Kristianstadsbladet > Kultur

Wednesday, 23 October, 13:16

Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 17:00

Widmark – en av helgens musiker på KulturdagarJazzpianisten Anders Widmark är en av gästerna när Trefaldighetskyrkan i helgen bjuder in till Kulturdagar. På lördag kommer han och organisten Johannes Landgren att mötas i en gemensam konsert. ”Det här ska bli riktigt kul, händer liksom inte att jag har ett möte med en orgel.” .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kulturdagar, Anders Widmark, Trefaldighetskyrkan, Johannes Landgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Widmarken av , helgens, musiker, Kulturdagar
Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 06:30

Widmark: Det är lite Åshöjdens BK över detta

För första gången kommer det att spelas allsvensk fotboll i Hässleholms kommun. I?går gratulerades Vittsjö GIK av kommunalråden och fritidschefen.

Kristianstadsbladet - 29 jan 13 kl. 08:56

Urban Widmark avgår på söndag

Foto: Bosse Nilsson
Urban Widmark (M), som varit kommunstyrelsens ordförande, lokal regeringschef, i Hässleholm sedan 2009, valde på måndagseftermiddagen att skicka ut ett pressmeddelande där han aviserade sin avgång från posten från och med söndag den 3 februari.
? Jag tog beslutet klockan 11 i förmiddags, säger Urban Widmark.

Kristianstadsbladet - 27 maj 13 kl. 22:53

Widmark beviljades inte ansvarsfrihet

Debatten gick het om huruvida kommunstyrelsens före detta ordförande Urban Widmark (M) skulle beviljas ansvarsfrihet för 2012, sedan det kommit fram att avtalet om trygghetsboendet skrivits under utan att först ha beslutats i kommunfullmäktige. Efter flera timmars debatt vägrades ansvarsfrihet.
Revisorerna har i revisionsberättelsen för 2012 påpekat brister i Urban Widmarks (M) hantering av avtalet om trygghetsboendet, som numera går under namnet Pärlan.

Barometern - 04 jun 18 kl. 14:20

Lyckade kulturdagar i Verkstaden

Helgens arrangemang på Karlskronavägen blev mycket lyckade med många besökare..

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 08:00

Björn Widmark fortsätter

Trots att den moderata kommunfullmäktigegruppen i måndags kväll hade en förtroendeomröstning där en stor majoritet röstade för att markera att de inte hade något förtroende för Björn Widmark (M), vill han fortsätta i stort sett som förut.
Björn Widmark har tillsammans med Cecilia Tornerefelt (M) utpekats av flera moderater som illojala mot partiet genom sin öppna offentliga kritik mot Moderaternas hanterande av Dryport Skåne och Hässleholmsporten.Har du gått över gränsen i din kritik och ditt agerande och kommer du att sitta kvar som moderatpolitiker??

Kristianstadsbladet - 20 maj 13 kl. 07:26

Zetterman snuvad av Linn Widmark

Foto:
Alexander Zetterman vann nästan allt i Skyrup i helgen. Så när som på GP-hoppningen. Linn Widmark från Enköping drog det längstastrået och är tillbaka efter lång konvalescens ?

Nya Wermlands Tidningen - 01 aug 11 kl. 21:14

Dags för kulturdagar

På torsdag är det dags för kulturdagar i Bjurtjärn utanför Storfors..

Nya Wermlands Tidningen - 05 aug 11 kl. 07:30

Kulturdagar i Bjurtjärn

I helgen är det kulturdagar i Bjurtjärn. Temat är hem och inredning och Mats Johansson kommer att tidsbestämma stolar..

Nya Wermlands Tidningen - 05 okt 12 kl. 08:25

Thorsten Flinck till Forshagas kulturdagar

Skådespelaren sångaren och regissören Throsten Flinck kommer till Forshagas kulturdagar..

Norrtelje Tidning - 15 apr 15 kl. 06:00

Inga kulturdagar hos Kröns i sommar

Det blir inga kulturdagar i Kröns trädgård i år. Resursbrist anges som den främsta orsaken. Samtidigt läggs krut och kraft på Elmstanatta, som återuppstår efter tre års uppehåll..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Knausgård sätter stopp för Netflix-film

På grund av att författaren Karl Ove Knausgård inte uppskattar det manus som har gjorts av hans artikelserie stoppar han planerna på en tv-serie. .

Kristianstadsbladet - Igår: 19:08

Dödsfall: Tv-profilen Bengt Feldreich har avlidit

Journalisten och programledaren Bengt Feldreich har avlidit, uppger familjen för TT. Han var SVT:s första julvärd och även berättarröst i "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul"..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:03

Nomineringar tänder läslusten

Tippat och otippat i Augustlistorna. Och som väntat klev biografierna fram i fackboksklassen, allt från Selma Lagerlöf och Alfred Nobel till ålen. Kulturredaktör Sune Johannesson hoppas på en värmländsk nutidsberättelse och sätter upp minst två titlar på sin nya läslista.

Kristianstadsbladet - Igår: 18:03

Augustpris med debutanter och veteraner

Ett körverk från glesbygden, en ungdomsbok om psykisk sjukdom och den på förhand så tippade "W." av Steve Sem-Sandberg. Både debutanter och tidigare pristagare finns bland årets nominerade till Augustpriset..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 07:20

Kärlek till kroppen hos systrarna Adbåge

Bilderboksskaparna och systrarna Adbåge återkommer här i en bildrik och fartfylld versbok om Folk av alla de sorter: knasiga och vanliga och allt däremellan. En rolig och spretig bilderbok, tycker recensenten Eva Wahlström..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 07:21

Han förklarar SD:s övertag på nätet

Det pågår ett nätkrig om hur Sverige ska se ut i framtiden. På ena sidan Sverigedemokraterna. På den andra idéer som mångkultur, feminism och hbtq-frågor..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 07:22

Stilsäkert om vägval och judisk identitet

En stilsäker och viktig debutroman om längtan efter identitet, anser litteraturkritikern Jimmy Vulovic om Anna Brynhildsens ”Alla vill ju hem”..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 14:02

Dags för Augustpriset - här är några favoriter

Steve Sem-Sandberg, Monika Fagerholm och Nina Wähä är förhandsfavoriter. Och kanske blir det essäer om ålar, en biografi om Selma Lagerlöf eller varför inte en bok om rumpor som lyfts fram? Vi bad några kritiker om deras Augusttips..

Kristianstadsbladet - 18 okt 19 kl. 15:50

Göran Malmqvist – en initierad ciceron

Stol nummer 5 i Svenska Akademien står nu tom sedan Göran Malmqvist har avlidit, 95 år gammal. Efter sig lämnar han en stor samling översatta och egenskrivna verk som har fungerat som en bro från den kinesiska litteraturen till den svenska kulturen..

Kristianstadsbladet - 18 okt 19 kl. 14:05

Ytligt när Houellebecq skriver om kärlek

Författarskapets blinda fläck. Michel Houellebecqs senaste roman fastnar i omtagningar, menar litteraturkritikern Naima Chahboun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.