YA > Nyheter

Friday, 18 October, 04:13

YA - 09 okt 19 kl. 17:30

Nu börjar arbetet med nya skytteanläggningenNu har Öved-Östraby skytteförening fått startbevis för sin nya anläggning och räknar med att gå i gång med markarbetena i nästa vecka. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Öved-Östraby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu börjar arbetetmed nya , skytteanläggningen
SmålandsPosten - 13 nov 13 kl. 06:51

Dags att ge plats för biogasanläggningen

Nu börjar det hända saker på området Orrakullen, där biogasanläggningen ska byggas. Träd som ska sparas har märkts ut och en skördare är i gång med avverkningen. Det är mycket skog som ska tas ner i området.

Barometern - 01 aug 13 kl. 07:42

Kökschef lämnar arbetet på Halltorp Gästgiveri

Kökschef Jörgen Rasmussen lämnar ägandet och arbetet på Halltorp Gästgiveri. Han och Helene Rasmussen slutar även som kocklärare. ?

YA - 29 nov 13 kl. 13:47

Silobrand startade i torkanläggningen

Branden som på torsdagskvällen bröt ut i en havresilo i Solberga var släckt först vid 03-tiden på fredagsmorgonen. Troligtvis startade elden i silons torkanläggning.
Enligt Martin von Gertten, räddningsledare på Räddningstjänsten syd, kan silobränder orsakas av alltifrån dammexplosioner och mekaniska fel till kemiska reaktioner i materialet.

NSD - 08 apr 13 kl. 19:35

Sex miljoner mer för att bygga ut biogasanläggningen

Tekniska förvaltningen behöver utöka sin investeringsbudget. I går beviljade Bodens fullmäktige sex miljoner till för att kunna slutföra arbetet med att bygga ut biogasanläggningen i Boden..

YA - 15 apr 14 kl. 06:30

Tennisanläggningen rustas upp

Foto: Mark Hanlon
Tennisanläggningen i Sandskogen får en rejäl ansiktslyftning. Fyra banor byggs om samtidigt som centercourten byggs ut till internationella mått.
Fyra av anläggningens sex banor på Saltsjöbadens tenniscenter läggs om från grunden.

YLE - 31 maj 16 kl. 12:38

"Vasaborna får gärna tycka till om planläggningen"

Arbetet med Vasas nya delgeneralplan pågår som bäst. Och planläggningsavdelningen önskar att fler invånare intresserade sig för hur deras stad ska se ut i framtiden. Emma Pitkäjärvi är planläggningsarkitekt och arbetar med delgeneralpalenen för Vasa 2040.

SN - 22 jun 16 kl. 07:25

Erkänner: "Har brustit i handläggningen"

Gällivare kommun hade inte "förutsättningar att klara av arbetet" och har "brustit i handläggningen av de ensamkommande barnen". Det framgår i det svar kommunen ger på den JO-anmälan som gjordes när den ensamkommande flyktingpojken Kidane Tedros tvingades flytta från Gnesta..

DN - 25 maj 16 kl. 19:29

Nyupptäckt skada på rasade masten stoppade arbetet

På onsdagen avbröts arbetet med att få nya installationer på plats vid den saboterade Häglaredsanläggningen utanför Borås, efter det att skador på mastens nedre del upptäckts. Omsorg om personalens säkerhet ledde till ett kortare stopp..

Regeringen - 25 jul 17 kl. 10:33

Uppdrag till Tillväxtverket om en nationell kartläggning och sammanställning av det pågående arbetet inom turism- och rekreationscykling

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att genomföra en nationell kartläggning av det pågående arbetet inom turism- och rekreationscykling. Kartläggningen bör vara inriktad på att ta fram en nuläges bild av befintliga turism-och rekreationsleder, öka kunskaperna om vad som utmärker framgångsrika cykelleder samt ta fram förslag till hur området kan utvecklas i hela landet..

Expressen - 15 jul 19 kl. 15:09

John Lundvik väljer att hylla familjen och det hårda arbetet

Han har gått den långa vägen - och därför förstår John Lundvik att i dag uppskatta att få komma till ”dukat bord” och slippa köpa och rigga ljudanläggningen eller behöva löda ihop en glappande sladd en kvart före framträdandet. Melodifestivalvinnarens sommarprat blir på många sätt en hyllning till familjen och det hårda arbetet. .

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

"El Chapos" son gripen i Mexiko

YA - 1 timme sedan

Amnesty: Krigsbrott i Syrien

YA - 2 timmar sedan

Åke Andrén-Sandberg: Väntetider på akuten ett dåligt mätinstrument

Under den senaste veckan (12 oktober i Ystads Allehanda) har det redovisats i många medier en årligen återkommande undersökning av väntetiderna på landets akutmottagningar. För Ystads del var väntetiderna något längre än året innan och är längre än genomsnittet för alla Sveriges akutmottagningar..

YA - 2 timmar sedan

Anders Kristiansen (Skurupspartiet): Vad är kommunal kärnverksamhet?

Vad är den kommunala kärnverksamheten? En till synes oändlig diskussion kan föras om detta beroende på vilken politisk agenda man har. Men låt oss ändå göra en verklighetsbaserad betraktelse..

YA - 3 timmar sedan

Stoppa stängningen av Cissela i Borrby

I YA har vi kunnat läsa att socialförvaltningen i Simrishamns kommun – oemotsagt – uttalar sig om anledningen till att man anser att boendet ska stängas innan årsskiftet..

YA - 3 timmar sedan

Trumps energiminister avgårOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.