Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 22 October, 12:58

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 17:28

Brexit - en cirkus utan synligt slut.De folkvalda framställs av Boris Johnson som ett hinder för folkviljan. Magstarkt..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Boris Johnson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brexiten , cirkusutan , synligt, slut
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 17:28

Brexit - en cirkus utan synligt slut.

De folkvalda framställs av Boris Johnson som ett hinder för folkviljan. Magstarkt..

BT - 10 feb 12 kl. 00:40

En tragedi utan synligt slut

I går greppade den grekiska koalitionsregeringen tag om nästa räddningspaket. Efter nattmanglingar kunde finansminister Evangelos Venizelos presentera ett åtgärdspaket som senare godtogs av trojkan EU, ECB och IMF. Nu krävs godkännande från samtliga involverade långivare för att Grekland ska kunna kvittera ut ytterligare 130 miljarder euro.

Aftonbladet - 19 sep 18 kl. 23:45

Med brexit är det slut på tysklikören

SR - 7 timmar sedan

Regeringen pressar på om Brexit

Boris Johnsons regering fortsätter få utträdesavtalet godkänt i parlamentet den här veckan. Många hoppas att brexitprocessen ska ta slut snart..

YLE - 12 jun 17 kl. 16:14

Kvyat efter dubbelstraffet: ”F1 är en dum cirkus – är vi taxiförare?”

Den ryska F1-föraren Daniil Kvyat var rosenrasande efter Kanadas F1-lopp. Kvyat straffades två gånger för samma förseelse. F1 är en dum cirkus.

Kristianstadsbladet - 16 aug 11 kl. 14:53

Cirkus för ett ögonblick

900 meter cirkus rullade in på Kristianstads idrottsplats i morse.
KRISTIANSTAD. Cirkus Maximum kom till stan i morse.

Supermiljöbloggen - 08 aug 16 kl. 08:15

Johanna Grant: Klimatkompensation – att göra det osynliga synligt och ekonomiskt kännbart

  KRÖNIKA: Idag, tidigare än någonsin, infaller Earth Overshoot Day. Det innebär att vi på lite mer än sju månader har förbrukat jordens årliga produktion av naturresurser, såsom betes- och jordbruksmark, skog, vatten, fiske och därmed tagit slut på naturens budget. Resten av året lever vi på kredit, över jordens tillgångar.

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Trelleborgs Allehanda - 26 jun 14 kl. 10:25

Flygande cirkus går in för landning

Genom filmen "Ett herrans liv" och tv-serien "Monty Pythons flygande cirkus" etablerade de sig som den största humorgruppen i modern tid. I sommar står Monty Python på scen igen - för sista gången någonsin.
Ministeriet för löjlig gångstil, den spanska inkvisitionen och en extremt optimistisk papegojförsäljare: Monty Python gjorde sketchhumorn till hög konst, och blev samtidigt populärkulturellt allmängods för en hel generation.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Jill Johnson åker på Sverigeturné

I februari nästa år ger sig "Så mycket bättre"-aktuella countryartisten Jill Johnson ut på Sverigeturné. Med sig har hon den amerikanska vännen och låtskrivaren Liz Rose, som utöver att ha skrivit många låtar med Jill Johnson också skrivit ett flertal l.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

180 miljoner till norskt skid-VM

Om Norge får skid-VM 2025 kommer Granåsens skidcenter i Trondheim att byggas om för 180 miljoner norska kronor (189 miljoner svenska kronor). Det har den norska regeringen bestämt. – Skidor är vår nationalidrott.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Åtalas för falsklarm – orsakade stort pådrag

Ett grovt brott var begånget trodde polisen och drog igång en stor insats efter larmet från en kvinna i östra Blekinge på långfredagen. Nu har kvinnan åtalats för falsklarm, rapporterar lokala medier. Kvinnan, som är närstående till en polis, sade att h.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Pulsåder i Malmötrafiken stängs av

Bilresor kan förlängas med tio minuter när Slottsgatan asfalteras om..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

SL avbryter samarbetet med Lugna gatan

Storstockholms lokaltrafik, SL, säger upp kontraktet med ungdomsvärdarna i projektet Lugna gatan med omedelbar verkan. Det brutna samarbetet sker efter rekommendation från polisen. Bland annat har Lugna Gatan anställd personal som ingår i kriminella nät.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Beijer Ref ökar omsättning under tredje kvartalet

Samtidigt minskar rörelsemarginalen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Pensionärer tar strid mot försäljning av Folkets hus

"Är inte vi pensionärer viktiga?".

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Alexander Ekman tillbaka med nytt verk

Den världsberömda koreografen Alexander Ekman tar sikte på Orionteatern i Stockholm med nya verket "Kuckel". Tillsammans med en handfull dansare undersöker koreografen temat manipulation i föreställningen som har premiär i februari nästa år. "Efter att.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kommunal hoppar av LO-samordning

Kommunal hoppar av en gemensam LO-samordning i den kommande stora lönerörelsen. I går hade LO styrelsemöte för att ta beslut om de gemensamma lönekraven. "Vi kan inte ställa upp på ett förslag som inte ens skulle ge ett par tior extra till kärngrupper i.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Rara luffare fast i inre fängelse

De försöker – men lyckas inte gå skilda vägar. De varken vill eller kan. Nu är det Johan Ulvesons och Jonas Karlssons tur att gestalta Becketts klassiska luffare på Dramaten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.