Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 21 October, 04:27

Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 18:00

Goda förutsättningar i norska bankenNorska S-Banken ser efter en kort svacka ut att stå inför vinstlyft. Det avspeglas inte i den pressade värderingen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
banken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Goda, förutsättningari , norska, banken
Expressen - 23 okt 14 kl. 11:57

Schumis läkare: "Är goda förutsättningar"

Michael Schumacher har goda förutsättningar att återhämta sig i hemmet. Det menar läkaren Jean-François Payen som behandlade Schumacher i Grenoble, i en intervju med Le Parisien. – Hemma har han mycket goda förutsättningar att underlätta återhämtningen, säger Payen..

Nyan - 05 okt 18 kl. 18:52

Goda förutsättningar för mammor som vill amma

Den som vill amma sitt barn har goda förutsättningar för det på Åland. Det menar barnmorskorna vid Ålands Hälso- och Sjukvård.
På väggen på BB-avdelningen på Ålands hälso- och sjukvård hänger en tavla som beskriver allt det som amning är för ett barn: ”Varför vill jag ligga vid bröstet?

Supermiljöbloggen - 27 jul 15 kl. 11:07

Centerpartiet om Rockströms förslag: ”Sverige har unikt goda förutsättningar”

Kristina Yngwe, partiets miljöpolitiska talesperson, menar att målet om en fossiloberoende fordonsflotta till år 2030 bör kompletteras med fler ambitiösa mål. Supermiljöbloggen har mejlat till representanter för samtliga riksdagspartier, men också till ett antal företag och miljöorganisationer för att höra hur de ser på det förslag som professor Johan Rockström vid Stockholm Resilience Centre lyfte upp nyligen, om att det behövs ett nytt svenskt klimatmål: Vi behöver en ny berättelse för Sverige. Denna är av global betydelse, eftersom vi är ett så viktigt föredöme för många länder i världen.

Regeringen - 18 okt 12 kl. 17:06

It- och energiministern: "Goda förutsättningar för ett lågt elpris"

It- och energiminister Anna-Karin Hatt har i dag haft möte med kärnkraftsleverantörerna för att diskutera energiförsörjningen inför kommande vinter. Enligt ministerns finns det goda förutsättningar för ett lågt elpris i vinter. Näringsdepartementet, 18 oktober 2012.

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 09:29

Rekonstruktören om KIK: "Goda förutsättningar"

Elaka tungor säger att division I-klubben Kristianstads IK är nära konkurs. Sanningen? Den är inte riktigt likadan.

Barometern - 04 jul 14 kl. 07:56

Nybro har goda förutsättningar

Det finns goda förutsättningar för positiv utveckling av Nybro kommun. Vi har lägre arbetslöshet än andra kommuner i länet. Vi har bra skolor som utmärker sig bland Sveriges bästa.

SR - 10 nov 14 kl. 15:36

Andersson: Goda förutsättningar få igenom budgeten

Efter att både Alliansen och Sverigedemokraterna presenterat sina respektive skuggbudgetar i dag vill SD fortfarande inte ge något besked om hur de tänker göra i budgetomröstningen i december. Partiet kan alltså fortfarande fälla regeringens budget, men finansminister Magdalena Andersson säger att det finns goda förutsättningar för regeringen att få igenom sin budget..

HBL - 17 feb 15 kl. 12:16

Forskare: Finland har goda förutsättningar i hybridkrig

Finland har goda förutsättningar att försvara sig mot hybridkrigföring, uppskattar säkerhetspolitikexperterna Charly Salonius-Pasternak och Jarno Limnéll. Eftersom hybridkrigföring är annorlunda än traditionell krigföring krävs det ett starkt helhetssäkerhetstänkande där den samhälleliga beredskapen lyfts fram. Enligt forskarna bör satsningarna på utvecklingen av kommunikation och cybersäkerhet höjas till helt andra nivåer än i dag.

Blekinge Läns tidning - 14 dec 15 kl. 11:24

Ge barnen goda förutsättningar

Sedan årsskiftet har Karlskrona kommun en kunskapsnämnd. Den ska skapa goda förutsättningar för barn/elever i ett 1-20-årsperspektiv. Under 2016 kommer den nya förvaltningsorganisationen att successivt sjösättas med nya områdesindelningar och avdelningar.

YLE - 02 jul 17 kl. 08:51

Pitkämäki: ”Det var säsongens bästa kast, jag har goda förutsättningar att kasta nära 90 meter eller längre”

I Diamond League-tävlingen i Paris slutade Tero Pitkämäki fyra med resultatet 85,34. Med sex veckor kvar till VM är han optimistisk. Två tävlingar och en hel del träning återstår före säsongens höjdpunkt.

GöteborgsPosten - 21 nov 17 kl. 09:19

Weber kan bli kvar i Frölunda: "Finns goda förutsättningar"

Mike Weber, 29, fick bara ett sju-veckorskontrakt med Frölunda. Men amerikanen kan bli kvar längre än så i klubben. – Det finns goda förutsättningar för att det kan bli ett längre kontrakt, säger sportchefen Fredrik Sjöström..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:28

Analytikerna om Atlas Copco-rapporten

Atlas Copco släpper sin delårsrapport för det tredje kvartalet vid lunchtid på måndag. Trots en del orosmoln på himlen i sektorn räknar analytiker överlag med ett relativt starkt kvartal från verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:12

Premiär för Bokpodden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:56

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure begärt i konkurs

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har på fredagen lämnat in en konkursansökan vid Stockholms tingsrätt. Därmed avbryts den rekonstruktion som pågått sedan den 26 april i år, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Stark avslutning på börsveckan

Stockholmsbörsen lösgjorde sig från brexitoro och lägre kinesisk tillväxt och klättrade stadigt uppåt under fredagsförmiddagen. Rapporterande Volvo inledde dagen med en nedgång men stod vid lunchtid högre. Getinge lyfte rejält på sin rapport..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:55

”Business as usual”

Att sy ihop stora transaktioner under hot om en hård Brexit har blivit en vana för Lisa Göransson, delägare på den globala byrån Allen & Overy..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:32

Stark rapport från Holmen

Holmen redovisar ett rörelseresultat på 541 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av bokslutsrapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:33

Sandvik toppar prognoserna

Verkstadsbolaget rapporterar ett rörelseresultat och en orderingång som kom in något öve förväntan..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:25

Bakslag för Johnsons brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson söker desperat efter stöd för sitt nya brexitavtal. Men nordirländska DUP, vars röster kan bli avgörande, vägrar att vika sig..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:36

Aktierna som rapportbackar

Stockholmsbörsen inledde fredagen lägre men var efter knappt en timmes handel upp en aning sedan marknaderna skakat av sig fortsatt osäkerhet på brexitfronten och att Kinas BNP-siffror visat den lägsta tillväxttakten på nära 30 år. Bland rapportbolagen sjönk Volvo medan Getinge lyfte rejält..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:31

Handelsbanken sänker räntor på bundna bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med bindningstid mellan ett och tio år med 0,05-0,40 procentenheter från och med fredagen. Tremånadersräntan ändras däremot inte..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.