SR > Nyheter

Thursday, 24 October, 04:42

SR - 09 okt 19 kl. 16:58

”Folk är väldigt rädda”Det är spänt och oroligt bland kurderna i norra Syrien efter att Turkiet har gått in med trupper. Radio Swedens reporter befinner sig i norra Syrien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Syrien, Turkiet, Swedens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folkär , väldigt, rädda
DN - 26 sep 18 kl. 21:00

Ikea-anställd: ”Folk är väldigt rädda”

De anställda är rädda på Ikea i Stoughton, Massachusetts, enligt Chris De Angelo som arbetar där. Och de är besvikna. De hade hoppats att Ikea var annorlunda än andra amerikanska storföretag.

YLE - 22 jun 16 kl. 05:19

Asylsökande: Kristinestad väldigt annorlunda jämfört med Malax

För en vecka sedan stängdes flyktingförläggningen i Malax och 74 asylsökande fick hitta ett nytt hem. Den 24-årige irakiern Amir fick därmed flytta från ett tryggt Malax till ett okänt Kristinestad. - Det är väldigt annorlunda här i Kristinestad jämfört med Malax.

Dagens PS - 16 aug 17 kl. 08:35

Borg-skandalen: ”Folk är rädda”

Därför vågar ingen vittna. Aftonbladet nystar på nytt i den urspårade skärgårdsfesten på Husarö med ex-finansministern Anders Borg i huvudrollen och som tvingat honom att lämna bland annat sin vice ordförandepost i investmentbolaget Kinneviks styrelse och en roll som rådgivare åt den amerikanske storbanken Citigroup. Som DagensPS berättade i går, tisdag, med hänvisning till Svensk Damtidning och Expressens Dina Pengar, var Anders Borg på en ny fest – en kändistät sådan med bland andra kronprinsessan Victoria och Daniel – i Stockholms skärgård i helgen, inbjuden av Kinneviks ordförande Cristina Stenbeck, som i hemlighet firade 40 år.

YLE - 23 sep 14 kl. 16:52

"Rädda journalister hot mot demokratin"

Det att Hbl-journalisterna uteblev från gårdagens debatt om KSF Medias framtid väcker många frågor bland branschfolket.
- Om journalisterna tiger av rädsla för att förlora jobben är hotet mot demokratin redan förverkligat, dundrar en finlandssvensk samhällsdebattör. Då Finlands svenska publicistförbund i går kväll ordnade en debatt om KSF Medias framtid uteblev Hbl-journalisterna på uppmaning av sin fackavdelning.

GöteborgsPosten - 25 mar 17 kl. 15:54

Här är Göteborgs bäst klädda 2017

Nu har 2017 års bäst klädda göteborgare utsetts. Vinnarna är Amira Brown och Fábio Amaral: "Det är kul. Göteborg är en stad med många välklädda människor.

Länstidningen i Jämtland - 12 aug 16 kl. 12:03

Dan från Järpen var hundra meter från bomben i Trang: "Folk sprang åt alla håll"

Dan Åsberg från Järpen befann sig endast ett stenkast från den bomb som sprängdes i centrala Trang, Thailand vid 15-tiden lokalt. "Folk var väldigt rädda", säger han..

ÖstersundsPosten - 12 aug 16 kl. 12:03

Dan från Järpen var hundra meter från bomben i Trang: "Folk sprang åt alla håll"

Dan Åsberg från Järpen befann sig endast ett stenkast från den bomb som sprängdes i centrala Trang, Thailand vid 15-tiden lokalt. "Folk var väldigt rädda", säger han..

SVT - 21 jul 14 kl. 11:01

”Folk är väldigt, väldigt rädda”

Ukrainas regeringsarmé har inlett en offensiv mot miljonstaden Donetsk. Många invånare har redan flytt från den separatistkontrollerade staden..

Skånskan - 04 jul 19 kl. 10:49

Välklädda folkpunkare

När tidningen når pastor Mick Finnegan på telefon är han och bandet på väg till en spelning i Tyskland.
– Det är en bra marknad för oss. I Tyskland gillar de ju att dricka öl och festa.

Trelleborgs Allehanda - 12 okt 14 kl. 12:38

Fådda skatter från Söderslätt

Foto: Tomas Nyberg
Gamla garderober som rensas ut, hundraåriga skolor som ska rivas eller bondgårdar som tömmer vinden. Det är veritabla skattkammare för museifolk. Nyinkomna skatter från sådana platser utgör utställningen "fådda saker".

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Misstänkt storsvindlare inför rätta i Köpenhamn

I dag inleds rättegången mot 65-åriga Britta Nilsen som misstänks för att under årtionden lurat danska staten på närmare 170 miljoner kronor..

SR - 1 timme sedan

Synskadade Leif höll på att falla ner på spåret

Säkerheten ombord på SJ:s snabbtåg får kritik. Tågets dörrar går nämligen att öppna, även på den sida där det inte finns nån perrong. Synskadades Riksförbund kräver nu att SJ åtgärdar problemet..

SR - 9 timmar sedan

Risk för militär konflikt om Nilen

Etiopien bygger Afrikas största vattenkraftsdamm, och i Egypten är oron stor för att det ska leda till sämre flöden i Nilen. För några veckor sedan bröt samtalen mellan de båda länderna ihop, men idag väntas deras ledare träffas för att undvika en eskalerad konflikt..

SR - 10 timmar sedan

Svensk-kurdiska läkare ska hjälpa drabbade i Syrien

Efter Turkiets offensiv in i kurdkontrollerade områden av Syrien växer också behovet av hjälp och förnödenheter hos civilbefolkningen. Det har fått flera svensk-kurdiska föreningar att samla in pengar till de drabbade..

SR - 10 timmar sedan

USA lyfter sanktioner mot Turkiet

USA lyfter sanktionerna mot Turkiet som infördes som reaktion på den turkiska offensiven i nordöstra Syrien..

SR - 11 timmar sedan

Kriminologen: Förslag om villkorlig frigivning är rättsosäkert

Regeringen föreslår att bara personer som deltar i vård och behandling och inte missköter sig i fängelset ska kunna räkna med att komma ut efter två tredjedelar av strafftiden..

SR - 11 timmar sedan

Funkisorganisationer vill ha kunskapskrav för personal

Flera funkisorganisationer vill nu införa bindande kunskapskrav för personal på gruppboenden. Ekot rapporterade imorse, om att antalet anmälningar från personer som bor på dessa boenden ökat stort mellan 2016 och 2018..

SR - 12 timmar sedan

SD slutar driva frågan om samvetsfrihet

Sverigedemokraterna tänker inte längre driva frågan om samvetsfrihet. Det vill säga att barnmorskor ska kunna säga nej till att utföra aborter. Det framgår av ett förslag från partiets högsta ledning, enligt uppgift till Ekot..

SR - 13 timmar sedan

Vinstfall för Boeing efter strandade flyg

Flygplanstillverkaren Boeings nettovinst sjönk 53 procent under tredje kvartalet..

SR - 13 timmar sedan

Övervikt stort problem på Amerikanska Samoa

Andelen människor med övervikt och fetma stiger i de flesta länder på jorden, med diabetes och hjärt-kärlsjukdom som följd. Inget land har hittills lyckats vända trenden som hotar att knäcka vårdbudgetar. Värst är situationen på amerikanska stillahavsön Samoa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.