Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 18 October, 20:21

Blekinge Läns tidning - 09 okt 19 kl. 16:45

”Det är en skarp kritik mot oss som vann valet”Barn- och utbildningsnämnden begärde en risk- och konsekvensanalys om sparförslaget. – Jag hade inte väntat mig en skrivelse där man anklagar sitt politiska styre för att dra ”negativ uppmärksamhet”, säger Kith Mårtensson (M)..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Kith Mårtensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är en skarp, kritikmot oss som , vann valet
SVT - 10 okt 19 kl. 18:02

Skarp internationell kritik efter valet av Handke: Skandalöst!

Polska Olga Tokarczuk och österrikiske Peter Handke är 2018 och årets nobelpristagare i litteratur. Nu låter de internationella reaktionerna på Svenska Akademiens val av pristagare inte att vänta på sig. Särskilt skarp kritik riktas mot Peter Handkes uttalade stöd för Serbien under Balkankriget..

SVT - 03 nov 14 kl. 16:13

Han vann valet i Donetsk

Den proryska separatisten Aleksandr Zachartjenko vann valet i östra Ukraina, uppger valkommissionen. – Det är bara Ryssland som erkänt valet, men de flesta invånarna här är nöjda med utgången, säger SVT:s korrespondent Elin Jönsson, som befinner sig i Donetsk..

SvD - 01 apr 17 kl. 12:00

En lång natt i New York – då Trump vann valet

En känsla av normalitet är på väg att infinna sig kring Donald Trumps presidentskap. Men natten i New York då han faktiskt vann valet – med Clintons och Trumps valvakor bara några kvarter ifrån varandra – var känslorna djup glädje och lika djup desperation. SvD:s dåvarande New York-korrespondent och fotograf Ola Torkelsson var på plats vid det historiska valet..

SVT - 30 okt 17 kl. 15:37

Kenya: Kenyatta vann valet med 98 procent av rösterna

Kenyas sittande president Uhuru Kenyatta vann valet klart. Detta då så gott som samtliga konkurrenter bojkottade valet..

Världen Idag - 10 jan 19 kl. 10:04

Tshisekedi vann valet i Kongo-Kinshasa

Oppositionsledaren Félix Tshisekedi vann presidentvalet i Kongo-Kinshasa med 38,57 procent av rösterna och utses preliminärt till blivande president, meddelar landets valmyndighet. Men landets biskopskonferens anser att tvåan, Martin Fayulu, var den som vann valet..

DN - 05 jun 11 kl. 21:31

Oppositionen vann valet i Portugal

Oppositionens parti ? borgerliga Socialdemokraterna (PSD) ? vann valet i Portugal, enligt vallokalsundersökningar, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

UNT - 18 aug 15 kl. 17:48

Reformvilliga vann valet i Sri Lanka

Förenade nationella partiet vann valet i Sri Lanka och hoppas samla tillräckligt med stöd för att kunna reformera landet..

SVT - 26 feb 16 kl. 11:34

Oppositionen vann valet på Jamaica

Jamaicas oppositionsparti Labour Party (JLP) vann valet i landet med knapp majoritet. Med nästan alla röster räknade har partiet tagit 33 av 63 platser i parlamentet, mot 30 för regeringspartiet People's National Party..

DN - 16 nov 16 kl. 11:16

Trump kovände om elektorssystemet när han vann valet

Det amerikanska valsystemet med elektorer som väljer president ”är en katastrof för en demokratin”. Det twittrade Donald Trump den 7 november 2012. Fyra år senare gjorde det systemet att han vann valet.

DN - 16 nov 16 kl. 11:16

Donald Trump kovände om elektorssystemet när han vann valet

Det amerikanska valsystemet med elektorer som väljer president ”är en katastrof för en demokrati”. Det twittrade Donald Trump den 7 november 2012. Fyra år senare gjorde det systemet att han vann valet.

Expressen - 05 aug 17 kl. 03:44

Kagame vann valet i Rwanda – med 98 procent av rösterna

Sittande presidenten Paul Kagame vann valet i Rwanda, skriver Independent.Han fick 98 procent av rösterna – och 97 procent av de röstberättigade uppges ha röstat..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Utlysning av vd-post närmar sig

Det dröjer åtminstone till månadsskiftet innan sökandet efter en ny vd för Olofströmshus kan påbörjas. Först ska kravspecen för tjänsten godkännas av fastighetsbolagets styrelse. Samtidigt bekräftar tillförordnade vd Michael Örknér att han kommer att söka tjänsten..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kommunen med störst andel obehöriga lärare i Blekinge

Utbildningsnämnden har inte gjort tillräckligt för att få tag i behöriga lärare. Det framgår av en oberoende revisionsrapport som visar att Ronneby har störst andel obehöriga lärare i Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Pr-expert: Paradexempel på dålig kommunikation

En närmast total brist på ansvar, kommunikation och empati. Apotekstjänst krishantering är ett paradexempel på hur ett företag inte ska agera, enligt en krisexpert..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Vapen påträffade efter skottlossning i Örebro

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Candlemass spelar två första albumen på scen

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Expert: Taktpinnen nu i Putins händer

Det sköra eldupphöret i nordöstra Syrien har redan brutits flera gånger. Inte så förvånande, tycker bedömare – avtalet saknade ju en av konfliktens avgörande röster..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rekordstöd för SD – knappar in på S

Sverigedemokraterna fortsätter att öka. Partiet knappar in på Socialdemokraterna, som enligt en ny opinionsundersökning fortfarande är största parti..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sur trippelbogey förstörde för Kinhult

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Turkiets offensiv i Syrien – detta har hänt

Först beslutade USA att dra tillbaka sina styrkor från nordöstra Syrien. Sedan inledde Turkiet sin offensiv. Hundratusentals människor har tvingats på flykt och ett tillfälligt eldupphör har kollapsat.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ugglas show återvänder till Stockholm

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.