Realtid > Ekonomi

Monday, 21 October, 06:43

Realtid - 09 okt 19 kl. 16:50

Svalner blir ny konkurrent till revisionsbyråernaSkatterådgivningsbyrån Svalner stärker sitt transaktionserbjudande genom att addera affärsområdet finansiell transaktionsrådgivning. “Vi vill utmana revisionsbyråernas monopolställning” säger Viktor Sandberg, Managing Partner..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Svalner, Viktor Sandberg, Partner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svalnerblir ny , konkurrenttill , revisionsbyråerna
SvD - 08 dec 14 kl. 05:41

Sverige ett skatteparadis – för revisionsbyråerna

Genom att utnyttja reglerna för fåmansbolag till max så har revisionsbyråerna under åren undvikit hundratals miljoner i inkomstskatt. Men nu visar det sig också att revisionsbyråerna använder sig av försäkringsupplägg inte bara i Sverige utan också i skatteparadis för att undvika skatt..

Realtid - 15 apr 19 kl. 15:05

Revisionsbyråerna växer snabbt inom juridik

Den juridiska marknaden är under stor förändring och efterfrågan på alternativa juridiska rådgivare ökar snabbt. En tydlig trend är att revisionsbyråerna ökar. EY har exempelvis 100 affärsjurister i Norden..

Realtid - 07 mar 17 kl. 13:35

Revisionsbyråerna välkomnar RN:s förslag

De revisionsbyråer som Realtid har varit i kontakt med är positiva till Revisorsnämndens promemoria om hur framtidens revision ska se ut..

IDG - 23 mar 17 kl. 06:10

Därför har konsultjättarna dragkamp om digitalbyråerna


It- och managementkonsulter samt de stora revisionsbyråerna flockas nu samtliga kring samma villebråd: webb- och digitalbyråer..

Computer Sweden - 23 mar 17 kl. 06:10

Därför har konsultjättarna dragkamp om digitalbyråerna


It- och managementkonsulter samt de stora revisionsbyråerna flockas nu samtliga kring samma villebråd: webb- och digitalbyråer..

Realtid - 16 maj 17 kl. 13:08

"Revisionsbyråerna behöver bli mer proaktiva"

När revisionsbranschen digitaliseras är det viktigt att fundera på vilket mervärde man kan erbjuda sina klienter och vad som särskiljer ens egen byrå från konkurrenternas. Det sa digitaliseringsexperterna Erik Arwinge och Jan Söderqvist under gårdagens lunchseminarium som FAR anordnade..

Dagensanalys.se - 10 maj 17 kl. 17:16

”Nej, det är inte en konkurrent till KIA-index utan ett verktyg för mediebyråer”

Här svarar Tobias Eidem på våra frågor om Sveriges Mediebyråers medieinformationsplattform, MIP. Enligt honom är plattformen ingen konkurrent till hans tidigare uppdragsgivare, KIA-index. Är MIP en konkurrent till KIA-index?

Realtid - 12 sep 17 kl. 08:52

Revisionsbyrån som växer med 15 procent – bara under hösten

"Vi planerar att rekrytera cirka 150-180 nya medarbetare under hösten". Det säger Grant Thorntons hr-chef Susanna Drakenberg i Realtids åttonde del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna. .

Kristianstadsbladet - 28 nov 17 kl. 17:38

Mjällby-forward klar för konkurrent

Joel Enarsson lämnar Mjällby AIF för konkurrentklubben FK Karlskrona. Den ex-allsvenske forwarden har skrivit ett tvåårskontrakt. – Han har de offensiva kvalitéerna som vi vill ha.

IDG - 29 apr 16 kl. 06:08

Passa er, it-konsulter – nu kommer revisorerna


Ett gäng nya starka aktörer blir allt mer intresserade av it-säkerhetsmarknaden: Revisionsbyråerna. "Risk ligger nära det vi som revisionsbyrå håller på med", säger Anders Nilsson på KPMG..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Så blev Sverige bäst i världen på fondsparande

Ägarbytet för Alfred Bergs svenska verksamhet i somras var en fortsättning på omstruktureringen av den svenska fondmarknaden. Läs om hur marknaden utvecklats och hur Sverige fick det mest utbredda fondsparandet i världen. .

Realtid - 30 minuter sedan

Lättare att vara uthållig om man jobbar långsiktigt

Konjunkturoron ökar och världens börser svänger fram och tillbaka. Investerarnas osäkerhet växer och alltför många går på magkänsla. Här har vi i branschen en viktig uppgift att utbilda investerarna i värdet av långsiktighet.

Realtid - 22 timmar sedan

Dan Brännström vågade spänna bågen

Hans pappa ville att han skulle bli officer eller präst. Men Dan Brännström ville annorlunda. Möt FAR:s tidigare generalsekreterare.

Realtid - Igår: 18:22

"Allt talar för att brexit skjuts upp igen"

Premiärminister Boris Johnson och hans regering har åkt på ett nytt bakslag i parlamentet i Westminster.   – Allt talar för att brexit skjuts upp igen. Det säger brexitexperten Rickard Ydrenäs till Realtid..

Realtid - Igår: 08:30

Kritisera gärna medierna – men sprid inte konspirationsteorier

Realtids kommande temavecka, Per Agermans senaste härva och Börspoddens konspirationsteorier. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Mest läst: Fastighetshärvans trassebo

Fastighetshärvan som involverade såväl SIP Homes som Fair Investments lockade flest Realtidläsare den gångna veckan. Här är hela topp-tio-listan över de mest lästa artiklarna!.

Realtid - I förrgår: 16:45

KPA Pension först i branschen med HBTQ-certifikat

130 medarbetare från KPA Pension har gått en utbildning för att HBTQ-certifieras. Britta Burreau, vd KPA Pension, berättar vad detta innebär och vad medarbetarna tagit med sig..

Realtid - I förrgår: 16:00

Svolder köpte aktier i Lime för 60 miljoner

Investmentbolaget Svolder ökar sitt ägande CRM-mjukvarubolaget Lime med aktier värda över 60 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 15:00

Är Goldman Sachs rapport ett hack i kurvan?

De amerikanska storbankerna ångade på för fullt under tredje kvartalet. Men Goldman Sachs bjöd på ett par överraskande plumpar i protokollet. Tillfälligheter eller förebådar det sämre tider, undrar Reatids Per Agerman..

Realtid - I förrgår: 14:00

Ägare i riskkapitalfonder förlorar i kammarrätten

För snart ett år sedan meddelade förvaltningsrätten en dom som var ett bakslag för Skattemyndigheten. Nu ändrar Kammarrätten domen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.