre kinesisk tillväxt och klättrade stadigt uppåt under fredagsförmiddagen. Rapporterande Volvo inledde dagen med en nedgång men stod vid lunchtid högre. Getinge lyfte rejält på sin rapport..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:55

”Business as usual”

Att sy ihop stora transaktioner under hot om en hård Brexit har blivit en vana för Lisa Göransson, delägare på den globala byrån Allen & Overy..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:32

Stark rapport från Holmen

Holmen redovisar ett rörelseresultat på 541 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av bokslutsrapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:33

Sandvik toppar prognoserna

Verkstadsbolaget rapporterar ett rörelseresultat och en orderingång som kom in något öve förväntan..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:25

Bakslag för Johnsons brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson söker desperat efter stöd för sitt nya brexitavtal. Men nordirländska DUP, vars röster kan bli avgörande, vägrar att vika sig..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:36

Aktierna som rapportbackar

Stockholmsbörsen inledde fredagen lägre men var efter knappt en timmes handel upp en aning sedan marknaderna skakat av sig fortsatt osäkerhet på brexitfronten och att Kinas BNP-siffror visat den lägsta tillväxttakten på nära 30 år. Bland rapportbolagen sjönk Volvo medan Getinge lyfte rejält..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:31

Handelsbanken sänker räntor på bundna bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med bindningstid mellan ett och tio år med 0,05-0,40 procentenheter från och med fredagen. Tremånadersräntan ändras däremot inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.