Skånskan > Opinion

Monday, 21 October, 17:16

Skånskan - 09 okt 19 kl. 17:26

Boende störs av fågelkanonSJÖBO En boende i utkanten av Sjöbo kommun klagar på att grannen, en stor gård, skjuter med kanon.
Det handlar troligen om en gaskanon som ska skrämma bort fåglar. Störande är den i alla fall, tycker den boende, och berättar för miljökontoret att det sedan en vecka smäller var sjätte minut En boende i utkanten av Sjöbo kommun klagar på att grannen, en stor gård, skjuter med kanon.
Det handlar troligen om en gaskanon som ska skrämma bort fåglar. Störande är den i alla fall, tycker den boende, och berättar för miljökontoret att det sedan någon vecka smäller var sjätte minut – dessutom verkar kanonen på senare tid har bytts ut mot en bullrigare variant.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SJÖBO En, Sjöbo, En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boende, störsav , fågelkanon

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Spelade bort döende kvinnas besparingar

Malmö Bedragare tömde en dödssjuk 86-årig kvinnas konto på över två miljoner kronor när hon sålde sin rullator på Blocket.
Nästan två år senare ställs fyra Malmöbor inför rätta misstänkta för att ha tagit emot hälften av pengarna på sina konton.Några dagar före julafton 2017 satte en svårt sjuk kvinna i Göteborgstrakten in en annons på annonssajten Blocket.

Skånskan - 4 minuter sedan

Politiker drog ut på safari

NÖTESJÖ/Tjustorp Arbetet med att vända skutan och förbättra företagsklimatet i Svedala tog på måndagen ett nytt steg när politiker och tjänstemän drog i väg på safari – företagssafari.Nötesjö konferenshotell, CMT i Tjustorp och Bara Mineraler stod på programmet när kommunstyrelsens politiker, några tjänstemän tillsammans med ett par representanter från Företagarna i Svedala hoppade på bussen och hängde med på Svedala kommuns första företagssafari. Ett safari som tog deltagarna utanför tätorterna.

Skånskan - 15 minuter sedan

Nya plastskatten – så mycket får du betala för plastkassen

Skatten för bärkassar när du handlar mat kommer höjas – med tre kronor.
Se mer i klippet ovanför..

Skånskan - 45 minuter sedan

Ska ha lurat till sig 130 000

ESLÖV En 36-årig Eslövsbo har polisanmälts för bidragsbrott. Mannen misstänks för att ha lurat till sig sammanlagt 160 000 kronor från Försäkringskassan. Det rör sig om en längre brottstid, från januari 2018 till och med juni 2019..

Skånskan - 45 minuter sedan

12-åringar rånades på pengar

ESLÖV Två tolvåriga pojkar utsattes på söndagseftermiddagen för ett personrån i Eslöv.
Tre personer ska ha rånat pojkarna och tvingat dem att överlämna sina kontanter.
Rånet skedde klockan 14.

Skånskan - 45 minuter sedan

Förbrukad elektronik har också ett värde

MALMÖ Bildskärmar, hårddiskar, skrivare och avlagda elevdatorer. Teknikprylarna rullades och bars in till en väntande lastbil utanför stadshuset på måndagen.
– Vi hoppas få in 5000-8000 enheter, berättar Magnus Carlsson som är kundansvarig hos Malmö stads it-leverantör Atea.

Skånskan - 1 timme sedan

Mer klotter på tåg i Rydsgård

Rydsgård Natten mellan fredag och lördag har någon återigen klottrat på ett tåg parkerat vid Rydsgårds station. Uppgiven brottstid för polisen är att klottret skett mellan midnatt och klockan fyra på morgonen. Den här gången var det tags i olika färger på vagnarna.

Skånskan - 1 timme sedan

Flera inbrott i bilar

Sjöbo Natten mellan torsdag till fredag har det skett ett inbrott i en bil som stod parkerad på Läxgatan i Sjöbo. Enligt anmälan har tjuvarna krossat en ruta och försökt stjäla ratten men misslyckats, vilket lett till att den skadats.
Natten mellan fredag och lördag har bil på Bokgatan i Sjöbo fått båda låsen i framdörrarna förstörda i samband med ett inbrott.

Skånskan - 1 timme sedan

Motionär välte utedass

Blentarp Någon har vält ett utedass och sparkat omkull en soptunna vid Skåneledens rastplats i Blentarp. Det är Sjöbo kommun som anmält och händelsen ska ha ska ägt rum natten mellan onsdag och torsdag i förra veckan..

Skånskan - 10 timmar sedan

Morgonens nyheter

Webb-TV Det hände medan du sov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.