Dagens Media > Ekonomi

Friday, 18 October, 01:50

Dagens Media - 09 okt 19 kl. 15:51

Medarbetare kan sägas upp på alla Nents marknaderNent har i veckan inlett en process som kan innebära att medarbetare i alla länder där Nent har verksamhet sägs upp, berättar koncernens pr-chef Nicholas Smith för Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Nents, Nent, Nicholas Smith, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medarbetarekan , sägasupp på alla , Nents, marknader
Dagens Media - 09 okt 19 kl. 15:51

Medarbetare kan komma att sägas upp på alla Nents marknader

Nent har i veckan inlett processen att potentiellt säga upp medarbetare i alla länder där Nent har verksamhet, berättar koncernens pr-chef Nicholas Smith för Dagens Media..

Dagens Medicin - 16 apr 19 kl. 19:08

Stefan Carlsson ifrågasätts som ordförande för Inera

Flera medarbetare ifrågasätter valet av Kalmars tidigare landshövding Stefan Carlsson som ny opolitisk ordförande i Inera.  ”Fanns det verkligen ingen annan kandidat” , skriver tre medarbetare i ett mejl till bland annat SKL Företags styrelse..

Västerbottens Folkblad - 21 dec 17 kl. 11:04

Stort varsel på Migrationsverket – 43 medarbetare i länet drabbas

Migrationsverket varslar 312 medarbetare i de fyra nordligaste länen. 43 av de har arbetat i Västerbotten. På torsdagsförmiddagen kom beskedet 43 medarbetare i Västerbotten och totalt 312 medarbetare i de fyra nordligaste länen varslas av Migrationsverket.

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 12:00

Varför ifrågasätts vi kvinnliga företagare?

FÖRETAGANDE Det är på tiden att politikerna erkänner betydelsen av kvinnors entreprenörskap i välfärden. Vi är viktiga för både kvaliteten och jämställdheten. För exakt ett år sedan bildades nätverket Välfärdens grupp 8 för att försvara kvinnors rätt att starta och driva företag i välfärden, på samma villkor som andra företagare, och kunna gå med vinst.

Sydsvenskan - 18 sep 14 kl. 16:07

”Ifrågasätt gärna oss SD-väljare men fråga oss ännu hellre”

Jag är en av de 781 120 svenska medborgare som la min värdefulla röst på Sverigedemokraterna. Vi SD:are måste berätta vilka vi är, istället för att sitta och lyssna på hur vi kallas för främlingsfientliga och rasister. Det förekommer sådana individer inom partiet, även jag upplever det som ett stort problem.

DI - 15 jun 17 kl. 14:18

Preem säljer Preem Gas till danska Kosan

Preem säljer enligt ett pressmeddelande dotterbolaget Preem Gas till danska Kosan Gas. Affären omfattar all verksamhet, inklusive produkter och medarbetare..

News55 - 26 apr 18 kl. 16:11

Oldsberg anmäler TV4 till Granskningsnämnden – som ifrågasätter agerandet

Det var i december förra året som Ingvar Oldsberg sparkades med omedelbar verkan från ”Bingolotto”, programmet som han lett sedan 2014. Det skedde efter en internutredning initierad av TV4 där man konstaterade allvarliga arbetsmiljöproblem. Bland annat skulle Ingvar Oldsberg ha betett sig ”diktatoriskt” och haft en översittarmentatalitet mot sina medarbetare, en kritik som TV4 och produktionsbolaget Warner Bros ska ha känt till i flera år.

News55 - 26 apr 18 kl. 16:11

Oldsberg anmäler TV4 till Granskningsnämnden – som ifrågasätter agerandet

Det var i december förra året som Ingvar Oldsberg sparkades med omedelbar verkan från ”Bingolotto”, programmet som han lett sedan 2014. Det skedde efter en internutredning initierad av TV4 där man konstaterade allvarliga arbetsmiljöproblem. Bland annat skulle Ingvar Oldsberg ha betett sig ”diktatoriskt” och haft en översittarmentalitet mot sina medarbetare, en kritik som TV4 och produktionsbolaget Warner Bros ska ha känt till i flera år.

BT - 16 dec 14 kl. 22:00

Kloka ord som behövde sägas i splittrat gränsland

Mark betyder gränsland, en bygd sedan länge politiskt splittrad. Här är det inget märkvärdigt eller svårhanterat med tio partier i fullmäktige. I måndags antogs budgeten utan djupare motsättningar i industriminnet Rydal, i går, i Kunskapens Hus i Skene, klubbades valen, nästan kemiskt fria från konflikt.

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 16 kl. 14:31

Hälsoväxling sågas av remissinstans

Regeringens så kallade hälsoväxling, som går ut på att arbetsgivare framöver ska stå för en fjärdedel av sjukpenningen för medarbetare som varit sjukskrivna längre än 90 dagar, sågas i ett remissvar från Svenskt Näringsliv..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 timmar sedan

Bonnier fortsätter shoppa – tar över Lokaltidningen

Bonnier News köper skånekonkurrenten Lokaltidningen – som blir en del av HD-Sydsvenskan. Ett naturligt steg strategiskt, menar Bonnier News vd Anders Eriksson..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Bonnier News fortsätter shoppa – tar över Lokaltidningen

Bonnier News köper skånekonkurrenten Lokaltidningen – som blir en del av HD-Sydsvenskan. Ett naturligt steg strategiskt, säger Bonnier News vd Anders Eriksson..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Så ska Arla nå unga

Arla startar Youtubekanalen Matkanalen. Satsningen görs bland annat för att unga ska få en starkare relation till mejeriprodukter och Arlas varumärke..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Arla startar Youtubekanal

Matkanalen av Arla ska locka 20 till 30-åringar att laga mat. Satsningen görs bland annat för att unga ska få en starkare relation till mejeriprodukter och Arlas varumärke..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Globala poddvalutan – detta innebär den

En stor del av Sveriges poddar ansluter sig till IAB:s nya globala poddvaluta. Men fortfarande står flera bolag och poddar utanför en gemensam mätvaluta. ✓ Detta innebär den nya valutan ✓ Så väntas siffrorna påverkas ✓ Locket på från Spotify.

Dagens Media - 12 timmar sedan

”Globala streamingjättarnas beställningar visar hur det lokala blir viktigt”

Är det enorma utbudet av tv-serier en bubbla redo att spricka? Josefine Tengblad, dramachef på C More och TV4, argumenterar för motsatsen och ger sin spaning från tv-mässan i Cannes..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Hemnet-utmanaren Boneos strategi för att slå ut konkurrenten

Med billigare bostadsannonser och utlandsbostäder ska Boneo ge sig på storkonkurrenten Hemnet. ✓ Boneos plan ✓ Så ser Hemnet på konkurrensen.

Dagens Media - 12 timmar sedan

Hemnetutmanaren Boneo har nu lanserat

Med billigare bostadsannonser och utlandsbostäder ska Boneo ge sig på storkonkurrenten Hemnet. ✓ Boneos strategi ✓ Så ser Hemnet på konkurrensen.

Dagens Media - 14 timmar sedan

Aftonbladet startar sportmagasin

I helgen är det premiär för Aftonbladets nya sportmagasin – Sporthelg..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Här är Schibsteds nya varumärkesstrategi

Schibsted vill dela data inom koncernen i mycket högre utsträckning än tidigare – och då krävs användarnas fulla förtroende. Det är en av orsakerna bakom nya varumärkesstrategin som ska hjälpa Schibsted att: ✓ Positionera sig mot techjättarna ✓ Vinna användarnas förtroende ✓ Göra moderbolaget mer synligt ..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.