Realtid > Ekonomi

Monday, 21 October, 18:10

Realtid - 08 okt 19 kl. 16:45

Hallvarsson & Halvarsson växlar upp med fler konsulterKommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson har efter sommaren stärkt upp med åtta nya konsulter. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
 hallvarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hallvarsson, Halvarsson, växlarupp med , fler, konsulter
Realtid - 08 okt 19 kl. 16:45

Hallvarsson & Halvarsson växlar upp

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson har efter sommaren stärkt upp med åtta nya konsulter. "Vår rekryteringsoffensiv kommer att fortsätta" säger vd Anna Grönlund Krantz..

VA - 13 jun 11 kl. 07:00

En procent fler börskvinnor

13 juni Det går långsamt, men det ökar. Från fjolårets nivå på 22 procent kvinnor i börsbolagens styrelser till 23 procent 2011. Så ser läget ut när de flesta börsbolagen valt nya styrelser på sina stämmor.

BT - 12 apr 11 kl. 13:33

Allt fler hackar för pengar

Kriminella hackare som mot ersättning tar sig in i bolags datasystem och stjäl viktig information är ett växande problem i Sverige. Hemteknikjätten Netonnet pekas ut som drabbat i en ny bok. ?

DN - 04 jun 14 kl. 07:49

Fler kvinnor tar plats i företagens styrelser

Andelen kvinnor i börsbolagens styrelser ökar för första gången på tre år, enligt Andra AP-fondens årliga kvinnoindex. I ledningarna fortsätter andelen att öka.– Ledningsfrågan är den mest betydelsefulla, det är där det ska hända på bred front, säger Eva Halvarsson, vd på Andra AP-fonden..

DalaDemokraten - 30 jul 14 kl. 16:45

Ny organisation innebär inte fler poliser

– Man står inte på barrikaderna utan väntar lugnt, detta har varit på gång så länge, säger Lars Erik Halvarsson från Polisförbundet i Dalarna..

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 01:35

Fler kvinnor i bolagens styrelser

För andra året i rad ökar andelen kvinnor i börsbolagens styrelser. I år är andelen 27,9 procent, enligt Andra AP-fondens kvinnoindex, skriver Dagens Nyheter.Regeringens krav är 40 procent efter bolagsstämmorna 2016.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 15 kl. 01:35

Fler kvinnor i bolagens styrelser

För andra året i rad ökar andelen kvinnor i börsbolagens styrelser. I år är andelen 27,9 procent, enligt Andra AP-fondens kvinnoindex, skriver Dagens Nyheter.Regeringens krav är 40 procent efter bolagsstämmorna 2016.

DN - 10 jun 16 kl. 21:33

Kvinnor fortsätter att ta fler styrelseplatser


För tredje året i rad ökar andelen kvinnor i börsbolagens styrelser och är på rekordnivå, visar nya siffror. – Det är skjuts i utvecklingen, säger Eva Halvarsson, vd för Andra AP-fonden..

Sydsvenskan - 10 jul 11 kl. 06:30

God natt, politiken

Ska en pr-byrå ta ansvar för den politiska debatten? Och hur hamnade vi där? I Almedalen jagar alla partier, journalister och konsulter den stora berättelsen.

Realtid - 09 jun 17 kl. 11:13

"Underskatta inte andras intelligens och överskatta inte deras kunskaper"

Danjell Elgebrandt ansluter som seniorkonsult på Hallvarsson&Halvarsson. "Projekten ligger oftare på en högre nivå än tidigare och det är förstås något som ställer ökade krav men uppsidan blir att allt fler kunder blir intresserade av att delta i samhällsdebatten, vilket gynnar vår bransch" säger han till Realtid. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

 XXL värvar ny Sverigechef

Sportkedjan XXL har värvat Sverigechef från Elgiganten..

Realtid - 1 timme sedan

Talmannen stoppar ny omröstning

Boris Johnson ville att parlamentet skulle säga ett definitivt ja eller nej till hans brexitavtal under måndagen, men efter beslut från talmanen John Bercow, kommer det inte att ske..

Realtid - 1 timme sedan

Så mycket förvaltar Sveriges 20 största fonder

Realtid har listat Sveriges 20 största fonder som tillsammans förvaltar 1 300 miljarder kronor av den totala svenska fondförmögenheten om 4 500 miljarder kronor. Sveriges topp-tre största fonder förvaltar drygt 15 procent av Sveriges totala fondförmögenhet. .

Realtid - 1 timme sedan

Deutsche Bank vill banta inom räntehandel

Deutsche Bank överväger att minska personalstyrkan med 10 procent inom räntehandel..

Realtid - 3 timmar sedan

Småsparare i uppror efter Nasdaqs avlistningshot

Nasdaqs besked om att Gaming Corps riskerar att kastas ut från First North får bolagets småägare att ilskna till. "En avnotering av skulle för oss innebära att ni legitimerar de olagliga och oetiska handlingar som förekommit mot oss oskyldiga aktieägare", skriver ägargruppen i ett brev till Nasdaq..

Realtid - 10 timmar sedan

Lars-Johan Jarnheimer ny ordförande för Telia

Morgonsvepet: Stora förändringar i ledningen för Telia, ljusare kring brexit och tufft för robotrådgivarna..

Realtid - 3 timmar sedan

Burenstam & Partners förstärker i Stockholm

Ola Arvidsson blir ny teamchef hos kapitalförvaltaren Burenstam & Partners med uppgift att få företaget att växa inom Financial Life Management,..

Realtid - 4 timmar sedan

Tyskland kan vara i lågkonjunktur

Bundesbank, den tyska centralbanken, flaggar för svagare konjunktur. Flera tecken talar för att lågkonjunkturen redan kan vara här..

Realtid - 5 timmar sedan

Efter 15 års dragkamp om flytträtten får det vara nog

När regeringens flytträttsförslag har fallit är det viktigt att finansutskottet väljer en väg som leder till en flytträtt för som blir effektiv – på riktigt.  Nordnets sparekonom Frida Bratt listar sina fem bästa tips inför torsdagens möte i i finansutskottet. .

Realtid - 6 timmar sedan

”Sverige ligger långt efter USA”

Dagens panel anser att vi befinner oss ungefär halvvägs in i en konsolidering av den svenska fondmarknaden. En påskyndande faktor är skandalerna kring Allra och Falcon Funds..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.